Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    válasz kenwood #58068 üzenetére

    Én se tudtam sose, hogy lehetne permament-em. :D

    Mostanában nem megy olyan jól a TOP-ozás, Urgottal rankeden indítottam 78%-os WR-rel, ami kb. 50 meccs után leesett 57%-ra, ahol megálltam, nem rankedeztem. Normálon sok hőst sok pozícióban kipróbáltam, és a Supportkodás lenne a második lane, ami legjobban fekszik. Viszont amennyi szar ADC van a játékban nem tudom, hogy rankedre mennyire jó ötlet direkt Supportot pickelni. Mikor jó a lövész, nagy élmény, amúgy csak szívás. Basztat, ha meghalok őt védve, basztat, ha nem megyek utána a halálba. Annyira nem egyszerű role, sok a majom. :D

    Mit gondoltok, nagyon jónak kell lenni supporton, hogy lehessen rankedezni vele?

    Ha TOP-oztok/-nátok, kit vinnétek most, ki az még, akivel a legtöbb hős ellen lehet boldogulni? Első pickelni szar, mert tuti hoznak valaki olyat, akivel nem lehet mit kezdeni. Nyamvadt Darius CQ-val, Mundo infinite HP-val, Nasus az idegesítő stackelésével, Yasuo a mindent levédő szélfalával és mániákus Q-jával stb.-től falra mászok. Nasus 4/4-ben volt, stackeléstől nem tudtam elvágni, mert hiába szurkáltam, sebeztem, míg szaladt vissza a toronyhoz, rácsapott a manókra és teli HP-val értünk torony alá. Szóval 4/4-es Nasus már 2 Q-val kivégezte miden Lux-ot. Ezekkel nem tudok mit csinálni, nem lehet őket megállítani egyedül.

    Más: Twitch-et valaki tudta aktiválni?
    [A TWITCH PRIME FELHASZNÁLÓI KORLÁTOZOTT IDEIG LOL-ZSÁKMÁNYT KAPNAK]. Van régről Amazon fiókom, újraaktiváltam a Prime Free Trialt (Prime feltétele a Twitch Prime-nak), majd utána akartam a Twitch Free Trial-ját is aktiválni, levont 2x 1,2 USD-t tesztelésre (sztornózták is), de azt írja, hogy hibás valami.

    [ Szerkesztve ]

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák