Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz lev258 #65096 üzenetére

    18.04 LTS, csak kernelt frissitettem, illetve felraktam a vulkant, telepitettem steamet, letoltettem vele a wows, benyomtam a steam playt kivalasztottam proton 3.16-4et, s inditanam a jatekot. Elso alkalommal bedobta a regio valaszto appot, majd utana kirajzolta az ablakot, de benne csak fekete semmi, azota csak feldobja ugyanezt a fekete semmit.
    Ohh, s talaltam egy repot build-elt radeon-profile-al, amit onnan telepitettem. Mukodik, de kicsit meg van zavarodva. Reggel visszaraktam a gepbe a VEGA64em, s attettem egy x1 portba az rx480at (csak megszokasbol. ugyan emiatt raneztem a dmsg-re is, emlekeztem, hogy a pcie savok kiosztasa fura volt, most jobban meglestem, s sajnos tenyleg hulyen nez ki, de mit varok... van a gepben egy nvme ssd is, s valahogy olyan hulyen osztja el a savokat, hogy 8GTsn megy a vega fele (X2 link), de nem aggodom ezen sem most, majd ugyis szetkapom s helyre teszem, ahogy visszaallok Sata SSDkre).

    Nahh, mindegy, megint gyalu, ujratelepites (sejtem, elvileg nem kell, de megrogzult win megszokas...).

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák