- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
Dr.NX
addikt
Ez az Evolved Janejaw tényleg nagyon jó!
Nem tudom már, hogy innen másoltam-e vagy más csoportból.
Viszonylag könnyen elértem 93-ig úgy, hogy előtte két hétig (!) fibrilláltam 81 és 83 között.
Féltem, hogy nagyon lutri lesz, mert ugye három random roller is megy benne, de azért kicsit gondolkodva szépen hozza a számokat.
A malac a kedvenc disruptorom, nagy flash amikor semlegesíti Death-t, Doomot, Zolát, Leadert, Sera-t, Ultront, Galactust. Cserébe nálam az ellen malacosított többször Infinautot és Gigantot is.
Biztos, hogy fog kapni valami nerfet, legalább valami cost emelést.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
4. ellenfelnel Infinity Conquest-en az RNG azt mondta nem. Ellenfel Move deck-et jatszott es bedobta egyik location-nak Kun-lun-t ami +2 power-t ad annak a kartyanak ami ide mozog. A vicc az, hogy meg igy is nyertem volna de az RNG megint azt mondta nem. ellenfel Silk-je ket lehetoseg kozul arra ugrott ami megnyerte neki.
Izgalmas volt pedig 3-3 kockan voltunk.
-
addikt
-
ClydeBeka2
őstag
válasz ClydeBeka2 #1758 üzenetére
szerk: kb. 20 perc után kidobott, mintha semmi se történt volna, Marvel Snap én igy szeretlek
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Mostanában elég tartalék lángon van nálam a snap de ez a conquest mód nagyon jó lett. Egész másfajta pakli kell egy ladderhez meg egy conquesthez. Épp emiatt az elmúlt időszakban a játék dekképites oldala fogott meg rendkívül. Egy ideje reszelgetek egy location Control decket, és bár jól teljesít de a HE lockjaw deckek ellen rendre elvérzek, mert túl sok pontot pakolnak le. Azt hittem hogy sang chi majd megoldja a problémát, de csak a dolog felét képes kezelni sajnos, amikor én fordítók másodjára. Most reggel viszont leesett a húsz fillér és rájöttem ki lesz az inverze az utsó körös Hulk ellen . 3 costert negasonic szerintem ebben a metában egy zseniális lap akár Storm alá, de főleg utso körre. A fordított sang chi effekt (sajna csak egy lapnál, de power korlát nélkül) sztem hiánypótló.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dr.NX
addikt
válasz CsiguszMaxim #1761 üzenetére
Negasonicot én még szerintem nem is láttam, annyira underrated.
És most lássuk a decket!Elfogadom a sütiket.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ja tényleg. Nem végleges még a formája, illetve metától függően lehet még sok evolúciója. A cél az volna (bár tudom nagyravágyás), hogy metától függetlenül konzisztens tudjon lenni conqestben. Ezért is a location control az archetípus, mert annak elvileg mindegy milyen pakli van a túloldalt, ha nem hagy teret a másiknak kijátszani. Chavez-t és Doom-ot érzem még bizonytalannak, de egyelőre nem tudok jobbat. Illetve lehet kiderül majd a tapasztalatok alapján, hogy teljesen jó ez így.
Volt még egy másik elképzelés is ,ami az ellenfél oldalán szórakozik a lapokkal, de ahhoz kevés a lap jelenleg sztem a snap repertoárjában. (greengoblin, debri, black widow, viper stb.) A másik meg, hogy az a destroy deck-ek ellen elvérzik.
[ Szerkesztve ]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dobi 562
addikt
válasz CsiguszMaxim #1763 üzenetére
Ha már úgyis van 4 db 3 energiás kártya akkor lehet érdemes lenne elmenni Sera + Surfer irányba?
-
NyalokAA
aktív tag
Tegnap toltam pár proving groundsot, phoenix forceal elég beteg dolgokat játszottak ki ellenem phoenix force + multiple man / human torch. Szegény stormom elég haszontalannak érezte magát
Van most 6300 tokenem erősen szemezek hit-monkeyval , de már csak 1 hét van patchig lehet nem most kéne kidobni az ablakon
Jean Grey-re mik a jóslatok ? Silver surfer reneszánszát fogja élni vagy annyira nem lesz jó a kártya ? Többi kártya nem tűnik izgalmasnak a szezonból -
Dobi 562
addikt
Köszi!
Igen, nálam is a végén már kevesebb volt a bot.
Hela bot-okra rá mertél snappelni? Hiba nélkül jàtszottak jó párszor, Invisible Woman nélkül. Minden körben raktak ki lapeldobató lapot és Helát sosem láttam, hogy eldobták volna de 6. körre mindig náluk volt. Kétszer adakoztam nekik 4 kockát, utána többet nem snappeltem ellenük.
-
winery
aktív tag
válasz Dobi 562 #1771 üzenetére
Nekem egy Arnim Zola+ párduc szivattyú volt . Első helyszín Limbó , második valami semleges , harmadik District X.
4.körben jött a snap .ok
5. kör lerkja parducot . Rendben 6 kör Zola nekem van 22.es Hulk plusz még pár lap fogható.
6 kör ahogy írtam.
7 . Újból Zola szerencsére csak 4 kocka bánta . -
addikt
Congrats mindkettőtöknek, jó hamar meglett (: Én most lightosabban adom elő keveset játszom, ennek ellenére Galactus most eléggé adja 73-ról simán felmentem 84-re. Knullom még mindig nincs, helyette most Destroyeres verziót játszok Nimroddal. Igazából nem is nagyon érzem a Galactus nerfet, eddig ahogy írtam is sima volt a ladder. Gondolkoztam rajta, hogy HE-vel megyek, de előző seasonben kicsit sok volt vele a game, ezt meg most élvezem. Viszont mást nem zavar a 10k credit limit? Állandóan elérem, mert csak olyan kártyát fejlesztek, amihez van értelmes skin, viszont most 2 hete nem kapok semmi értelmeset a store-ban..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #1774 üzenetére
Koszi!
Nekem sosincs 10k kreditem mert mindig van skin amit fejlesztek.
Galactus azert erzodik konnyunek most mert senki nem szamit mar ra, annyira kevesen jatszanak vele, a Destroyeres verzio egyebkent (ami linkeltem is lentebb) szerintem jobb mint a Knull-os, mert ez vegul is nem Galactus deck, hanem Destroyer deck, masodlagos wincon Galactus-al.
A mai hot location event-en nagyon lehet vele hasitani mert a hot location miatt nem kell ramp kartyakat jatszani.
-
BBUN52
tag
válasz Tyler Durden #1774 üzenetére
Létezik credit limit? Na ezt is jó tudni...
Más: Mást nem zavar hogy mennyire felmentek az árak conquest shopban? Volt erről szó hogy az első hónap az "beetetés lesz"? Csak megszerezném a variant lapot, de a 9 vásárlás nem kicsit lett drágább mint amilyen volt az előző hónapban, kicsit sokkolt a dolog.
-
Dobi 562
addikt
Nekem nagyon bejön de borzasztó időigényes, mikor tudásban azonos szintű ellenfél ellen megyek van, hogy majd fél óráig gyűrjük egymást mire eldől.
Ennyi idő alatt letolok vagy 5-6 normál rankedet.
Előző szezonban egyszerűen nem volt időm, hogy végigtoljam. Infinite 4. ellenfélnél jártam mikor vége lett a szezonnak és bent maradt 2-3 infinty ticket is.
Időhiány miatt már nem próbálgatok deck-et épìteni sem, mert nincsenek rá napi szinten óráim, hogy tesztelgessem.
Ráhagyom a tartalomgyártókra, akik amúgy is ebből élnek.
-
winery
aktív tag
Jó reggelt!
Hátha ez a lap se indul túl jól ! -->katt
-
Dobi 562
addikt
Fasza nagyon, még fel sem fordította Jean-t de már érvényesül a hatása... középre rakta Jean-t.
És persze tolta a kretén a kacsintós smiley-t meg a boomer snap-et.
Kellett nagyon ez a lap is a játékba, most hogy elkezdték kiszedni a lekorlátozós szar location-okat majd a jàtékosok megoldják a szívatást az új lapokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Remek, gratulálok külön azoknak a fasza gyerekeknek akik azért tolják a Goose + Jane kombót és viszik a mecseket a bug miatt. Azt meg hogy még tolja a kacsintós smiley-t a boomer snap-el, inkább nem kommentálnám.
Kíváncsi vagyok befolyásolja-e ez a bug a mai "nagy patch"-et.
-
Dr.NX
addikt
Megjött a 200 credit a weekend mission bug kompenzálásaként.
Elfogadom a sütiket.
-
BBUN52
tag
Mi most az elfogadott álláspont?
Gold-credit-token? Mit érdemes elkölteni, mit érdemes megtartani az új láda rendszer miatt? -
addikt
-
lm83
őstag
válasz Tyler Durden #1785 üzenetére
Meghogy akkor most nyitni, vagy nem nyitni, ez itt a kérdés?
-
NyalokAA
aktív tag
Egyszerű pedig . Amennyiben szeretnél tokent \ goldot betárolni akkor érdemes az összes ládát kinyitni a változtatás előtt. Patch után a bejövő credit nem lesz se több se kevesebb viszont token és gold csak szökőévente jön majd f2p
-
BBUN52
tag
Az alábbi linken valaki csinált egy elég komoly irományt az új rendszerről (sajnos melóban nem tudtam rendesen megnyitni és elolvasni)
[link]
Ebben az is benen van hogy mely ládák lesznek spotlight ládák, azokat nem érdemes kinyitni a többit érdemes lehet.Le van benne vezetve 3 esetben kinek miből mennyi esett régen és mennyi fog esni újonnan (1, S3 100 S4/5 50 %, 2, S3/4/5 100 %, S3 incomplete).
A token és gold csökkenés elég durva...Innentől kezdve a különböző bundle-ök keményen zsebbe nyúlósak lesznek...
-
NyalokAA
aktív tag
Nekem most ezek jönnek be a várható csomagokból
Shang Chi-s finomságok 3500 gold
Love&Thunder ez sajna 10 dollár
de 3 avatar 3 variant meg 2 hátlap + booster ennyiért még éppen megérheti
+ugye minden kedden lehet majd 1400 goldért venni 1000 tokent ( személy szerint kicsit sokallom 1-1 be jobb lenne )
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz NyalokAA #1787 üzenetére
Akkor miben jobb az új ládarendszer? 103 ládát tároltam el és nyílván token meg gold a fő amivel érdemben lehet vásárolgatni, emiatt kérdem, hogy az új akkor kinek éri meg?
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
pachito
őstag
válasz Tyler Durden #1791 üzenetére
Ha behoznak egy ekkora volumenü újítást, azt valószínüleg nem azért teszik, hogy maguk alatt vágják a fát.
Hogy a végén ki jár jól? Felesleges számolgatni, ők már megtették helyettünk. -
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #1791 üzenetére
A 103 ládádból nyitsz ma este 40-et és lesz 4 db Series 4/5 lapod, Jean Grey included.
Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Meglesz
lm83: tokenem jelenleg 0, így pár ládát kéne nyitnom még a mostani rendszerben is, illetve skin vásárlás miatt goldból is csak 640 van.
-
addikt
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #1796 üzenetére
Grat! Hasonló szerencsém volt hétvégén, nyitottam kb. 25-t, esett két S5 (Tribunal, Iron Lad), majd egy S4 (Stegron).
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #1796 üzenetére
Szép nyitás!
Mindegy mibe rakod Jean-t mert bugos, nem lehet counterelni és fel sem kell fordulnia, már működik a képessége. Nálam auto-retreat ha kirakják.
-
addikt
válasz Dobi 562 #1799 üzenetére
Thx! Néztem, amúgy tényleg elég elb@szott ez, kíváncsi leszek most az esti patch élesítésével kiveszik e vagy javítják e, nem lett ez tesztelve..
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest