- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
tudja valaki hogy a gyári 2 gigás kártya class hanyas? Mert memkártyát akarok venni és nem tudom hogy milyet vegyek hogy a videós problémák ne legyenek.Xbox One: bandymnc
-
-
tutis
őstag
az a baj hogy ez a megkülönböztetés nem is de való, meg van benne logikai bukfenc is, mert pl van aki a magyar narancs minden szavát elhiszi, de semmit nem hisz el a népszabadságból, őt hova soroljam? De tényleg, téma offolódjon, premete se annak szánta szerinten mint aminek sokan olvassuk, mögé is lehet látni az üzenetnek, én mondjuk félrelövésnek mondanám a hsz.-t, és öszpontosítsunk a jó kis telefonunkra
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Tecsa
aktív tag
Valaki látott már élőben ehhez hasonló karbon mintás hátlapot, vagy kemény tokot?
Én csak elmondom a véleményem, nem értek hozzá, bár úgy látom az itt nem követelmény!
-
james88
tag
Üdv!
Nekem ismét előjött az a probléma amit kb 1 hete írtam, hogy egy éjszaka alatt lemerült a teló úgy hogy se netezés nem volt a kijelző sem ment és este még 50%on állt az akku.
Nem értem miért lehet, mert az ez előtti töltésnél 3 napot bírt, az előtt 2 napot most meg egy éjszaka alatt megadat magát :S
Valakinek vmi ötlet???? -
-
premete
veterán
válasz foxymaxy #6716 üzenetére
Köszönöm a bókot.
Visszatérve az idézett "törzsanyagtól" a készülékre, az állítólagos rootolási módszer természetesen nem működik, ahogy már többször le lett írva, de valaki mindig felhoz egyet-egyet újra, ami félrevezető, és erre szerintem az sem mentség, hogy olvastam valahol, mert több ezer oldalt be lehetne linkelni, miszerint világvége volt 2000-ben, és azóta minden évben.
Nem működik egyik ismert rootolási módszer sem jelenleg, sem a v20N, sem a legújabb, a v20A romon sem.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
saphancs
aktív tag
válasz premete #6718 üzenetére
Lényegében igazad van...de nem mindenki ért annyira ehhez az egészhez, mint te! Viszont gyanítom, hogy én meg ezerszer jobban rajzolok nálad! Tételezzük fel, hogy érdekel téged a dolog és belépsz egy fórumba, ami erről szól! Kérdezel, vagy késöbb, amikor már magabiztosabb vagy hozzászólsz! Én meg, egyáltalán nem segítőkészen kioktatlak egy bugyuta idézettel, ahelyett, hogy leírnám, nem fog menni, amit gondolsz! Hogy fogsz így megtanulni rajzolni?
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz hackeeeee #6721 üzenetére
Rendben, kimaradt, hogy tételezzük fel! De persze ofkórz é vagyok a legjobb, naná!
Igazából premetétől én is kaptam már érdekes szavakat, pedig én csak kérdeztem és mindamellett, hogy maximálisan elismerem a témabeli tudását, a stílus amit néha elereszt, az nem segíti elő, hogy mi halandó androidosok, ne írjuk tele a fórumot baromságokkal![ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz hackeeeee #6723 üzenetére
Rajzot tanítok több módon is, fórumom is van, és hidd el kismilliószor válaszolok ugyanarra a dologra! Vannak idióták, akik megérdemlik a fákjút, de aki értelmes, csak nem figyelmes, vagy nem tud valamit... Vagyunk itt elegen, ha a te zsákod tele van, akkor válaszoljon inkább más! Na befejeztem az off-ot, bocs az okoskodásért, de ez kikivánkozott!
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz saphancs #6724 üzenetére
Jó. Először is, Én nem kérdőjelezem meg a tudásod bármi felé, szó sincs ilyesmiről.
Akkor mondom a véleményem másképp... (kezdem úgy, hogy ne vedd magadra, nem célzott kijelentés, csak vélemény, a fórumon töltött mondhatni évek után )
Aki frissen regisztrál az oldalra, nem tudja az oldal használatát, oké.. Megértem, hogy kérdez, de amikor elvileg több ezer hozzászólást gyűjt évek alatt, elvileg tisztában van az oldal használatával, elvileg tudja a keresőt használni, ehhez képest pedig nem képes egy szót beírni a keresőbe, hogy hátha van valami válasz azzal kapcsolatban, amit kérdezne, az rohadt idegesítő tud lenni..
Főként amikor nem is kéne a keresőt használni, csak pár hsz-t kéne visszaolvasni.. Ezek tudnak zavaróak, idegesítőek lenni..
Megértem, ezért is vannak a topic-ok, hogy bárkinek bármi kérdése van, feltegye, és segítsünk rajta.
Az utolsó előtti mondatodhoz.. Lehet, hogy más nem tud benne segíteni, mert előfordulhat, hogy más nem tudja, csak pl. Ő. És ha Ő nem válaszol, akkor meg jön a hiszti, hogy miért nem felelnek a feltett kérdése..
Nade, szerintem ne "vitázzunk" ezen. Nincs gáz, Én is csak véleményt mondok, mint ahogy Te is!
Véleményem szubjektív...
-
tutis
őstag
válasz hackeeeee #6723 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá hogy ami tegnap még rootolhatatlan volt az nem jelenti azt hogy ma is az..Ezért is lehet 100x ugyanaz a kérdés...Én is bízok benne hogy csinálnak majd a mágusok egy egszerű root lehetőséget gyári verzióhoz, ezért is nem tettem még fel a 2.3-at..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez meg annyi, hogy ha tegnap nem volt az, akkor ma már az, az nagy valószínűséggel, sőt, szinte biztosan bekerül a topic-ba, valószínűsíthetően root kulcsszóval.. Ebből adódóan, ha a téma érdekel bárkit, csak egy root keresőszót kell beírni a keresőbe, amikor a topic-ban tartózkodik az illető..
Szerintem lesz, nem is olyan soká.. Addig pedig türelem.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
saphancs
aktív tag
válasz hackeeeee #6725 üzenetére
Szent ég, dehogy vettem magamra! És egyet is értek részben, mert dühítő még annak is, aki csak olvassa, de ledarálni azért nem kéne! (Nézetek be az android alkalmazások fórumba, van ott egy gyerek, aki brutális, osztják őt is, ami rendben van, én a stilust kifogásoltam, ha visszaolvasol, és nem a szándékot)
-
premete
veterán
Viszont az valószínű, hogy ugyanaz a program, amelyik 1 hete lett kiadva rootolásra, 6 napig nem tudta a készüléket rootolni, a 7. nap sem fogja tudni, sem a Deutschland v20n-t, sem a tegnapi, Baltics v20a-t, sem a mai Open Europe v20n-t.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
neo-geo
aktív tag
Mitől lehet ez a kúrva 2 másodperces késés mikor fogadom a hívást? Nagyon idegesít 2.2-nél ez nem volt. Hogyan is lehet visszrakni a 2.2?
[ Szerkesztve ]
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
tutis
őstag
válasz premete #6729 üzenetére
persze ez igaz, de vannak itt laikusok is mint pl én Totál nem követem ezeket a root meg főzött rom meg ilyen dolgokat, én nem tudom mitől lesz egy rom rootolható, stb, az ilyenek mint én inkább többször kérdeznek a biztonság kedvéért, mert ugye elbaszni nem akarunk semmit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz neo-geo #6732 üzenetére
Hát, nem tudom.. Most ez csak egy ötlet volt.. Mert Nekem ilyen a régi V630i-vel volt, hogy felvettem, és várnom kellett egy pillanatot, hogy beleszóljak, mert addig nem hallott a másik fél.
Szal, előfordulhat, hogy a rom "sara", de hibának nem nevezhető..
Mondjuk, így belegondolva, 2.3.5-tel is ez van most a Mini-nél, hogy kicsit várni kell.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
cerb
tag
smart flash toolos rom cserénél minden adat törlődik a telefonról, ugye? minden program, és azoknak a beállításai, laucher asztalok, stb
-
purcigeorge
aktív tag
Mit gondoltok, ha az aksi miatt viszem szervízbe a készüléket, akkor rajta lehet a premete féle rootolt rom?
-
kriszpontaz
veterán
Szarul jön ki amikor a főnököd hív és felvétel előtt küldöd el a csába és pont hallja! Szerintem ezért van benne. Amúgy nálam 2.2.2-nél (T-s v10e) és a 2.3.4nél is megvan a 2mp. késés.
Mellesleg ne oltsátok egymást feleslegesen, én is bénáztam már hogy többször kérdeztem ugyanazt!
[ Szerkesztve ]
-
clark68
tag
XDA-n találtam egy új V20N átalakított romot,készítője Huexxx.
Leirás szerint LG appok kipucolva,zippalign,deodexed,ext4 partició,stb
Quadrantban mért 2534 pont.
Link:[link]Angolul nem tudok de mintha telepítésnél nem tudna csak spanyolul,(lehet hogy utána sem)
ezért módositottam a kérdéses build.prop fájlt,igy nem beszél spanyolul.Letölthető:
[link][ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz purcigeorge #6738 üzenetére
Szerintem nem javallott mindenféle mókolt rommal szervízbe vinni a telót, mert kapásból beleköt valami vájtszemű szaki hogy nem rendeltetés szerűen használt készülék
e pluribus unum
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
alikah88
tag
Magyar V20N
Bár nemhinném, hogy sok különbség lenne ez és a német V20N közöttGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
anderledani
őstag
válasz clark68 #6741 üzenetére
Ezt kiprószálom.
megnézem kiírja-e a frissítő de nem rakom fel mert ez a premete féle bevált.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
rerebere
tag
válasz anderledani #6747 üzenetére
[link]
innen is szedhető a magyar -
kriszpontaz
veterán
Ezt rá lehet küldeni KDZ frissítővel a német V20N-re? Hátha javult valami!? Nem csinál galibát? Kicsit fárasztó lenne v10a-ról kezdeni megint!
-
rerebere
tag
Háát a német és a magyar V20N mérete nem egyezik, tehát valami változás vagy pici csiszolgatás csak van benne, remélem.
Valaki ráeresztette már a német V20N-re?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- Nyomtató topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone 15 Hibátlan 2027.03.05-ig Garanciális 99%-os Akku
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest