-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberlaci
tag
válasz alexander12 #7250 üzenetére
Szerintem semmi különöset nem csináltam....egyszerűen rádugtam a voda függő telót, és az
LG PC SUITE kiírta, hogy sw frissítés található....ezután frissült, persze csak a végén írta a ki a 2.3.4 V20, amiben semmi különös újítás nem volt található.......alsó gombok NO világítás, csak pár mp ig, a ram zabálása...ezenkívül semmi......szóval egy rakás.........r.
Honnan lehet tudni, hogy mikor érkezik meg a tényleges újítást tartalmazó sw ?? Igaz, mire megérkezik addigra rég nem lesz meg a telcsi -
paladin023
csendes tag
válasz atillaahun #7254 üzenetére
Ezt feltettem én is de semmit nem változtatott maradt 2.2 froyo csak lett egy suoeruser ikon a menübe hogy lehet 2.3.4re frissíteni???
-
Recon666
Közösségépítő
válasz paladin023 #7255 üzenetére
Ennek nem is az volt a lényege, hogy 2.3 legyen rajta, hanem, hogy rendszergazdai jogosultságokat adjon neked.
-
Matrixka
tag
válasz paladin023 #7257 üzenetére
Így te vagy a főnök
-
atillaahun
veterán
válasz paladin023 #7259 üzenetére
Igen. Egy haszontalan de szükséges lépés a ROM csere felé.
-
paladin023
csendes tag
válasz atillaahun #7260 üzenetére
és hogy kell tovább lépni mert nem vágom????
-
paladin023
csendes tag
V10g van rajta alapból és nem tudom hogy kell 2.3.4re frissíteni
-
paladin023
csendes tag
és ez a Superuser eltüntethető valahogy egyébként??????
-
Matrixka
tag
-
alexander12
aktív tag
Jézusom 3 percen belül 3 hozzászólás
Csak meg ne csinálja mert fél óra múlva jön 40 hsz hogy de szar ez a 2.3.4 hogy tudom visszatenni a régit
Jó lenne ha mindenki olvasgatna előbb egy kicsit: mi mire való, mit változtat meg, kell-e az nekem, ha nem tetszik vissza tudom-e rakni a régit ...stb...stb
Nem mindennek nekiesek aztán meg nyafogok
[ Szerkesztve ]
kíváncsi, OP8T
-
alikah88
tag
válasz alexander12 #7265 üzenetére
Ezek szerint nem sikerült megértetni vele, hogy olvasson vissza
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
embe
nagyúr
válasz paladin023 #7263 üzenetére
Olvasd el az 1 hsz.-t! De teljesen!!!! Recon666 írását főleg!
[ Szerkesztve ]
-
alikah88
tag
válasz paladin023 #7268 üzenetére
Ilyen hozzáállással szerintem ne is foglalkozz a telefonnal mert csak téglázni fogod. Nem kötözködésből mondom, de nem árt tudni azt amit csinálsz. Olvasgass vissza kicsit a témában, szánj rá 1-2 órát és sokkal okosabb leszel.
-
foxymaxy
senior tag
-
atillaahun
veterán
válasz paladin023 #7261 üzenetére
1. Mindenekelőtt használj sokkal több kérdőjelet.
2. Ha teheted a kérdőjeleket felkiáltójelekkel is kombináld.
3. Írj több hozzászólást, percenként 1 az nagyon kevés.
4. Ne olvass vissza.
5. Ne használd a keresőt.
6. Soha semmilyen körülmények között ne olvasd el az 1. hozzászólást.
7. Végül pedig ne kattints ERRE a linkre, ami az 1. hozzászólásban szerepel, és mindent részletesen elmagyaráz.Remélem tudtam segíteni.
#7273) Dini10
1. HSZ.-ben van 2 viszonylag részletes értékelés is.[ Szerkesztve ]
-
Dini10
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy ilyen telót, és gondoltam megkérdezlek benneteket, h milyen tapasztalataitok vannak a Blackel kapcsolatban. Gondolok ott a hátrányaira, hibájaira, azok mennyire zavaróak, az akksi meddig bírja, esetleg van e valami mód megnövelni a idejét. Szeretnék tőletek egy jó kis bemutatást ha nem gond, nincs időm sajnos végigolvasni a forumot. Előre is köszönöm!
LG Nexus 4
-
Dini10
csendes tag
-
Recon666
Közösségépítő
Szia!
Aksi idő változó, nálam, olyan 2 napot eldöcög, de wifit szinte nem is használok. Hibái, ami szokott lenni az a pixelhiba, de akkor cserélik a kijelzőt. Összességében jó telefon, a kijelzője megér egy imát, több rom azért nem ártana rá, de majd javul a helyzet\remélem.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz paladin023 #7274 üzenetére
"Ilyent " főleg ne vegyen! Legfeljebb ilyet.Ne durcáskodj! Max 10 perc olvasás, és akkor talán derengene valami.
-
alikah88
tag
válasz paladin023 #7271 üzenetére
Ha rootolva van, akkor a Superuser elvileg ottmarad. De a root kell ahhoz, hogy fel tudd tenni a rootolt 2.3.4-et. De ha nem tetszik, akkor unrootolhatod a telefont, és felteheted KDZ updaterrel is a gyári 2.3.4-et, viszont annak még nem megoldott a rootolása. Ha tudsz élni root nélkül is, akkor unrootold a V10g-t. EBBEN!!!!! a leírásban le van írva mindennek a menete (a te esetedben ez az unroot lesz). Annak is, hogy tudsz feltenni rootolt telefonra főzött romot. Mégegyszer köszönet Recon666-nak a leírásért, én is ez alapján csináltam
Ha unrootolva van a telefonod akkor EZ alapján fel tudod tenni a sima gyári 2.3.4-et. Be van linkelve minden amire szükséged van. Kivéve a KDZ file, de azt már többen is linkeltük, keress vissza a hozzászólásokban, pár napja még én is belinkeltem.Szerk.: Amit nem tudsz letölteni, akkor rámész az XDA-ra, és a fórumon rákeresel, legalább 5 helyen fenn szokott lenni. Például ha tudod, hogy Gingerbreak kell, akkor beírod az XDA keresőjébe, hogy gingerbreak és valószínűleg onnan le tudod szedni. De lehet elég az is ha csak beírod Googleba.
Ha ezek túl bonyolultak, akkor várd meg amíg kiírja a gyári updater program, hogy van V20N frissítés, és tedd fel onnan, az biztos semmi kárt nem tesz a telefonban.
[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Samsung S8500 Wave-m van, de tervbe van véve a telefoncsere, és az Optimus Black az egyik kiszemeltem. Lenne pár kérdésem, próbáltam itt a fórumban választ keresni a kérdéseimre, találtam is, de azért a biztonság kedvéért megszeretném erősíteni magamban a válaszokat.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy ugyebár a tesztben a kamera által készített videók képe torz, én azt olvastam itt, hogy ezt egy szoftverfrissítéssel kijavították, ez tényleg így van? Ehhez kapcsolódik még, hogy esetleg a 3gp kiterjesztést valahogyan át lehet mp4-be varázsolni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a GPS milyen erős illetve hogy mennyire pontos? Erre nem igazán találtam tökéletes választ, volt aki azt mondta, hogy sehogyan sem talált jelet, volt olyan aki azt mondta, hogy a házban nem talált jelet, de kint nagyon hamar megtalálta, és volt egy olyan csoport is aki megcsinálta az első hozzászólásban leírtakat, és még úgy sem volt jó. Nekem pedig a GPS nagyon fontos lenne, főleg a Wave után...amiben köztudott, hogy nem a legjobb a GPS.
Illetve arra szeretnélek még megkérni Titeket a fenti kérdéseken kívül, hogyha tudtok valami hibát a telefonnal kapcsolatosan akkor azt osszátok meg velem!
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
-
kengyel
nagyúr
Tisztelt kolléga ! Én a saját tapasztalatomat írom le a GPS terén. Most hogy fent van a 2.3.4 (V20n) Sokkal erősebb jelet talál rövidebb időn belül. Én panelház 4.-emeletén lakom de az ablaktól 1-lépésre van jelem. A hárombetűs navigációval meg nálam egyszerűen 5-ös. hibátlan. Mióta a telefonomon rajta van az autós GPS-em pihen a szekrényben mert nem annyira megbízható. Ez volt az én tapasztalatom a gyakorlatban
kengyel
-
TayRol
nagyúr
kell valakinek T-s Black? van egy elado...
semmi extra csak ki akarok probalni valami mast. (mondjuk hármasban két nővel )
-
-
Recon666
Közösségépítő
válasz baluka26 #7287 üzenetére
Egy szépségversenyt.
alikah88: Álljon meg a menet, ez az én szövegem.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
milyen a gyári füles a telefonhoz, jó? nekem nincs és vennék egyet, csak nem tudom, hogy melyiket... néztem ezt a phf 300-at, jónak tünik. van valami tapasztalat?
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Recon666
Közösségépítő
válasz paladin023 #7296 üzenetére
Nekem Monster Beats van, na jó nem. Mindjárt jön baluka.
Elhiszem. Elírtad Beat-> Beats
FerNandor: Ajánlatom Klipsh Image S4i
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest