Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pálinka

    csendes tag

    Sziasztok!
    Gondoltam megoszom veletek a tapasztalataimat.
    Pénteken tuljdonosa lettem egy LG 55Uj634V tip. televíziónak. Minden frankó volt vele és tetszett is egy dolgot kivéve: fekete képernyőnél a jobb alsó sarában zavaróan bevilágított és a jobb oldalon enyhén felhősödött. Persze csak olyan mértékben ami inkább zavaró. De mivel engem idegesített ezért visszavittem a médiába, ahol kicsit nézegették, persz ott a világítás miatt már nem látszott ez a jelenség.

    Rendensek voltak (mivel netem rendeltem ezért rögtön vissza is adták a pénzt) gondoltam nézek egy másikat helyben. Az eladó rendes volt mutatott egy új modelt UK sorozatosat. Gondoltam csak nem volt szerencsém ezért ott helyben kibontottuk és megnéztük, berakott egy tök fekete képet. Jól megvizsgálva viszont ott is észrevettem egy enyhe bevilágítást. Persze az első mondta, hogy "ez megszokott ezeknél a televízióknál".

    Szóval erről letettem de gondoltam megnézem az azonos árban lévő samsung UE55MU6102-t.
    Berekta a fekete képet és csak annyit tudtam kérdezni: nem kapcsolt ki a TV? vagy a háttérvilágítás? megnyomta a távirányítót és bejött a menü.Gyakorlatilag olyan fekete volt a képernyő mint az LG kikapcsolt állapotban. Bevilágítást nem láttam rajta, pedig kiállított darab volt amin fel van nyomva a fény.

    Szóval most itthon van, a benyomások:
    Előny: bevilágítást fekete hátérrel sem nagyon látni csak ha nagyon keresem. Széles fillmnél az alsó-felső csík se szürkül majdhogynem az is fekete.
    Hátrány: A képe mintha fakóbb lenne, a színek nem olyan élénkek mint az LG-n. A panel csak 8 bites nem HDR10. Az LG-nek jobban tetszett a képe amikor nem láttam sötét képet.

Új hozzászólás Aktív témák