- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yodamest
veterán
válasz kistusik #63501 üzenetére
Ez a tank nem lesz dolog is én úgy látom tök nem releváns igazából, kaptam már ki olyan ellenféltől ahol csak ADC játszott, tehát volt Qiyana mid, Quinn top, lent is MF, Jhin, Graves jungle és úgy szétszedtek minket, hogy azt se tudtam mi van, full tank Maokait 3 lövésből ölte a Jhin.....
volt tank meta valamikor S6-7 környékén, de manapság én azt látom a dmg áll mindenek felett, ha sebzésed van, gyorsabban farmolsz, gyorsabban tolod be a laneket, gyorsabban hozod el a draket, baront és a tankokat is egy enyhe feedben lévő adc vagy mides simán elolvasztja. Szóval rengeteg előnye van és hátránya kevés emellett.
-
kistusik
tag
válasz olloczky #63497 üzenetére
"Ez az a szitu, amikor nem tudsz mit tenni, nagy valószínűséggel lose lesz. Bár én hagynám topot és menénk a csapattal inkább. De tényleg kb mindegy"
Na erre a hozzászólásra szeretnék reagálni. És nem rosz szándékkal. Ha te elkönyvelted magadban hogy ez Lose, akkor Lose is lesz. Aki így gondolkodik, az soha nem fog fejlődni. És a játéktudása is nagyon kevés. Ezt a gondolkodást meg kéne változtatni. Ilyenkor jön az, hogy aki nyerni akar, fejlődni akar, és jobb akar lenni, az nem azt fogja mondani, hogy "ezt hagyom ez lose". Hanem azt, fogja kérdezni, hogy lehetek jobb? Hogy tudom megfogni? Hogy tudom utolérni? Mi kell ahoz, hogy legyőzzem. Ha megvan az elszántság, akkor jöhet a játéktudás. Elugrik. Hogy tudom utolérni? (Item, rúna, spell, idézői spell,stb). Blindol, Slowol. Hogy tudnám csökkenteni? (Rúna, Item)
Ha tetszik egy hős és szeretsz vele játszani, akkor tanulj meg a lehető legjobban a countered ellen játszani. Ha kell várd meg a jg ganket.Na mind1 a lényeg Never Give Up és ha fejlődni akarsz, azon gondolkozz, hogyan lehetnél jobb.
-
Lokids
addikt
válasz kistusik #63503 üzenetére
Ez baromság.
Sokszor van, hogy már 15-nél fel kellene adni, de húzzák 30 percig feleslegesen. Azért mert van 5% esélyed, hogy hátha elrontják? Vagy hátha dc-zik az enemy?
Nem éri meg a ráfordított időt.
FF and go next.Semmit sem gyűlölök jobban ebben a játékban, mint azokat, akik bent tartanak egy vesztett gameben.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Yodamest
veterán
válasz Lokids #63504 üzenetére
igen ezzel egyetértek én is sorry kistusik, de vannak elrendelten bukott meccsek. Utána nyilván aki fejlődni akar elgondolkozik rajta, mit lehetett volna jobban, mint én is ezért kérdeztem itt 2 dolgot is, mert ezen járt az agyam, hogy mi a fakkomat lehetett volna akkor ott csinálni. Viszont azon az adott meccsen nincs időd gyorsan telefonos segítséget kérni meg ezen agyalni, ha már nagyon rossz a helyzet, ott helyben úgy sem fog csoda történni.
-
nuke7
veterán
válasz Yodamest #63495 üzenetére
ezen nincs mit ragozni, az összes lane lose -> game lost
#63507 Kanczy : persze, te tudod hozni döntetlenre a lane-t, de azért nem kell csodálkozni ha lose... tudsz menni néha segíteni, és általában pont arra jó, hogy úgy látszódik a mid-game, h van még remény, de ha nem vagy ott 3v2-zni bármelyik lane-en, ők ugyanúgy veszítenek tovább - ha meg ott vagy, a top pushol végig.
Ettől még játszhatsz jól, de ez nem tartozik azon 10-20%-ába a meccseknek amiket te tudsz befolyásolni, hogy win vagy lose[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Kanczy
Topikgazda
Dehogynincs... neked minden meccsen a lehető legjobban kell játszani, csak így fogsz fejlődni és mászni. Ha elengeded a lanet, mert a többiek kikapnak, legközelebb mitől lesz jobb?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kistusik
tag
válasz Lokids #63504 üzenetére
A félreértések elkerülése végett, Top laneről volt szó. És azon belül is, early, early mid gameről. Attól, hogy behoznak egy countert ellenünk ne adjuk fel a gamet már az elején. Ne hagyjuk ott a laneünket.
Lategame az már megint egy más téma. Nem 1x volt olyan, hogy csak Nexusunk volt és fordítottunk, nyertünk. Mindenki másképp gondolkodik. Én amígy úgy látom, hogy hozható addig nem adol fel. De amikor egy 25/2 AD katarina. Vagy Master yi jön, úgy hogy nincs egy deka stun sem. Ott nyilván én sem látom értelmét.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz kistusik #63486 üzenetére
Csak 2 lanen játszom a jg, adc, supp autofill volt és ott sem mondhatom azt, hogy bocs mid vagy troll xD ott is kell tudni valamennyire játszani
Medvetojás: ezek a negatív élmények csak azért maradnak meg mert egymás után 11 játékot veszítettem el vállalhatatlan körülmények között
"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
Lokids
addikt
válasz kistusik #63509 üzenetére
Mindig van kivétel, persze. Tegnap pont egy ilyen game-t buktunk el, ahol az early nagyon szar volt. Mid game abszolút win, majd benéztünk egy fightot és buktuk a baront majd a gamet. Pedig leszedtünk mindkét nexus tornyot és a nexusból se maradt sok.
Van ilyen. De ez kb 100-ból 1.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Yodamest
veterán
új nap új
szopólehetőségek, a sok vereségnek az a haszna, az önmagunkba nézésen túl, hogy utána már csak felfelé lehet menni.Azt azért így megfigyeltem ahogy visszanéztem kik ellen játszottam tegnap, hogy az 5 meccs során az enemybe nem sikerült rákattintani egy olyan tagra sem, akinek 50% alatti winrétje lenne. Sorra ilyen (azóta is tartó) 55%-85% győzelmi arányuk van.... volt köztük aki duó volt jungler és topos, volt OTP Kalista (DoctorKalista felhasználónévvel na gondolhatjátok...) azoknak pl 85% a winrétje... mondhatom én is élveztem a találkozást.
Nem azt akarom mondani ezzel, hogy ez felment bármi alól is, hisz ha béna voltam béna voltam bizonyos dolgokban elismerem, de ezért beszédesek tudnak lenni az ilyen statisztikák is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Üdv!
-
grimm2015
senior tag
Van egy elképzelésed 0(nulla) játéktudással, és a lechez hasonlítod magad. Support létedre nem tudod mi az a csapatjáték (adcként sem tudtad), nem mész bele felesleges dolgokba, persze azt csinálod, és szarrá feedeled szinte az összes játékot. Minden játékban a csapatod másik 4 tagja a szar, a haszontalan számok ellenére is. 4v2 a te játék tudásoddal nem tudsz olyan helyzetet teremteni, hogy 3sárkány után a 4. ne vigye el az ellenfél. Mert még a sárkány előtt bedarálnak mindkettőtöket.
A BMI két alapja a súly és a magasság. Egy alacsony, izmos emberre pont ugyanúgy kövért ír, ezért mutatják a számok azt is, hogy nagyon nem tudsz játszani, hiába is erőlteted. Itt is többen mondják, hogy f@szságot csinálsz, ennek ellenére minden meccsen ugyanezt csinálod,
Utolsó 20 játékodból volt 3 normális értékelhető meccsed, érdekes mind a 3 győzelem.
4/7/20 2/9/22 2/7/25Vannak ott meccsek, ahol kevesebb objektívval nyertetek, meg ahol az ellenfélnek egy sem volt, még is kikaptatok. De ne engedj belőle, szerintem több játékot buksz az ostobaságod miatt, mint a csapattársaid miatt. De áltasd magad azzal, hogy 0/10+ stattal te hoztad le a játékot, vagy hogy nem rajtad ment el... Még annak ellenére is utolsó vagy, hogy spameled a supp wardot, persze rossz helyre, pedig lecen nem oda rakják.
Szerintem legyél te is Yasuo main.
Battlenet: Grimm#22690
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63515 üzenetére
"Utolsó 20 játékodból volt 3 normális értékelhető meccsed"
Az én szemszögemből sokkal több volt, mert nekem minden meccs értékelhető, ahol jót beszélgettünk a csapattársakkal és bíztattuk, dícsértük egymást és a végén pedig kiosztottuk az "elismerést" (nem tudom, hogy hívják pontosan a játék után azt a képernyőt). Te szimplán adatokat és statisztikát látsz, én játékélményt. De hát hogyan is látnál mást, mikor nem voltál ott a meccseimen és fogalmad sem lehet az ott uralkodott hangulatról Nagyon más szempontból nézed a játékot, mint ami nekem fontos benne, tehát nyugtázzuk a diskurzust
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
"mert nekem minden meccs értékelhető, ahol jót beszélgettünk a csapattársakkal és bíztattuk, dícsértük egymást "
Én nem tudom kinek van igaza, csak most ezen a soron megakadtam kissé. Hogy van nektek meccs közben időtök pátyolgatni egymást meg " jókat beszélgetni"? Én soha semmit nem irogálok és zavarna is ha írnék, mert tök elvonja a figyelmet, meg időm se lenne rá, max egy GG-re, de tök feleslegesnek érzem ezeket, bőven elég a meccs végi kitüntetés a csapattól ha van.
-
-
grimm2015
senior tag
Nem tudom, mert kivan kapcsolva a chatem, de kétlem, hogy bárki dicsérné azt, hogy már a 2.percben megölnek, majd a 6.ban, a 10.percig összesen csak 4szer. Igaz nem voltam ott, csak vissza nézni tudtam. Aztán mintha elgurult volna a gyógyszer... Mintha többször is szándékosan haltál volna meg, mert ekkora hibákat halmozottan nem lehet véteni... Egyértelmű volt többször is, hogy hülyeséget csinálsz, mégis tovább erőltetted.
12 14 16 17 19 20 21 22 percben is megöltek, és ez nem ARAM volt, már majdnem többet voltál halva a játékban.Ha mást nem is, de azt vedd fontolóra számok nélkül is, hogy visszanézed a meccsed, és megnézed azt, hogy mennyi időt töltöttél feleslegesen semmit tevéssel a játékban.
(Lehet ilyenkor ajnározzátok egymást)Veled semmi bajom, csak azzal a játékstílussal, amit képviselsz, fától az erdőt.
-
PuMbA
titán
válasz grimm2015 #63524 üzenetére
Van, hogy elég rosszul játszok egyes meccseken Egyszerűen aznap nem megy a játék. A poén egyébként, hogy amikor 3 éve játszottam, akkor op.gg szerint 3-as körüli KDA-im voltak, tehát nem haltam meg 3-5-nél többször a meccseken, de a winrate-em csak 40% körül volt. Most jóval többször halok, de mégis 60% winrate Fontolóra veszem.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
A 10ből 4 meccs, meg 10ből 6 meccs győzelem, az csak nálad 40% és 60% WR.
Ha így nézzük, akkor nekem is most 90% wrem van..., egy játékkal előtte meg 100%.Komolyan szerintem te szándékosan mellé beszélsz.
De ne is merüljünk el jobban benne, szélmalomharc, már ez is messze több volt, mint amit érdemelt volna.A szinte lehetetlenek egyike. Egyszer jannával is sikerült már.
-
pengegyerek
aktív tag
Hali.
Valaki ma egy jó kis silver clash? KyraCCC92 nick EU É-Kelet, bronz-silver-gold jöhet megkésve bár de törve nem"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
nuke7
veterán
válasz pengegyerek #63534 üzenetére
nekünk lett egy második hely, singed snow skin-t kaptam...
(random lengyel csapattal mentem )https://youtube.com/user/nuke7
-
Yodamest
veterán
Gyerekek a junglerek élete nem piskóta, én még mindig nem térek észhez, hogy mekkora hikomat állatok tarkítják az idézők szurdokát.
Szerintem mindenkinek ismerős a helyzet: minden lane veszít, próbálsz farmolni a farmolós junglerrel, pl. Sejuani vagy Amumu, erre Pantheon support már kisregényt ír arról, hogy ők már 18 ganket kaptak és te meg sehol nem vagy.
Órára ránézel, látod 8:30 telt el, konkrétan most kezdődött a meccs, ennyi idő alatt még kb a 4. minion wavet kéne szedni nagyba, de az eredményjelzőn már az áll, hogy 18-1.......
Pantheon csak irogat meccs 1. perce óta kb már 10.000 szót leírt, mire te elérted a lvl6-ot, hogy végre gankelhess..... de a meccs addigra elúszottt....
Csak annyit írtam neki, hogy hogyan van ennyi szabadideje "játék közben" irogatni, (nekem érdekes semmi időm nincs ilyesmire soha na mind1)..... a válasz annyi volt, hogy a basen várta a goldot a tárgyához és az alatt írt... aha.... (kérdés mennyi gold kellett hozzá? az egész death dancet ott várta be 0 goldról vagy mi?)
áh szóval kemény, megint rájöttem, hogy nekem lanen kell játszanom, mert ez a minden lane bukó dolog nagyon rossz, utána mentem is egy carry tahm topot és lehoztam az egész meccset vigasztalásul
-
Yodamest
veterán
1. a mute allt nem használtam, mert hátha írnak valami hasznosat is, de 95%-ban nem így van, szóval rászokok mostantól
2. jó persze meglehet próbálni, de ha nem sikerül? vissza basera és mész farmolni tovább, miközben már hallod, hogy "your ally has been slain", "enemy double kill".....
Legjobb amikor a 0-12-2-es pantheon beírja a végén, hogy "jungle diff" és ezzel ő gyakorlatilag felmenti saját magát mindennemű felelősség alól, ő mindent megtett, ez a mondat, hogy "jungle diff" 100% felelősséget rád hárít, ő meg csak a szegény áldozata a te rossz játékodnak.... kabaré.
-
Beni97
őstag
válasz Yodamest #63538 üzenetére
1. A chatre szerintem nagyobb százalékban megy a semmit mondó szöveg. Mindent lehet pingelni, de ha nagyon tud valaki figyelni akkor kb az se kell. Talán ha valamelyik lane-n kimegy egy summ spell akkor annak az idejét, hogy mikör jön fel éri meg leírni.
2. Nem csak akkor éri meg gankelni amikor killt szereztek. Persze ez a legjobb. Ha már flash, heal, tp vagy valami kimegy már akkor is megéri. Ezt meg egy Amumu-val meglehet játszani simán.
-
olloczky
senior tag
válasz Beni97 #63539 üzenetére
Ezt a summonert cahtre írni dolgot sosem értettem. Lehet azt is pingelni, akkor minek írjam be pluszba? Max annyiban segíthet, hogy explicit odaírod az időpontot amikor újra lesz, de ha bepingeled és bárkit is érdekel akkor ki lehet számolni.
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
PuMbA
titán
Új hozzászólás akart lenni. Jelzésképp, hogy milyen kill participationok vannak. Mostani gém: dzsungelesünk 22%, ellenfél kennen 6%, ellenfél yasuo 25% Szóval ha én 35%-ot csinálok az semmi, vannak sokkal rosszabbak csapatszerte, de itt most 51% sikerült. Csomószor megint úgy haltam meg, hogy engem akartak mindig kiszedni a harcból és rám fókusztált az ellenség, de a többiek szerencsére nem haltak meg, csak én általában, így nyertünk. A dzsungelesünk a játék felében nem játszott, csak állt egy bokorban, szóval ez sem volt előny nálunk.
Már 59% a winrate-em az utolsó 29 meccsből. Nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
-
aktív tag
Én látom a potenciált a játékstílusodban. Annál jobban fog működni, minél feljebb kerülsz rangban. Ha már most - Goldban is - valóban hasznosnak érzed amit csinálsz, akkor ne hagyd abba.
Sokan jutottak fel már egyedi stílusokkal high eloba. Senkit sem kell leszólni azért, mert nem a metát vagy a meta stílusát játssza.
[ Szerkesztve ]
Üdv!
-
PuMbA
titán
válasz pengegyerek #63547 üzenetére
Ezért mondom grimm2015 kollegának, hogy nem sokat ér a KDA meg a Kill participation. Te mindkettőben jobb vagy ezekben tőlem, mégis 20%-kal kevesebb 29 meccsre levetítve a winrate-d Ez egy csapatjáték, ahol az egész csapat egyben számít, semmi más. Te egyedül nem tudsz 1v9-ezni, akármekkora jó játékos vagy, a nyeréshez kell a csapat. Ajánlom, hogy 1 nap csak max 1-2 meccset játssz és akkor szerintem sokkal jobb lesz. A túl sok League of Legends általában kikészít mindenkit - engem is.
Medvetojás: High elo-hoz keveset játszok, egy Gold szinttel én meg vagyok elégedve
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
De te Pumba normálozol most nem? Azért azt tegyünk hozzá hogy normálon a 60% winrate nem jelent semmit, a ranked az igazi try hard.
Többek közt (mint egyszer korábban már írtam is) ezért nem szeretek normálozni, mert nem ad reális képet a tudásomról.
Meg a hős is nagyon sokat számít, most azon felül, hogy mennyire jól lanelsz vele, mert vannak hősök, amikkel nagyon tudni kell snowballozni pl. Aatrox, Riven, Kata, és vannak hősök, amikkel akkor is megnyerheted az egész meccset, ha szarrá vertek lanen pl. Malphite, Maokai, Master Yi, Fiddlesticks, stb. Én inkább ez utóbbiakat preferálom, számomra túl nagy teher az, hogy szorít az idő és nekem kell pressingelni.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz Yodamest #63549 üzenetére
Jaja, normálozok, hiszen 30-as szintig nem is tudok rankedezni Értelek. Én hozzáállásban egyébként nem sokat különbséget látok a rankedhez képest. Itt is kilépnek, ha nem az a champ jutott nekik, amit eredetileg akartak, megsértődnek, egymást gyepálják, AFK-znak szinte ugyanúgy, ami vicces, mert itt nincs semmi tét
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok