- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Én személy szerint nagyon nem szeretem az olyan lapokat, amik bárhova beférnek mert annyira jók. Ilyen volt a régi Sunspot is pl., így én örülök a Kitty nerfnek.
Galactussal nem tudnak mit kezdeni, hol a gala tábornak, hol az ellentábornak kedveznek kicsit, unalmas már. Nem értem mit nem lehet reworkolni egy minimum véleményes képességen.
Squirrel Girl buffot nem nagyon tudom hova tenni.
Snowguard nerf helyett jobb megoldás lenne (szerintem) ha a lap mindig RNG-ben csak az egyik lapot adná a kezedbe, így izgalmasabb lenne a playernek és az ellenfélnek is. -
Dr.NX
addikt
Október 3-ától változik a napi és heti refresh time, az eddigi hajnali 5-ről este 9-re.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Ebben a szezonban egyetlen nagy eredményt tudok felmutatni. Az Infinite rangom megtripláztam. 7500. helyen voltam mikor felértem Infinite-ba, most sikerült elérnem a 21000-et.
Ja, hogy itt a kisebb szám a jobb? Későn szóltak.
Második szezon, hogy a játékot nem vettem túl komolyan, Conquest variáns és jutalmak sem lettek kiszedve és első két hét Lokis hétvégi küldetéseit is direkt kihagytam.
Egyenlőre nincs olyan deck ami miatt szánnék rá több időt és nem tetszik ahogy a 2nd Dinner nerfelget/buffolgat csak épp a frissen kiadott unbalansz kártyákhoz nem nyúlnak.
-
addikt
válasz Dobi 562 #2303 üzenetére
Szerintem is most rontottak a metán, meglássuk mit sikerül ebből kikalapálniuk. Conquestet tologatom, de ami extrém gyász eredményem van ebben a hónapban. Kb 1 hete toltam egy durva napot, 9 gold jegyet próbáltam betolni infbe a következő eredménnyel:
2x kiestem az elején
1x behúztam az inf ticketet
6x alkalommal az utolsó kanyarban kaptam kiVan 2 int jegyem még, abból próbálok valamit kalapálni, bár nem fűzök hozzá sok reményt. Várom a köv hónapot..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
Csak én hányok a mostani metától? 'Kicsit' unalmas már ez a Loki-Alioth-HE háromszög ami most megy..
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2304 üzenetére
Első héten kiégtem a Conquest-en mikor Proving Groundon háromszor kellett mennem zsinórban a meta Loki deck ellen, azóta csak annyi időt töltöttem vele, hogy az aranyat ki tudjam venni.
-
alite
senior tag
Bedobok én is egy deck-et, kevesen használják, de nagyon működik most.
-
pachito
őstag
Váltottam Thanosra, gyerekek ez nagyon adja HE és Loki ellen is. Destroy azért meg tudja fogni ha úgy jön ki a lépés de nem esélytelen csak nem favored matchup.
Most jön inf conquest uccsó meccs, soha ilyen könnyen nem jutottam el még ide. -
addikt
válasz pachito #2312 üzenetére
Thx a dekket, remélem behúztad az infet
alite: ezt én is tesztelem, nem rossz. Gold végén sajna ezzel is kikaptam, elég jól jött a keze az ellenfélnek.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz pachito #2312 üzenetére
Kipróbálom majd, mert régóta keresek egy életképes Thanos decket.
Egyenlőre a Phoenix Force-al bohóckodok. Torch nagyon meg tud nőni Ghost Spider segítségével.
6. körre kell egy üres location, oda mozgatni Torchot és Zolával megduplázni.
5. körben nem is kell csak valami elterelő hadművelet, például ilyenkor szoktam Ghost Spiderrel megduplázni a Phoenix/Torchot majd lerakom Shurit és az ellenfél ide fogja Ailothot kijátszani mert az hiszik Shurira fogok rakni valami nagy lapot.
Annyi féle lehetőség van és annyi döntést kell hozni meccs közben amik befolyásolják a végét nagyon durva.
-
Dr.NX
addikt
Mit gondoltok az októberi kártyákról?
Melyik lesz nagyon ütős szerintetek?
Elsát megveszitek?Elfogadom a sütiket.
-
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #2307 üzenetére
Felelmetesen jo ez a Phoenix deck, kivancsisagbol bementem vele Conquestre. Silver 2/2 gyozelem majd Gold-ot egy vereseggel kezdtem 8 kockat adtam sajat hulyesegem miatt, pedig kezemben volt a nyero kombo, az ellenfel meg nem tudta mit jatszok. Ezutan 3 sima gyozelem gold-ban. 2 ellenfel feladta ugy, hogy meg volt kockajuk, egyszeruen nem tudtak annyi pontot kitenni mint en. Meg Infinity-be beviszem, van idom par meccsre, hatha ki tudom farmolni az Odin varianst legalabb.
Egyeduli nehez matchup az a HE lockdown meg Galactus akik futtatjak Prof X-et. Loki, HE Wave es Iron Patriot siman verheto.
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2322 üzenetére
Köszi! A Conquest-es rewardok közül bent maradtak a boosterek meg a title de azon kívül igen.
-
addikt
válasz Dobi 562 #2323 üzenetére
Gyakorlatilag nekem is már csak arra fáj a fogam, hogy az inf avatart behúzzam, most kis vagyok mennyire borítja a bilit az új kártya..
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #2321 üzenetére
Gratula!
Kipróbálnám a Phoenix decked, de nincs se Phoenix, se Spider-Gwen.Egyszer mentem neki még augusztusban az Infinity-nek, csak hogy kiszedjem a medálokat, meglepetésemre 4/5-ig jutottam ShuriNimroddal. Sajnos az ötödik meccsem destroy volt, szép kövérre hízlalt Knullal. :/
Pedig nekem is teszik az infinity avatar...Ez a Bloodstone viszont poén, ezzel az új Thor-Jane-Angela-HitMonkey kombóval szép számok jönnek ki.
Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Gwen helyett Iron Fist de akkor sokkal gyengébb lesz a deck, Phoenix viszont nem helyettesíthető mert arra épül.
Érdekes, hogy mennyire gyűlöltem a Phoenixet mikor megjelent, minden deck gyakorlatilag szarabb lett amibe berakták most meg elég jól hasít a jelenlegi metában.
4. meccs hajszálon múlt nekem is:
-
ClydeBeka2
őstag
Én is (mint minden szezonban) utolsó pillanatban próbáltam meg csodát tenni.
Patriot surferrel próbálkoztam, egész szép eredménnyel. Rank93ról felrepültem 98-ra. Valamint szinte vereség nélkül végigtoltam 2 silver, 1 gold (+1 goldnál utolsót buktam) és infet is utolsó meccsen buktam. Az a baj, hogy már nagyon szoritott az idő és minden körben snappelnem kellett. Izgalmas volt, csak néha igy bele kellett mennem rossz húzásokba is, de ajánlom a decket, Mobius nem nagyon van rá hatással.
Ez lenne az, annyi, hogy Wave helyett ALioth:
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dr.NX
addikt
Azt láttátok ugye, hogy a szezonban a vásárlások után jár extra cucc:
A season pass 1000 pontot ér.
Okt. 7-én kerül be az accountba.Elfogadom a sütiket.
-
alite
senior tag
Mojo
[Old] 2/2 - Ongoing: If both players have 4 cards at this location, +6 Power.
[New] 2/2 - Ongoing: If both sides here are full, +6 Power.Uatu
[Old] 1/2 - Once this is in your hand, you can see the unrevealed locations
[New] 1/1 - At the start of the game, shows the right location to you.Mantis
[Old] 1/2 - On Reveal: If your opponent played a card here this turn, draw a card from their deck.
[Change] 1/2 -> 2/3Cable
[Old] 2/2 - On Reveal: Draw the top card of your opponent's deck.
[Change] 2/2 -> 3/4Maria Hill
[Old] 2/3 - On Reveal: Add a random 1 or 2-Cost card to your hand.
[New] 1/2 - On Reveal: Add a random 2-Cost card to your hand.[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
A Hit-Monkey nerf is majdnem 4 hónappal a release után érkezett, és akkor is csak így táncolgattak a bounce körül a nerfekkel, de sosem direktben a majmot.
Kitartást srácok, hasonló minta esetében a karácsonyfa alá érkezik majd a Loki nerf.
Uatu szegény, nagyon maximum egy zoo deckbe, de konkrétan Rhino is jobb választás egy rossz location kivédésére. -
alite
senior tag
Ez a szezon is pipa, rengeteg a bot. Az inf pontokat szezononkent ujraszamoljak? 500-al kevesebb van mint elozo honapban zartam.
-
Dr.NX
addikt
Nekem ez a mai location nagyon adja, 97-nél járok, remélem lesz időm ma bevinni.
Goblinok, Prof X és a sleppje (Nebula, DareDevil, Jeff), Orca, Alioth, Odin.
Odinnal nagyon fun, amikor visszaküldi a másik goblinját, illetve Alioth reaktiválásra sem szoktak számítani.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
-
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #2338 üzenetére
Csak így manuálba, bocs:
Nebula, DareDevil, Armor, Jeff, Green Goblin, Electro, Attuma, Hobgoblin, Professor X, Alioth, Odin, Orka.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Beértem én is, lefarmoltam a sok Elza deck-et, végig Phoenix Force-al toltam. Rank 94-nél Taskmaster beugrott Deathlok helyére, ennyi volt a változtatás.
-
Dr.NX
addikt
Bevittem.
El sem hiszem.
Júliusban 98-ról estem vissza, majdnem gyomorfekélyem lett.
Az augusztusi szezon utolsó héten lett meg először, szeptemberben másfél hét alatt, most két nap alatt.
Valami 4900-adik vagyok, előzőleg 30000 körül végeztem.
Lehet rámegyek majd az inifinity avatarra most már.Elfogadom a sütiket.
-
Chuzzlee803
aktív tag
Rettenetesen bosszantó és átgondolatlan, hogy bizonyos kártyák mennyire el vannak zárva jelenleg ezzel a cache rendszerrel.
Konkrétan Iron Ladre vadászok egy bő 3 hete már, Alioth megvásárlása óta nemhogy 6, de még csak 3 se, éppenhogy 2 ezer tokent sikerült összekalapozni. A cache schedule-ből meg már látszik, hogy 2023 már Lad nélkül fog eltelni.
Abba bele sem kezdek, hogy a "flexible" series drop a SD-nél egyenértékű azzal, hogy "innentől semmi nem dropol soha", és a "minden hónapban 1 season kártya, két S5 és két S4" elvet is elhagyták egy pillanat alatt.
Kicsit olyan, mintha kivezetés alatt lenne a Series 4-5 rendszer, csak még egyelőre tudnak fogni vele a token economyn, ezért lélegeztetőn tartják. -
Dobi 562
addikt
Köszi! csak azért cseréltem mert 90 felett mindenki Alioth-ot játszott és Taskmasterrel lehetett trükközni utolsó körben. Például másolta Nimrod 12 power-ét ahelyett, hogy ledobom Venomot a Nimrod lane-re ahol úgyis lekapcsol az ellenfél Alioth-ja.
De egyébként Ghost Spider a legjobb, sokszor megmentett. Utolsó előtti játszma, kollegánál a prioritás 5-6. körben és tolt egy boomer snap-et mikor Nimrodot leraktam Shurira. Tudtam, hogy Alioth-ot fog játszani, Ghost Spiderrel behúztam középre, és oda raktam Venomot.
De sokszor rántotta ki Cosmo karmai közül is szegény Nimrodot.
-
Dr.NX
addikt
válasz Chuzzlee803 #2346 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy átgondolatlan a cache rendszer, persze ezzel nem azt mondom, hogy én szeretem.
Azt a Second Dinner is mondta, hogy egyáltalán nem céljuk, hogy minden játékosnak minden kártya meglegyen.
Nyilván pénzt akarnak csinálni ők is, ergo ha gyorsan és sokat akarsz token shopból vásárolni, akkor vegyél szépen goldot.Egyébként lassan, de gyűlik a gold is, token is, én tegnap vettem meg Living Tribunalt, mivel idén már ő sem lesz spotlightban, én meg szeretnék játszani vele, bár tudom, hogy amúgy jobban megéri két S4-et venni ennyiért.
Priorizálni kell hónapokkal előre, hogy melyik heteken akarsz spotlightot nyitni, érdemesebb olyan héten, amikor két kártya is benne van a top3 listádban és lehetőleg ezek S5-ök.
3 hét az szinte semmi, sokkal türelmesebbnek kell lenni. Addig meg marad a küldetések grindolása.
És persze ne nyiss úgy, hogy nincs legalább négy spotlight cache arra a hétre, mert RNGjeesus meg tud ríkatni.Elfogadom a sütiket.
-
ClydeBeka2
őstag
Vicces belegondolni is, hogy egy rendszert jónak tart az SD, ahol háttértudásodnak kell lenni hónapokkal előre az új bekerülő / már bent lévő kivehető kártyákról ...
Nem azt mondom, hogy nehéz kártyákat kivenni, de az, hogy nekem pl. Galactus (ami hónapokkal ezelőtt került be) nincs meg és a global indulásától tolom szinte napi szinten (nem vagyok hardcore, mert kihagyok néha pár napot) ... Persze, meglehetne, csak akkor 2-3 más kártyáról maradok le, ami meta és azokat is be kell szerezni.
Arról már nem is beszélek, hogy a Reserve-k szart se érnek kb. Nem is nyitottam már 1 hónapja.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest