Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Azta, annyira belemerültem a lego szétszedésbe, hogy teljesen kimaradtam ebből a komoly eszmefuttatásból. KaiotEch te mindig mindent ingyen szeretnél vagy olcsóbban, számodra a befektetett energia és munka nem képvisel értéket, remélem hogy a te munkádat is így becsülik meg hacsak még nem gyerekként tengeted napjaidat.
    Másrészt egy dolog értéke nem csak pusztán az előállítási költség. Azt valaki megtermeli, megtervezi, elszállítja, megtervezik a doboz grafikáját, tehát magyarul az alapanyag előállításától a végtermékig nagyon sok minden tényezőből tevődik össze a végső ár.
    Remélem a te munkád is 2 forinttal fizetik óránként. Felháborító és dühítő az írásod.
    Bár én nem értek hozzá de tudom mit jelent mennyi munkát befektetett időt és energiát, anyagi eszközöket stb egy videó elkészítése megvágása utómunkája stb, nem beszélve az elkészítéséhez szükséges technikai eszközökről, az azok használatához megszerzendő tudásról stb., hát igen is megérdemli azt az ingyen legot, rajta itt a lehetőség meg lehet próbálni hátha valakinek jobban megy. Ja hogy ez már nem gyere be csak a sárdobálás?
    Persze ha a Lego nem profitálna abból amit csinál, akkor tulajdonképpen miért is csinálná?
    Ne legyünk már ennyire filléresek.
    Akinek nem tetszik a rendszer menjen homokozni az ingyen van. Itt be is fejeztem és szerintem a legjobb az ha Láz húz egy vonalat.

    LEGO 40686 + 5008818 + 30680 + 40704 Micro Ninjago Docks

Új hozzászólás Aktív témák