Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    válasz Malfroy #65344 üzenetére

    Egyébként az accod most masterben is van jelenleg? Tökre játszhatnánk, mert ezt így úgysem tudom átadni, de ha látnád milyen meccseket vesztek el sokszor, lehet arra te is azt mondanád, hogy oké egy Morganával ezt mondjuk egy plat4-es sem hozta volna le talán.

    De ha utána elmondanád konkrétan, hogy ott a junglernek amikor segítség kellett volna és nem mentem az hiba volt vagy nem jó lénre mentem vissza bázis után, mert sárkánynál volt egy csapatharc amin emiatt nem voltam ott, azt is tökre elfogadnám. Én belátó vagyok egyébként, de ahhoz az kell hogy tényszerűsítve legyenek a kritikák, mert az ilyen "silver vagy akkor valószínű béna vagy" és hasonló (most nem rád célzok, ezek mindennapos általánosítások) "tanácsokra" nem tudok érdemben igenlő választ adni.

    Egyébként mint master játékos te mit gondolsz az egyedi key bindingokról? Ezt már régóta meg akartam kérdezni egy high elo playertől. Mindenkinél azt látom, hogy a full default kiosztást használja, de szerintem az nem túl intuitív, kb olyan mint egy MMO RPG-ben a defaultot használni, ami tök gáz, ott is mindig azzal kezdem hogy átrakok minden úgy, hogy nekem kényelmes legyen. Ez, hogy mindenki úgy hagyja szerinted csak egyfajta "lustaság" mert valljuk be sokakat tök nem érdekel a legoptimáisabb kiosztás, általában a defaultot használják a játékosok, még akkor is ha az tökre nem áll kézre. Vagy pedig tényleg ennyire jó az alap kiosztás?

Új hozzászólás Aktív témák