- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz RapaNui1 #45250 üzenetére
Én meg azt javaslom az Ikea-ba vegyél Ladda elemet. Újratölthető és filléres termék
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sb
veterán
válasz RapaNui1 #45251 üzenetére
Nem kioktatni akartak szvsz, mindenki segíteni próbált. Ki válasszal, ki azzal, hogy leírta hol tudod még ezen kívül megnézni.
Szerintem csak a visszakérdezést nem értették. Olyannak tűnt mintha kaptál volna választ és mégsem jó/elég. Ezért próbáltak szerintem alternatív javaslatokat adni hol tudod még megnézni.
@Segal, Pötyi
A kettő kombinálva: Ha Ikeában jársz mindig vegyél 4-8db AA+AAA-t.
Ha X darab kell az egyik HUB-ba akkor jó ha 2X van otthon cserére is.
Nálunk ez úgy néz ki, hogy van Technic HUB (6xAA), City HUB (6xAAA), most lett Boost HUB (6xAAA) és Duplo vonat "HUB" (4xAAA) (meg sima Duplo vonat, talán 3xAA).
(És persze a többi nem Lego játék, kisautók, távirányítók, játékfúró, -vágó, izé...)
Kb. 40-50db lehet itthon vegyesen, de úgy eltűnik, hogy semmi másba nem jut játékokon kívül.Matrica témában gondoltam ezt megmutatom:
Látszik, hogy elengedte az L alakú elemnél a széle de úgy, hogy (ennyire) szétszedve élt túl kb. 30 évet szerintem nem rossz.
6594: Gas Transit, 1992
Szerintem sokkal flexibilisebb a matrica mint a nyomtatás. Utóbbi amíg rajta van addig másra nem jó, ahogy írták többen is. Amiről nem volt szó, hogy ha lekopott akkor nem is lehet vele mit kezdeni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
kbalage2
aktív tag
válasz Napfénysüti #45255 üzenetére
+1 a LADDA-nak, van itthon sztem 100+ darab és valóban Eneloop tulajdonságokkal rendelkezik, sanszos hogy ők gyártották. Kisebb szépséghiba hogy ez az előző fehér generációnál volt tuti, az új szürkés zöld változatról még nem találtam megerősítést.
Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Segal
veterán
válasz kbalage2 #45256 üzenetére
Nekem még fehérből van itthon sok darab
Tényleg nem lehet kijönni úgy az Ikea-ból hogy ne venne párat az ember."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Lajti
tag
válasz kbalage2 #45256 üzenetére
És ha még vigyázni is szeretnétek rá, hogy sokáig jó legyen az akku, olyan töltőt használtok hozzá, amiben van kisütés-frissítés funkció és feltöltés előtt biztos ami biztos alapon kisütitek, a töltőáramot pedig korlátozzátok az akkunak megfelelően, pl. Voltcraft cc-2 vagy ipc-3.
sb: ha nálatok mindig "eltűnik" és ennyi van, előfordult már egyáltalán, hogy újratöltöttétek? Nem cseszegetésből, innen komolyan úgy látszik, hogy sima elemmel jobban járnátok.
-
nagyúr
-
kbalage2
aktív tag
-
RapaNui1
aktív tag
Azta a 4002021 dolgozói készletek ára nagyon elszállt. Esetleg ha valakinek van eladó keressen meg privátban az ajánlatával hátha meg tudunk egyezni.
-
balint82
senior tag
Srácok, a vatera.hu-val is óvatosan. Minap vettem egy bontatlan szettet, kértem küldés előtt fotót az eladótól, mire visszaírt, hogy nem szólt neki a férje, de már eladták...
Múltkor még napokig győzködnöm kellett a szolgáltatót, hogy valaki hamisítványt hirdet Lego-ként. SEMMIT nem tudtak tenni...
Elég vicc, hogy Magyarországon ilyen fxs az apróhirdetési piac... :(Google Pixel 4a
-
sb
veterán
Pro=gyerek.
De tényleg, múltkor összeszámoltattam vele és vmi 30-35db volt a különböző játékokban. (Aminek persze a felével nem játszik.) Szóval kicsit túloztam, jutott 1-2 rendes eszközbe is.
(Innen jut eszembe, kérdezte valaki a pótalkatrész listázást. Az összesre, nem csak pótra megoldás a kisgyerek szintén. Nehéz tippelni, de kb. 20-25e elem legalább van itthon szerintem. Ebből ha apu megkérdezi ilyen és olyan van-e akkor fejből elmondja, hogy igen, 2db piros X készletből és 3db fekete Y-ból... de az egyik eltört. Állítólag ez is iskoláig működik. )
Most látom, hogy a szürke AAA 750mAh 900 helyett. Akkor itt már van változás alapból.
IPC 1 vs 3 között van érdemi különbség? -
nagyúr
-
tocsek18
senior tag
-
sb
veterán
válasz Napfénysüti #45266 üzenetére
Online rendeltem, ill. foglaltam le átvételre. Ott már nem volt ill. most sincs csak az új.
-
HUN_Sector
őstag
Modular házikó, hozzá ajcsi, plusz hozzá vásárlásos ajcsi, mínusz 15000ft-nyi vip pont... mar tudom holnap éjszaka mit csinálok (mar amikor épp nem cyberpunk 2077-ezek )
-
tocsek18
senior tag
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, Winter Village tematika/kollekció kiegészítésére mik a legjobb "regular" szettek? Tudom, hogy minden épületet téliesíteni, de most nem ez a kérdés, hanem hogy kinek mi a tippje az alapból legjobban beleillő készletekre?
Én fejből a 76388 Látogatás Roxmorts faluban-t tudom, az elég jól megy hozzá. -
-
Mozaart
aktív tag
Valaki tud esetleg infot hogy a kockabolygon a 75320 es 75322bol lesz e keszlet? Valaki tuti felvasarolta.
A lepegetot sajnos csak alzan latom de ott 20e. Persze ha nincs mashol olcsobban jo az is.
Koszi.
AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH
-
manokaj
tag
-
válasz HUN_Sector #45270 üzenetére
Ez a -15000ftnyi vip pont amit te elkoltesz a sajat pontjaidbol, vagy ennyit ad valamiert a szokasos 5% helyett? Valamint a dupla ajcsibol az egyik gondolom a lego store, a masik micsoda?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Warton
őstag
Nincs meg valakinek a 42138-as készletnek az instructionse pdf-ben vagy valamiben, a LEGO oldalról nem lehet még letölteni..
Kompromisszummentes linux gaming.
-
Pötyi
őstag
Adjon _valaki_ linket a 42138-as készlethez...
QNX is cool!
-
Ereshkigal
őstag
Ha elfogadjuk, hogy Ladda == Eneloop, akkor azt tudom elképzelni, hogy az eddigi AAA pro akksikat lecserélték simára, ezért "csökkent" a kapacitásuk 750 mAh-ra.
Egyébként a napokban teszteltem 8 db szürke AAA Ladda akksit, 840-850 mAh-t tudott mindegyik az első feltöltés-kisütés után. Egy év múlva már látszik majd, mennyire tartósak.[ Szerkesztve ]
-
-
Lajti
tag
válasz Ereshkigal #45288 üzenetére
Az AA-nál a 2450 mAh-s maradt ugyanannyi, most megnéztem, a fehér nekem ugyanakkora.
A 840-850 meg nagyon jó. -
RapaNui1
aktív tag
Sikerült kipróbálni a Zetrost. Firmware frissitést követően kalibrálta magát, így teljesen egyenesbe hozta a motorral az első kerekeket mielőtt bármit is elkezdhettem volna. Nem egy versenygép de nagyon tetszik. Úgy néz ki mindent sikerült jól összerakni mert simán megy előre hátra, kanyarodik, és az összkereket is szépen lehet ki be kapcsolni minden akadás vagy probléma nélkül. Még 2 zacskó hátra van, a matricák nem fognak rá felkerülni, de már így is nagyon tetszik.
Ja és tényleg 6db AA elem ment bele.
-
Throme
veterán
jah... vajon nálunk is lefényképezik?... kötve hiszem.
#45282Lajti
Itthon is előfordult, hogy én kérdeztem rá a kiszállítóra, hogy nem kell aláírnom valamit, akár digitálisan?
Azt mondta, hogy nem szükséges, majd megoldja ezt a kérdést.
Nem ellenkeztem, mert megkaptam a cuccot rendben és nem akartam kihúzni a gyufát...Amúgy meg ilyen digitális aláírásnál, de akár egy nyomtatványon a levegőben tartva mikor tud az ember ugyanúgy aláírni, mint normálisan, asztalnál?
Aztán közlik a futárcégnél, hogy hát itt az aláírás... egy rafkós kelet-eu-i vendégmunkás minden helyzetben feltalálja magát[ Szerkesztve ]
-
-
Throme
veterán
válasz Mauzes #45276 üzenetére
Nekem a WV falumban 1 kakukktojás van, az a Creator 31080 Téli vakáció.
De nézd meg manokaj korábbi képes hsz-ét. Neki is ott van ez a szett a "performanszában".
Ahogy néztem a képeit a HP szettek közül is odatehető pár épület, amiből jön ez az ódon hatás, vagy angolszász építési stílus. Most, hogy hogyan téliesíted, az már rajtad múlik.
Talán BL-ről rendelhetők fehér panelek,csempék.Ha már WV
Én mondjuk örülnék, ha a WV is megkapná némileg a Creator 3in1 modulásris megoldását. Na nem az egész építményre, csak a kiegészítőkre. Pl Most a Mikulás látogatása szettnél a kerítés hangulatos lett a lámpással, meg a postaládával, na de méééé van külön??
Ahogy a Toy shop esetében a pad az utcai lámpával... stb.
Jó lenne ezeket a fő kompozícióhoz kapcsolni...
Persze szerintem.....[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Throme #45292 üzenetére
A kollega külföldön él, ha jók az emlékeim, ezért írtam, hogy ott még van intézménye a fogyvéd.nek, így biztos, hogy lenne eredménye... itthon nem fényképeznek, küldtem én is pl angliába mindenfélét, és ott is fényképeztek átadáskor, én is megkaptam a képet, de persze nem ilyen 0bites minőségben.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
timar88
tag
Srácok, a 71044 Disney vonat+állomás meg van innen valakinek esetleg?
Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest