Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    Sziasztok,
    Na most lehet total hulyeseget kerdezek, de mivel ugy latom hogy nem letezik:
    - kis meretu (<150mm)
    - dimmelheto
    - termeszetes feher
    - >=ip65
    led panel; igy azon gondolkodom, hogy vannak ezek a relativen jol kinezo led panelek; pl [link] . Ezeken ha cserelem azt az igencsak jol titkolt fele-fajta drivert, egy olyanra ami tud dimmelni es kompatibilis a fali vezelommel, akkor tonkremegy maga a led panel :DDD ?

    Tortent ugyanis hogy vasaroltam egy V-TAC beepitheto GU10-es ip vedett spot lampatestet amire volt irva egy beepitesi furat amit kifurtam es 2mm-el kisebbnek kene lennie mint amit rairtak - most konkretan beleesik a lampatest.... Viszont nem nagyon talalok 79mm-es beepitesi furatu ip65-os gipszkartonba sullyesztheto GU10/MR16 lampatestet amit tudnek integralni a kapcsoloval (skydance rendszer). Szoval korulbelul minden aminek sajat vezerloje van az kb ki van zarva, nekem csak a lampa kell a tobbi koritest en adom.

    Rendeltem most egy Optonica OT5068-as ip65-os spot lampatestet ami elmeletileg majdnem jo, csak felbe kell vagnom mert 10cm helyem van a karton aljatol a beton fodemig; a tuzgatlas meg nem kell nekem ;] . Csak jo lenne alternativa is.

Új hozzászólás Aktív témák