Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    Valaki nyomta már az új tft-t?
    Azzal nyilván számoltam, hogy a karaktereket meg a kasztokat újra kell tanulni, meg mi mivel van synergybe de az, hogy még a goldal is máshogy kell számolni mert az elején kevesebbet ad és eltűnt a jól megszokott laza lvl4-es kezdés.... Nehéz lesz.

    Viszont sok op van. A amikor annie, rumble és fizz összeáll egy nagy robot garenné és ha meghal szétesik és megy tovább a három hős elég menő.
    Cait rohadt erős már lvl2-ön, mert ha ultizik akkor 1000-et üt ami általában halál is. Szóval ahogy nézem az időhajlító(igen magyarul tolom :U ) elég op lesz, ha beleraksz még egy jhin-t(4. lövése elég erős) vagy ashe-t aki több embert is stunol, akkor piszok erős lehetsz ha az rng is úgy akarja(persze tank nem igen lesz). + thresh beránthat valakit a kispadról.

    Még csak 5 meccset mentem kb, és szinte csak a nagy robotra mentem rá, meg mindig 10 hp alatt indultam meg és akkor se nyertem(eddig 3. helyezés a legjobb), de én azt mondom, hogy egy jobb része lesz ez most a tft-nek.
    Viszont az, hogy a jutalmakat berakták ilyen "season pass" szerű rendszerbe eléggé elszomorít. Bár az ingyenesek között is van jó, csak én azért nyomtam a küldiket mindig, hogy kimaxoljam a jutalmakat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák