Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • PiroGrim

  csendes tag

  válasz b. #31 üzenetére

  Nem értek veled egyet. Láttam az általad linkelt tesztet és ezer másikat is, én végül az rm2 mellett döntöttem és szeretem is.
  Nincs szükségem az androidra és semmi egyéb funkcióra.
  Amire szükségem van az az, hogy tudjak jegyzetelni és rajzolni amikor ügyfélnél felmérek, a hozzám eljuttatott tervekre pdf-ekre firkálni jegyzetelni, illetve meeting-eken a gondolataimat gyorsan és egyszerűen vizualizálni a hallgatóságnak.
  Ehhez pontosan elég az rm2. Teljesen szubjektív, de ezt még megfejeli a mutatós design, amivel az ügyfél előtt úgy nézek ki mint valaki a jövőből nem pedig a 90es évekből, napokkal jobb üzemidő, illetve számomra nagy plusz a tényleges paperlike feel, ami nem abból adódik, hogy más lenne a toll, hanem a kijelző felülete van valamilyen különleges módon megérdesítve, nem egy plexin csiszatolok.
  Ajánlom figyelmedbe, persze csak ha van türelmed az alábbi kettő többszereplős értekezéseket is, szerintem tökéletesen bemutatják miért is nem pont ugyan az a célközönség:
  1.[link]
  2.[link]

  szíszíenpí vájörlesz /én

 • PiroGrim

  csendes tag

  válasz Jóember #38 üzenetére

  Well, yes. Ha az ember spórolni akar, márpedig miért ne akarna, akkor amazonról vagy máshonnan vesz hozzá thirdparty tollat, tokot. Ez sem válogat, megeszik mindent, talán az extra gombokat nem. (Bár aki kicsit ért a technológiához tud hozzá szerezni megfelelő script-et github-on, ugyanis modolható linux környezet van rajta.) Az alap eszköz magában pedig annyira már nem kiemelkedően drága. És természetesen az onyx eszközöknek is megvan a helyük, amennyiben egy ipad tudású eink kijelzőre lenne szükségem, gondolkodás nélkül tab ultrát vennék.

  szíszíenpí vájörlesz /én

 • PiroGrim

  csendes tag

  válasz b. #40 üzenetére

  Szia, egyáltalán nem a tokokra gondoltam, hanem magára az eszközre, szerintem a boox nem esztétikus. De ez természetesen az én szubjektiv véleményem és egyáltalán nem érvelnék ezzel az RM mellett.
  A kérdésedre, miszerint miért ne lenne erre jó a boox a válaszom hogy teljesen jó erre is a boox. Amin átsiklottál és ami az én érvem az az, hogy nincs szükségem azokra az extrákra amiket nyújt, akkor meg minek?. Ahogy mondtad az rm semmi más mint egy picit okosabb papir és ennyi. Nem kell több legyen, mert ezt a feladatot szerintem tökéletesen ellátja.
  Hasonlatként 2milla körül tudok venni egy bevásárolós kisautót meg egy bivalyerős bömbit is. Mivel nincs szükségem 300al döngetésre igy maradok a yarisnál. :)
  Egyéni szubjektiv véleményem, hozzáállásom. Kedves barátomnak aki most kezdi újra az egyetemet az onyx termékeit javasoltam, mert úgy gondolom ahhoz a usecase-hez inkább az dukál, de ettől függetlenül én látom a helyét a piacon az rm-nek és mondjuk az amazon scribe-nak is.

  szíszíenpí vájörlesz /én

 • PiroGrim

  csendes tag

  válasz b. #40 üzenetére

  UI.: A tab ultra korrektül néz ki, a fejemben még az air2 vált ki rémálmokat. :)
  A háttérvilágitásban pedig teljesen igazad van, az szokaknak lehet érvágás, de erre is csak azt tudom mondani, hogy nem lesz rá mindenkinek szügsége. Mi a párommal pl telefonozni is kislámpánál telefonozunk, mert egyikünk szemének se esik jól a szoba egyetlen fényforrását bámulni. Ezzel szerintem pedig nem vagyunk egyedül.

  szíszíenpí vájörlesz /én

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés