- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2649 üzenetére
"Nekem nem lenne bajom vele, de így, hogy csak destroy jön szembe ladderen, eléggé unalmassá teszi a játékot."
Ugyanezt erzem en is. 7-et mentem ma Conquest-en mert meguntam a folyamatos destroy matchupot rankeden de ugyanaz megy ott is, 5 destroy, 2 lockdown ellenfel. Ebben a honapba valoszinu nem fogok sokat conquestezni, kiszedem az ertelmesebb dolgokat a shop-bol es annyi. -
addikt
válasz Dobi 562 #2652 üzenetére
Én még be se értem infbe, keveset játszottam eddig a hónapban, elején felmentem 97, majd onnan össze-vissza próbálgattam mindent és letanyáltam 88-ig. Most szépen tekerek vissza
winery: mi jön most twitch dropból?
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dr.NX
addikt
-
winery
aktív tag
válasz Tyler Durden #2653 üzenetére
-
addikt
Thx, adom, úgysincs értelmes Punisher variantom /mondjuk a lapot is szerintem pimpelni kellene, egyike a legkevesebbet játszott lapoknak/
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
Stock discard-al viszonylag konnyen vegigmentem gold conquest-en. Nem egy agyalos deck de nem is baj, nincs mas cel csak hogy tobb pontot lerakj mint az ellenfel, nem zar le location-t, nem buzizik bele a masik jatekaba, tokeletes.
Ellenfelek: 2x Destroy, 1x Guardians lockdown, fo a valtozatossag!
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Én már nagyon unom ezt a featured/hot location marhulást. Elhiszem hogy van aki ilyenkor hatvan rangot lép elő, nekem viszont frusztráló élmény minden alkalommal. Annyira szánalmas ugyanazt a cheese-t látni egész nap...
-
Dobi 562
addikt
G**i deckes kollega nagyon lelkesen dobálta a Ms Marvel emojit mikor benyeltem -4 kockát az első körben.
Általában feladom egyből az ilyen deck-ek ellen mert rühellem őket. De mivel olyan lelkesen dobálta az emojikat bent maradtam mert kaptam egy kis extra motivációt.
Jól eső győzelem volt. Utolsó körre levettem róla a némítást de a kollega már nem volt beszédes kedvében.
-
Dobi 562
addikt
Phoenix deck fele kész, arany vagy ink. Shuriról elfogytak a boosterek így félig kész állapotban van, viszont jó indok hogy játszak egy kis Shuri Sauront.
-
addikt
válasz pachito #2659 üzenetére
Én ritkán égek ki, de most a destroy destroy hátán kicsit meh.. Most Elsa-s Thanossal visszamásztam, de alig várom, hogy a location menjen..
Dobi 562: én várom már az új emote-okat /tényleg arról nincs vmi info mikor kötik be?/, az ilyen majmokat a végén én is megspammelem..
Variánsok meg nagyon faszagányosan néznek ki, Shuri Sauron amúgy most is megy, nekem annyi a bajom vele, hogy nem szeretem a passziánszt.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz Tyler Durden #2662 üzenetére
Nem akarom promozni a saját deckem, de destroy ellen teljesít a legjobban.
A Sang Chi + Absorbing man duplára senki nem számít a végén. Illetve nagyon ki tudnak fogyni a lapokból ha Kábel vagy mantis közül valamelyik bejön. Amikor meg Knull-t lopom el, hát az a csúcs.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dobi 562
addikt
Ranked ladderen hot location event alatt mindenki destroy-t játszott, most 10 ellenfélből 7 Lokit.
Jöhet a Phoenix Force! -
Dr.NX
addikt
válasz CsiguszMaxim #2663 üzenetére
Oké, én ma tiltben vagyok.
Kipróbáltam ezt a decket.
Conquestben egy Master Mold-Ronan-Darkhawk ellen játszottam.
Ez mi már?
Kb. sosem láttam Ronan decket.
Megyek aludni.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Kollega lerakott egy 11 power Gladiatort Kamar-taj-ra. Az először kihúzta Magnetot aki lezárta a location-t az ő oldalán. Ezután kihúzta a kalapácsot ami kétszer buffolta Thor-t.
-
addikt
válasz CsiguszMaxim #2663 üzenetére
Köszi, lehet teszek vele egy próbát, Gladiátort akkor viszont nem ártana kinyitnom spotból. Amúgy ma reggel eddig 3/3 destroy ladderen.
-
alite
senior tag
Sikerült két egészen magasan jegyzett játékost elkapni a napokban.
Top 4 - Srác junk-ot játszott, smh..
Top 25 - Utólag kiderült, hogy twitch streamer. -
Dobi 562
addikt
Most látom csak, hogy van egy-egy kártyához külön chibi és baby?!
Remélem hamarosan nyitok hozzá egy pixelt is!
-
Dobi 562
addikt
Ebben a szezonban nem sok Conquestet játszottam kompetetíven, inkább csak küldetéseztem, deckek-et próbálgattam proving grounds/silver-en.
Classic discard nagyon jó, 3 gold run 2 infinity ticket. Most előbb Loki, Dino-Darkhawk, Shuri Skull ellen.
Találtam viszont Twitteren egy érdekesebb listát, nem annyira konzisztens mint a classic discard de van meglepetés faktor.
Egyébként mostanában megint annyi a Loki játékos, hogy első kérdés amit felteszek magamnak mikor látok egy új deck-et: ha Loki ellopja a lapjaim, agyon tud verni 2 kör alatt? Ha a válasz igen, akkor azt a deck-et hagyom is.
Itt a lista, egy fokkal agyalósabb mint az Apoc Discard:
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Most számomra rekord idő alatt sikerült feljönni a szokásos deckemmel, destroy ellen techelve.
Szerecsére kevés Loki volt, és ellenük is egész okéul ment. Orkát nem sokszor játszottam most ki.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
addikt
válasz Dobi 562 #2675 üzenetére
Érdekesnek tűnik, egy dolog amit bánok, hogy Werewolf-t nem húztam be, azt most elég metalapnak tűnik.
NyxNyxNyx: jópofa, ezt lehet meg is nézem, ezzel rendesen odaverhettél a sok destroy deck-nek. Nálam továbbra is az a mainstream vonal a ladderen, második helyen pedig a Loki dekkek állnak.
-
pachito
őstag
Én nem tudom mi van, mióta beléptem inf-be kb 1 darab meccset nem tudtam nyerni. Mindenki szopat jobbra-balra, még a location-ök is úgy jönnek mintha minden az adott deck ellen lenne.. Questeket csinálni is teljes szenvedés így.
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2678 üzenetére
Szerintem Daken-nel is működhet a deck de Werewolf potenciálisan nagyobbra tud nőni meccs végére.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Dobi! Ezt csak neked
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dobi 562
addikt
válasz CsiguszMaxim #2681 üzenetére
Látom vannak rajtam kívül is Alioth rajongók.
-
NyxNyxNyx
addikt
Van más balfék is, aki beszívta a discordos Hawkeye promóciót? Nem lehetett mobilon lemondani a nitro feliratkozást, csak asztalin, és teljesen kiment a fejemből.
-10 dollárElindítom a refundot, hátha..
[ Szerkesztve ]
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Chuzzlee803 #2684 üzenetére
Visszakaptam amúgy a 10 dollárt, a kommentem után nem sokkal. De tényleg elég gáz, hogy telefonról nem lehet lemondani.
-
Dobi 562
addikt
Kép alcíme: "3-ból semmi"
-
Dr.NX
addikt
válasz Dobi 562 #2686 üzenetére
Az a bajom a Discarddal, hogy plafonja van a létrehozható powernek, persze nem rossz a 20-30 power, de egy Destroy vagy Tribunal 30-40 power csinál lane-enként, ha összejön.
A másik, hogy nincs semmi tech card benne, még egy rossz locationt sem tudsz megváltoztatni.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Nem érzem vészesnek, Destroy-nak meg Tribunalnak is kell a jó lapjárás hogy annyi pontot lerakjanak.
Daken helyett lehet játszani Stormot akár ha kell location control.
Phoenix Force-al farmolnám szívesebben a boostereket de elvérzik a sok lockdown és destroy ellen...
Ez a stock discard meg farmolja szépen a ticketeket meg pontokat a conquest shophoz.
-
Dobi 562
addikt
Fun fact: minden egyes alkalommal mikor egy "fura" új deck-el megszívatnak a játékban akkor felmegyek gyorsan Twitch-re és megnézem mivel tolja Jeff Hoogland, Dera vagy Dekkster, eddig mindig sikerült megtalálnom a deck-et.
-
pachito
őstag
2. cache megint
Nem feltétlen akartam Anni-t, de megnéztem a jövő hetet és ott nem nyitok az fix szóval gondoltam egye fene. -
Dobi 562
addikt
Határeset, elfogadjuk
Esküszöm kék krackle van a legtöbb a kártyáimon és legtöbbnek nagyon szarul áll.
-
addikt
Ezt a MODOK-t nagyon adom, bitangjól néz ki..
Dobi 562: bammeg, ezen meg besírok, tök jól nézne ki, erre a kék cracle elb@ssza
pachito: jöhet majd a beszámoló, hogy mennyire jó/nemjó. Én tegnap nyitottam, Gladit akartam, de Mirage se volt meg, 4 ládám bánta, szokásos luckom most se hagyott cserben
-
ClydeBeka2
őstag
1/1
Nagyon tetszik a kártya, szeretem a goblinokat/junk deckeket. Alig várom, hogy kipróbáljam!
VIszont nincs meg Daken, X23 igen, szerintetek érdemes ellőni rá a többi spotlight cache-t?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2694 üzenetére
Ultimate Thanos ugyanez, arany háttér + kék krackle... nagyon csúnya szegény.
De nem adjuk fel, megyünk tovább, gyűjtjük a boostereket!
Nico és Werewolf a spotlight variánsokkal 17 ládámba kerültek mert az összes szir-szar chibit meg Dan Hippet kinyitottam, azóta nem volt kedvem nyitni.
-
Dobi 562
addikt
válasz ClydeBeka2 #2695 üzenetére
X23 alap kártya destroy deckekhez.
Daken az helyettesíthető Gambittal discard-ban (én Dakent preferálom).
Ha szeretnél kompetetíven játszani destroy-t/discardot akkor én nyitnám a helyedben.
Szerintem most destroy nagyon erős lesz a sok junk deck ellen.
-
addikt
válasz Dobi 562 #2696 üzenetére
Én se nyitogattam, most asszem van még 6 vagy 7 spotlightom. Héten megint felejtős a nyitás, amilyen szerencsém van, se Daken se X23 variánsok nem érdekelnek, így egyelőre marad a gyűjtögetés..
Dec13 ill 20-i héten nyitnom kell viszont, 13-i hétből semelyik lap nincs meg és Tribunal-t pl betesztelném illetve rákövetkező héten meg Nico-t kéne behúzni.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2699 üzenetére
Tribunalt én is akkor fogom behúzni.
Közben sikerült egy ilyen split, ennek jól áll a fehér krackle szerintem:
Boosterek elfogytak róla, tovább fejleszteni nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest