Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Enigma1945

    őstag

    válasz Callisto #66398 üzenetére

    na latod pont errol beszelek, en is igy vagyok elso accom, sok skint vettem rajta, ja es kaptam a ladakbol, amiket sajnalok! ja igen, akkoriban toxic voltam rajta, es a kituntetes is zarolva, a gold 3 accomon megvoltam elozo szezonban a 4. szint es ket pottyos kituntetes.

    mit tudol tenni, huz a szived az elso acchoz, probalod felvinni, de nem lehet mert folyton kikapok. eppen neztem egy videot, hogy a challenger csavo beragadt az emeraldba, es nem tud feljebb jonni na vajon miert.
    persze, biztos o a hibas..
    en most nem vedem magam, sot, tudom hogy nemvagyok jo jatekos, sot.. goldbol tuti nem jutok ki, sokszor erzem mar hogy azert a hataraim feszegetem, es goldban nem vagyok meg sokszor A szintu sem a jatek vegen..
    elso accomon meg mindig hozom a maxot, es megse tudok feljebb menni, 40 perces meccsek vannak es a vegen mindig loose. ja es kapok 19LP ha nyerek, es elvesz 33 ha bukok! :W :W

    irom chatbe a jatek elott, pick broken champs pls erre hoz aniviat egy trundle ellen es utanna 0/10/3-nal beirja jng diff, mit tudol tenni semmit.
    es ez csak egy, sokat mondhatnek, de kajak ez van szinte mindig.
    HA TENYLEG JO LENNE A RENDSZER, AKKOR MINDEN ACCON UGYAN ODA TENNE A GEP!
    Most vagyok Gold 2 main acc, elso accon bronz 4 0LP, es mindjart lejar a besorolas elleni vedelem

    [ Szerkesztve ]

    Segíts! A halam belefulladt a vízbe.

Új hozzászólás Aktív témák