Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Llew #45538 üzenetére

    Senki nem kényszerít rá. Legkevésbé a LEGO. Önként csinálod, ergo tekinthető hobbinak.

    Nincs kényszerítés de attól ez még munka. Épp az ingyen készlettel ismeri el a Lego. Szerencsére ők látják, ha mások nem is...

    Egyébként RapaNui1 írása után nincs sok hozzáfűzni való.
    Nálam az első poszt nem hozott semmi extrát. "3Ft az elem költsége": ez betudható egy a Lego pofátlanul áraz hsz-nek ami abszolúte igaz.
    Amikor a 3-4. poszt jött viszont, hogy a BT, LCD, stb... is 3Ft az már komolytalan. Ill. ha vki komolyan gondolja szerintem itt érdemes belemenni, hogy hülyeség anyagárból kiindulni.
    Aztán, hogy meddig megyünk bele az kérdés... sztem felnőtt embereknél nem kell különösebben ragozni, hogy az áram sincs ingyen, nem csak műanyag kell hozzá, gyárat felhúzni se volt olcsó meg van az ún. munkaerő akik nélkül nem megy. Csupa ingyenélő ofc akik semmit nem tesznek hozzá: van aki tervez, van aki csak ládákat cipel, esetleg könyvel vagy takarít. Nulla munkát és költséget tesz a Mario figurába közvetlenül.

    Én mondjuk csak a supportot említettem volna első körben. A levél nem magát olvasta el, Gizike megnézte, válaszolt, egyeztetett vkivel. Írt másnak, keresett vki egy figurát, kihozta, átvitte, odaadta, megcímezte, átadta a futárnak, stb... És nyilván nem egy supportos, raktáros, adminisztrátor van mert nem egy levél érkezik félóránként. Ez mind 3Ft-ban. Szóval erőltetni tovább egy kicsit gáz ezt a vonalat. Az ingyenességet meg lásd fentebb...

Új hozzászólás Aktív témák