- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
winery
aktív tag
Tetszik,hogy infinityt korán elértem és jó ,hogy van ez a conquest mód , de annyira hosszúra tudnak nyúlni néha a játszmák,hogy nincsen kedvem hozzá sokszor.
Azért a 200 aranyat elhoztam onnan
Dobi 562:
Jó kis pakli , köszi a leírást is hozzá lehet Stature-t megveszem.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Én most kis szünetet tartottam. HE óta annyira nincs kedvem játszani, unalmasnak tartom és nagyon sok van belőle. Érdekes mert előtte lane control paklival volt a legnagyobb a fun a játék, de a HE-s verziójával egyszerűen nincs kedvem játszani.
Helával elfunolgatok, hogy meglegyenek legalább a battlepass questek, de ennyi a terv a szezonra."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
winery
aktív tag
Vártam ezt a napot , megvettem a Token Tuesday majd a Sandman csomagot és gyorsan a Spider-hamet.
Lockjaw pakliba tettem első pörgetésre Galactust találta.
-
Dr.NX
addikt
Spider-Hamet én is megvettem, bár Master Moldra gyűjtögettem.
Persze bugosan jött ki ez is, Knull és Evo Hulk is megtartja a buffolt értékét. Remélem kapunk kompenzációt.
Érdekes, hogy pl. Darkhawk, Dino és Ronan miért nem mutatják az aktuális ongoing erejüket, inkább őket kéne javítani.Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
Szóval ha Knull 20 power a kezemben mert volt már pusztítás a játékban és eltalalálja a Pók Sonka akkor 6/20-as disznóvá válik?
A bounce kapott egy újabb finom játékszert ezzel az új kártyával.
De nem kell aggódni, itt a megmentő: Kazoocula alig várja, hogy Infinaut vagy Destroyer disznósítva legyen!
-
Dr.NX
addikt
Imádom a Proving Grounds-ot.
Van egy "Booster" deckem, amit arra használok, hogy ritkán játszott kártyákhoz szerezzek boostereket, ilyenek vannak benne mint Shanna, Black Widow, Star-Lord, Gambit, Spider-Ham (ő még új).
Eredetileg az volt a tervem, hogy gyorsan skippelem a turn-öket, ugyebár egy turn egy booster. (Úgy volt, hogy csak bot ellen, de amúgy nem.)
De mostanra egy rakás silver ticketet nyertem vele, mert egy-egy jól lerakott kártyával hatalmasakat tudok nyerni.
Az ellenfeleknek látványosan fogalma sincs, hogy mi fog jönni, néha egy Gambit, néha egy Groot vagy berakok egy üres lane-re egy 16-os Orcát.
Egyébként ma lett meg az utolsó S3 kártya (Venom), egy nap híján hat hónap kellett hozzá úgy, hogy minden nap játszottam.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
Tényleg olyan kérdésem lenne, hogy Conquestet most, hogy kaptunk 3 gold ticketet, mivel lenne érdemes behúzni? /maxos rewardokra gondolok/. Én még nem feküdtem neki, de kedvet kaptam a 3 ticket miatt..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #1708 üzenetére
Utolsó 2 infinity ticket-em Lockjaw Thorral (High Evo verzió) szereztem.
Marvel snap zone-on van fent conquest meta report, melyik deck-ek mennek most.
4 infinity ticketem van eddig de borzasztó időigényes, nincs sok időm játszani vele.
-
Dr.NX
addikt
Balance update:
Doctor Doom
[Old] Cost: 6 Power: 5 On Reveal: Add a 5-Power DoomBot to each other location.
[New] Cost: 6 Power: 5 On Reveal: Add a 4-Power DoomBot to each other location.Red Skull
[Old] Cost: 5 Power: 12 Ongoing: Enemy cards at this location have +1 Power.
[New] Cost: 5 Power: 14 Ongoing: Enemy cards at this location have +2 Power.Nimrod
[Old] Cost: 5 Power: 5 When this is destroyed, add a copy to each other location.
[New] Cost: 5 Power: 6 When this is destroyed, add a copy to each other location.Nick Fury
[Old] Cost: 5 Power: 7 On Reveal: Add 3 random 6-Cost cards to your hand.
[New] Cost: 4 Power: 5 On Reveal: Add 3 random 6-Cost cards to your hand.Elfogadom a sütiket.
-
-
winery
aktív tag
Én ma oktatáson vagyok , megszerzetem az első Infinity jegyem.
-
CsiguszMaxim
senior tag
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
Dr.NX
addikt
válasz CsiguszMaxim #1715 üzenetére
Aki inkább olvasná:
https://marvelsnapzone.com/spotlight-caches-details-drop-rates-and-card-acquisition-changes/Elfogadom a sütiket.
-
Dobi 562
addikt
válasz CsiguszMaxim #1715 üzenetére
Tetszik az uj rendszer!
-
NyalokAA
aktív tag
Akkor 07.11-ig nem érdemes ládát nyitni ( twitteren írták akkor lesz patch )
Reggel gondoltam játszok egy kis discardot nem toltam vele hónapok óta , de spiderhammel a metában nem a legjobb ötlet voltDobi 562 adtak is meg el is vettek . Annyira kevés gold fog jönni nehéz lesz belőle bundlet \ variantot vásárolni ez igaz a tokenekre is . Kicsit tolják a dolgot afelé , hogyha konkrétan akarok valamit azért vegyem elő a bankkártyámat
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz NyalokAA #1718 üzenetére
Augusztusban kap majd a Discard nehany fincsi uj kartyat, rafer a frissites az archetype-ra!
Ahogy en latom kevesebb tokenre lesz szukseg mert tobb kartyat lehet nyitni, ugyanez igaz a variant-okra is. En nem sajnalok kolteni ra, de megertem azt is aki sajnalja ra a penzt.
Nekem az nem tetszik, hogy elkezdtek kiadni ilyen ertektelen bundle-okat mint a 3x value DarkHawk, ami mar egyebkent meme lett Twitteren es Discordon. Remelem nem sokan vettek meg es akkor a 2nd Dinner elgondolkozik rajta, hogy erdemes-e ilyeneket berakni.
Sajnos jo par jatekos posztolta, hogy ok csak azert is megvettek de tudjak hogy ez iszonyat lehuzas...
Most erre gyujtom az aranyat:
-
pachito
őstag
Én néhány signature variantot szeretnék megszerezni pár laphoz, viszont ebben a rendszerben, ilyen kevés token és gold gain mellett nem nagyon tudom már elképzelni hogy valaha is 6000 tokent költsek egy kártyára.
Mivel réges rég S3 complete vagyok ezért minden 4 reserve-ből 2-ben 100+100 token lesz a jussom, ami nagyon-nagyon kevés. Mennyi ez, 1000 token / hó? És máshonnan nem eshet..
Goldot F2P-ként meg csak rank 90-en meg conquest shopban tudsz majd szerezni.
Összességében több a pozitív, mint a negatív de a token árakat (6k - S5, 3k - S4, 5k - ultimate variant) mindenképp mérsékelni kellene szerintem az új rendszerben.
Az, hogy a gold gain jóval kevesebb lesz egy kicsit fájó, de ezt a részét személy szerint szívesen cserélem a több basic kártyára. -
addikt
Ládát én pl régóta nem nyitok, mert számomra nincs értelme. Goldom van, lapok megvannak, pénzem szintén. A tokénekkel kell kezdeni amit, mert ilyen 5k-s ultimate variant meg 6k-s lapokat kb nem nagyon fog az ember venni.
PS: most néztem meg 75 laden csücsülök jelenleg
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #1721 üzenetére
-
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Tyler Durden #1724 üzenetére
Köszi!
-
Dobi 562
addikt
Most volt időm Conquest-et játszani, vereség nélkül végigszaladtam rajta.
Valószínűleg ez most az egyik legerősebb deck Conquestre. Lehet szerencsém is volt az ellenfelekkel de 4 kockánál többet nem veszítettem.
Doom és Odin kikerült, helyükre Giganto és Dracula érkezett. Doom az nem feltétlenül a nerf miatt nem kell bele, sokkal levesebb a lockdown deck.
Giganto és Infinaut tökéletes célpont az ellenfél disznójának, valamint Draculához is.
A disznó segít sokat az ellenfél játékának akadályozásában és értékes információforrás. Ellenfél Galactus-a minden menetben disznósítva lett, biztos boldog volt.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz CsiguszMaxim #1728 üzenetére
Múlt héten nyitottam Stegron-t de még egyet sem mentem vele.
-
addikt
válasz Dobi 562 #1726 üzenetére
Huhh jópofának tűnik a dekk ezt szerintem én is betesztelem. Disznót első kanyarban nem vettem meg, de már látom én is, hogy kelleni fog, néha taknyosra szivattak vele..
-
Dobi 562
addikt
Probalgattatok az uj Nick Fury deck-eket? Szerintem nem versenykepesek a jelenlegi metaban, hiaba rak le 2 nagy Devil Dino-t, Evolved Hulkkal vagy a buffolt Shuri + Red Skull-al nem tudja tartani a lepest. Ahogy High Evo Lockjaw-val es Bounce-al szemben sem, mindketto sokkal tobb pontot tud lepakolni.
Tier 2 also hatara - Tier 3-ra tippelnem es letrazashoz funolni jo ha nem veszed komolyan a jatekot.
-
alite
senior tag
-
ClydeBeka2
őstag
Na elérkeztem 93 fölé én is, sose voltam még ilyen magasan a ladderen, sőt 80 felett se. Van még 1 hét, hátha meglesz az Infinite. BIztos mindenki Conquestezik, azzal viszont ladder miatt nem volt időm, pedig 4 arany ticketet kéne lenyomni.
Közben gondolkodom, hogy összegyűlt a 6k token és pinelve HE, de félek, hogy pár hét és nerfelik.
Valamint ott a következő patch és kb semmi token nem fog jönni, mint F2P (a Goldról már nem is beszélek!). Erről mi a véleményetek? Most gyorsan kinyitni mindent és tokenban tárolni, vagy várni és S4-S5 kártyákat nyitni?LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Dobi 562
addikt
válasz ClydeBeka2 #1736 üzenetére
Szép! Mivel tolod? Ne feszülj rá nagyon az Infinite-ra és akkor meglesz.
F2P-ként is szerintem érdemes tartogatnod a ládákat mert több kártyát fogsz nyitni az új rendszerben.
De például ha a goldot valamelyik bundle-re gyűjtöd amit kinéztél magadnak és nem sok hiányzik akkor lehet megpróbálnám összeszedni még most a ládákból.
Apropó! Itt vannak végre beárazva az új ajánlatok:
A Death variánssal szemeztem de 75$ az brutális.
-
Dobi 562
addikt
Spider 2099-en aki gondolkodik, hogy megvegye:
A kepessege egyszer hasznalhato egy jatek alatt, tehat ha visszakerul a kezedbe pl Beast altal es kijatszod ujra, akkor masodjara mar semmit sem fog megsemmisiteni. Mozgas utan az ellenfel kartyai kozul veletlenszeruen pusztit el egyet.
Szvsz ez a kartya csak annak er 3k tokent aki balna vagy move deck enjoyer. Egyetlen dolog amiben jobb mint Shang-Chi, az a 6 power.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Dobi 562 #1737 üzenetére
Köszi! Vegyesen Sera Surfer és ez az Electro Ramp variáns:
Cache nyitás szempontjából úgy döntöttem a pár ezer kreditemnek a felét elköltöm most, abból kijön HE (remélem nem nerfelik!!!), másik feléből majd jöhetnek az S4-S5 lapok.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
BBUN52
tag
Ki mit ajánl HE ellen? Kicsit kezd unalmas lenni hogy 5-ből 4 meccs valamilyen HE variáns ellen megy.... És sok deck nem feltétlen tudja felvenni a versenyt velük...
-
Dobi 562
addikt
Lockjaw ellen Shang-Chi, Bounce ellen lockdown vagy Killmonger/Wave. Pure High Evo ellen Luke Cage. Lockdown ellen Lockjaw és be is zárult a kör.
A good card Stature és a Surfer deck-ek a tech kártyákkal most szerintem elég flexibilisek, hogy ne legyenek hátrányban senki ellen.
Conquest vagy Ladder egyébként amiről beszélünk?
-
BBUN52
tag
válasz Dobi 562 #1743 üzenetére
Tegnap éppen Conquest volt.
Kipróbáltam volna egy Nimrod Destroyer kombot, erre kaptam egy Pure HE-t armorral és Gooseal (valamint 4 meccsből 2szer az a location ahova nem lehet 4-5-6ot rakni), majd egy Hazmatos HE jött szembe.
Aztán váltottam Surfer deckre, kaptam még egy HE-t, itt igazából már nekem volt ki a tököm nem is kellett volna nekiindulnom, aztán utoljára kaptam egy vlmi random deckkel felálló playert a surfer deckem ellen.De előtte nap is Collector-Fury decket akartam volna játszani 2-ből 2szer kaptam Lockdown HE-t. Utána mentem egy lockdown HE-t én is egy másik locdown HE ellen, na az mókás meccs volt, körről körre ugyanazokat a lapokat játszottuk ki, volt valami fura bája akkor ott, de utólag inkább creepy volt.
Kicsit toxikusnak érzem a metát, és ez még kb 2 hétig így is marad.
-
Dobi 562
addikt
Ha uj deck-et akarsz probalgatni akkor menjel csak Proving Ground-ot az teljesen tet nelkuli.
Gold-ban es Infinite-ban mindenki tryhardol ezerrel, ott nehez boldogulni off-meta deck-el.
En tegnap a Bounce-ot vettem elo csak mert nem jatszottam vele reg ota es nem lattam Wave-et, erre egymas utan ket ellenfelnel is volt Wave.
Conquest Infinite-ban 3. ellenfel fog majd jonni ha egyszer lesz annyi idom rendesen hogy leuljek jatszani, tegnap este 30-40 percig tartott az elso ket gyozelem, annyira szoros volt mindketto. Good Cards Stature vs Wongoing es Good Cards Stature vs HE Lockdown).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem nagyon követtem le a dolgokat mostanában, a betárolt ládákat érdemes már nyitogatni?
-
Dr.NX
addikt
válasz Tyler Durden #1746 üzenetére
Attól függ mit szeretnél.
Elvileg július 11-től jön majd az új Spotlight Cache rendszer.Elfogadom a sütiket.
-
addikt
-
NyalokAA
aktív tag
válasz Tyler Durden #1748 üzenetére
Amennyiben van olyan bundle / variant amit meg akarsz szerezni goldból vagy kártya tokenből akkor még érdemes lehet most kinyitni a ládákat.Patch után kb zero gold és token fog bejönni , ha f2p játékos az ember
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest