- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Tyler Durden #2798 üzenetére
Nekem sincs meg a Werewolf, se Ms Marvel, remélem Alioth nerf-el visszaszorul jelentősen a lockdown és Ms Marvel is, mert amikor új decket néznék vagy egyik vagy másik kell bele
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2800 üzenetére
Ranked vagy Conquest? Rank? Cl level? Mi alapján szűkítetted?
A 27% Alioth népszerűség az cl3000, rank 100+ untapped.gg-n.
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz ClydeBeka2 #2801 üzenetére
Ms Marvel hogy nincsen? Nem veszel season pass-t? Szerintem annyit minimum érdemes költeni a játékra mert ár/érték arányban nagyon jó amit kapsz a pénzedért.
+ hétvégi küldetés bónusz
-
addikt
válasz ClydeBeka2 #2801 üzenetére
Hja amit Dobi ír, a season pass az szerintem alap, mondom ezt úgy, hogy én egyebekre nem költök a játékban. Havi szinten ez a aprópénz viszont elég resource-t ad, hogy ne minimálon kelljen játszani. Mondjuk kinek mi a stílusa, én pl nagyon szeretem a variánsokat, most már egész jó ránézni a kártyáimra, hogy nem alap skinekkel kell mennem Persze van aki ezt lesz@rja, más a goldból bundle-t vesz, nem vagyunk egyformák.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
Uraim, massziv valtozasok: Patch 5th of Dec
-
addikt
Nem mondom, hogy mindent értek..
Mindstone kit zavart? Thanos nem is meta..
Ebony blade: szerintem így túl erős lesz
Elsa így gyenge, Luke Cage is sanszos
Alioth: továbbra is darál ha nálunk van az előny, de kb így lesz balance-os
Chavez: hát ezt jelenleg még emésztem (:"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dobi 562 #2804 üzenetére
Nem minden Pass-t veszek meg, attól függ milyen a kártya és mennyit játszok. Szezon elején (rosszul) úgy itéltem meg, hogy Marvel nem lesz ennyire jó.. Mondjuk időm se volt nagyon, ladderen is csak 93-ig mentem. Most vettem ki conquestből is a variantot a 9 rewarddal. Ennyi a történet. Decemberit ki fogom venni, úgyis jönnek az ünnepek, lesz idő csapatni, talán végre összejön az infinite border is, 4ig már eljutottam, úgy hogy 2-3 ticketem volt minden szezonban max.
Btw szerintetek Ms Marvel megér 6k tokent? 10.000-em van, kitelne, és már lassan minden kártya pool5 lesz...
Nem tetszenek ezek a nerfek/buffok. Chavezt sajnálom, unique képessége volt és nem volt egyáltalán OP szerintem... Alioth nem lesz olyan rossz továbbra sem, legalábbis lockdown deckekbe. Többi nem sok vizet fog zavarni, de meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
válasz ClydeBeka2 #2809 üzenetére
Most nem vennék kártyát tokenért. Várj egy kicsit hogy beálljon a meta és akkor látod majd hogy kell-e neked annyiért.
-
Dobi 562
addikt
Szerintem ti röhögni fogtok (de nem bánom), én sírok.
Új season első ladder csatája:
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
A Chavez nerf is durva, de talán a Luke Cage nerf a legdurvább.
Evo Cyclops, Thing és Wasp ellen eddig legalább volt némi esélyed, ha volt nálad LC.
Most sok sikert kitalálni, hogy hova rakd le.Elsa is hova van már nerfelve, pedig alig jött szembe.
Bezzeg amikor a pénzünk kellett, akkor még +3 power volt, minden locationön.Gyanítom, hogy a következő OTÁ-nál Ms Marvelből is lecsippentenek egy pindurkát.
Elfogadom a sütiket.
-
Dr.NX
addikt
Kint vannak a datamine adatok a februári új kártyákról.
Thanos és discard kap egy kis támogatást.Season pass:
Black Swan 2/3
On Reveal: Until the end of next turn, your 1-Cost cards cost 0.Supergiant 1/2
On Reveal: All cards played this turn and next turn don't reveal until the game ends.Cull Obsidian 4/10
You can only play this at a location with an Infinity Stone. Ongoing: Can't be destroyed.Corvus Glaive 3/4
On Reveal: Discard 2 cards from your hand to get +1 Max Energy.Proxima Midnight 4/6
When this is discarded, jumps to your lowest-Power location. (that isn't full)Elfogadom a sütiket.
-
NyalokAA
aktív tag
Mai szerzeményem
erős játékos ránéztem a laderre így első nap , de túl sok az emotefan rákalioth máris -
pachito
őstag
Ha ezt kijátszák ellenem eskü nem leszek dühös Rian néni most ezt nagyon eltalálta..
-
Chuzzlee803
aktív tag
Alioth igazából majdhogynem buffot kapott: Invisible Woman mögé dugott lapokat mindet eltörli mostmár, bármikor lettek kijátszva.
-
Dobi 562
addikt
Nem kell attól tartani, hogy az új/javított Phoenix Force túl erős. Chavez nélkül elég ritkán fog összejönni a Multiple Man-Phoenix Force interakció.
Szerintem nem véletlen hogy most javították a bugot az America Chavez re-work-el egy időben.
-
NyalokAA
aktív tag
válasz pachito #2815 üzenetére
Ez hatalmas instant buy , ha megjelenik a boltba.
Album rewardok is egész jók lettek bár hiába vagyok pl Dan Hipp collector pont nem ezeket a variantokat vettem meg. Venomizedből 0 db van Jim Lee meg 1 db Cyclops
Proff X meg Magik Jim Lee nagyon bejön , de pont az 1200-as fajták -
CsiguszMaxim
senior tag
Imádom, hogy mindenki surfert jásztik
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dobi 562
addikt
Végre eltűntek a Dan Hipp és Chibi variánsok a spotlightból, ezekért már megfontolnám hogy nyitok ládákat:
-
addikt
Vicces, hogy ladderen mindenki az új kártya köré építkezik, azt csodálkozik ha kikap
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
winery
aktív tag
Ez is megvan
alite paklijával értem be , köszi itt is !
Ezel is kockát szereztem hátha valakinek jobban tetszik
-
Dobi 562
addikt
Leader nem másolja a Phoenix Force-t.
-
alite
senior tag
#2826 winery: Grat, gyors voltál!
A havi patch-ben találtak egy új surface effect-et "space" néven, valószínüleg jövőre lesz éles:
Az a baj, hogy engem a kozmetika jobban lázba hoz mint az új lapok. Ez a "space" nem rossz, viszont annyira nem is extra, de biztos vagyok benne, hogy lesznek még nagyon komoly effektek.
Új Magneton nagyon eltalálták a maszkolást, a gold split baromi jól néz ki (nem saját).
-
addikt
Effectet adom, a Magneto variánson meg nagyon gondolkozom, hogy megveszem, pedig a baby variantját kihúztam már ink-re, de ez vmi zseni..
winery: az igen, gratula!
-
Dr.NX
addikt
válasz CsiguszMaxim #2829 üzenetére
Patch notes:
Spotlight Cache-ből szerzett variánsokhoz tartozó avatárok ilyen keretet kapnak, visszamenőleg is.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Az a Magneto nagyon durva! Csak azért nem veszem meg mert egyáltalán nem játszom a lapot jelenleg.
Egyebként hónapokkal ezelőtt mondták, hogy az Ultimate variánsok kapnak majd valami extra kozmetikai dolgokat amiket a normál variánsok nem.
Én simán kiadok 5k tokent egy fasza ultimate-re, hamarabb mint egy új kártyára 6k-t.
-
Dr.NX
addikt
Miért nem beszél senki a legjobb Quality of Life fixről?
Valkyrie kártyáján megint van szivárvány!Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Nekem az albumos dolog is tetszik, mivel eleve gyűjtöttem a Venomized variánsokat, így be tudtam húzni a Kingpint.
-
alite
senior tag
válasz Dobi 562 #2832 üzenetére
Szintén zenész. Thor kapcsán említették talán, hogy Mjolnir animációja piros lesz, de hónapok óta csend van az ügyben. Ezeket az ultimate-eket húztam be eddig, de egyik sincs még kész. Gold a cél az összesnél, kivéve Venom marad ink, csak ki kell maxolni.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Az a Thor és Sera nagyon tetszenek, az a baj Serát nem igazán játszok, Thorhoz meg van sok jó variánsom.
Nálam gold + színben passzoló krackle a cél. De Venom és White Queen esetén kibékülnék ink + passzoló krackle-el.
Miért pont ződ?! passzol a kék krackle arany Phoenix Force-hoz.
-
addikt
Honnan van ennyi tokenetek bammeg? /Dobi ez neked is szól/
5k/db, egyikőtöknél 20k másiknál 25k tokennyi skin. Én imádom a variánsokat, de most is össz vissz vmi 9-10k tokenem van.."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
alite
senior tag
válasz Tyler Durden #2838 üzenetére
Az egyik okot nem merem leírni, hátha az asszony is olvassa..
A csökkentett token rendszer előtt amúgy félreraktam vagy 25k tokent. Azóta ritkán költöttem új lapra, sőt zsinórban egy ideje első vagy második ládából szerencsére jöttek az új lapok.
-
addikt
Hja hát figy, még mindig jobb mintha kocsmába vinnéd, szal szava nem lehet
CsiguszMaxim: nálam ugyanez van, pont emiatt én a variánsokat goldból szoktam megoldani. Venom ultimate nagyon tetszik, az lehet be fog esni 5k-ért, de bundle-t ezek miatt nem tervezek venni
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #2838 üzenetére
Jó ár/érték arányú bundle-t behúzom általában + mivel szoktam venni goldos variant-okat, ezért időnként a shop-ból is jön 2k token.
Most van megint 19k-m, de egyenlőre nem akarok venni belőle semmit.
-
addikt
Nahh én is odaértem közben, most ki kéne találnom, hogy miként menjek tovább. Conquest Thor variant szerintem gyenge, ennek ellenére ki fogom szedni + ladder kéne eröltetni.
Ladderen ugyanazzal mentem, mint amivel inf conquest meglett /Darkhawk/, egész sima volt."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
Megvan itt is az Infinite. Phoenix Force kb 10 különböző verzióját játszottam meg egy érdekesebb deck-et Silver Samurai-al:
Darkhawk Package most nagyon erős.Silver Samurai nem nagyon tud mellé lőni a jelenlegi metában, Lila Fing, Prof X (aka kopasz g**i ), Silver Surfer rendszeresen ment a levesbe. Saját kézből Darkhawk vagy Iron Man a jó célpontok.
Ghost Riderre egyáltalán nem számítanak, pedig elég egyértelmű play Samurai után.
Shadow King továbbra is nagyon erős, Sebastian Shaw, Werewolf, Collector, Nebula, Sunspot a jelenlegi legjobb célpontok.
Stature-t gyakran le lehet redukálni 1 energiára mert Samurai és Black Bolt is van a deck-ben, Mobius meg még nem tért vissza a metába.
-
Dobi 562
addikt
Most pedig ideje tanulnom egy új deck-et, az sem baj ha off-meta. Valami jó kis Kingpines őrületet akarok, például ilyet:
Ha valakinek van valami érdekes Kingpines ötlete, ne tartsa magában!
-
Dobi 562
addikt
Ki találja ki mi a közös lap 3 top tier deck-ben (kivéve bounce)?
A nerfelt lila fing. Írtam korábban, hogy 0 powerrel is ugyanúgy jó lenne mert az effektje miatt erős.
Mióta a játékba került nem sikerült megértenem miért jó, hogy van egy ilyen lap.
-
NyalokAA
aktív tag
Megcsináltam a hétvégi 40+ power 10 win questet .. eltartott egy darabig 85-90 között szotyizok momentán , de 20-ból 15 player surfert játszott. Op lett lemaradtam valamiről ? kicsit unalmas már a forge+brood minden menetben. Majdnem bementem 90 fölé , de benéztem egy snowguard playt és elvette a 7. kört nem melóban kéne ladderezni
-
Dobi 562
addikt
válasz NyalokAA #2847 üzenetére
Shaw miatt játszik mindenki Surfert. Battle pass (új lap) + hétvégi küldetések.
Lentebb linkelt Darkhawk - Silver Samurai deck nagyon jó ellenük, 5-ből 4-szer eldobatja velük Surfert.
Egyébként mikor a mikro metád így be van állva akkor az ellen a deck ellen építs countert. Példaul Shadow King, Magneto, nagyon jó lapok Surfer ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Kire érdemes szavazni a Conquerors eventen, ha nyerni akarok egy Deathsquawk variánst?
Ti kire szavaztok?
Az előzőn Dera nyert.
Dera és Lamby között vacillálok.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM - félkonfig
- TRUST GXT 101P Gav - vezetékes gaming egér -- rózsaszín
- RAZER Kraken Kitty V2 Black wired gamer fejhallgató
- Kingston HyperX FURY 2x4GB (8GB) DDR4 2666MHz MEMÓRIÁK
- GeForce RTX 3070 EAGLE OC 8G rev.1.0 videókártya
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest