Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    válasz Sordoran #53023 üzenetére

    "Nem tudom, miért nem örül neki, hogy túlélem, és 2-0 csere"

    Na igen, amit írtál azzal én is tök így vagyok, nem értem miért nem örülnek annak, hogy van egy jó player a csapatukban aki TUD ölni és győzelemre viheti a csapatot. Ez kb ilyen ovis felfogás: nem az számít, hogy nyerjünk mint csapat amivel mindenki jól jár, meg hát elvégre is ez lenne a játék célja: meccseket nyerni. Neeem a lényeg az ezeknél a nooboknál (mert ez tipikus noobokra jellemző mentalitás, normál érett ember nem gondolkodik így), hogy őőők kapják a finom kis killeket, habár nem tesznek érte. Annyira gyerekes az egész.

    Tegnap is ez volt, suppnak dobott be, mondom hozok egy Tahmot, mellettem MF adc. De hát csak nem volt sebzése az MF-nek és nekem kellett ölnöm mert már mindketten ilyen 100-200hp-n voltunk csak. Persze a rinya ment megint, hogy jaaj nem hagyom ölni... én meg a győzelmünket nem fogom kockáztatni csak azért mert neki nincs sebzése.
    Suppként sokszor van ugyanannyi vagy több killem mint az adc-nek, de ez nem azért van mert én annyira direkt beakarom lopni a killt és azt a kis sebzésemet direkt úgy számolom ki, hogy enyém legyen az utolsó szó. Egyszerűen ha kivárok kicsit és látom, hogy itt bizony nem számíthatok sebzésre akkor megölöm és kész lehet lapozni... sztem egyébként is a többieket minősíti az ha suppként nekem van a legtöbb sebzésem és én viszem a killeket.. nem hiszem, hogy az feltétlen az én "hibám" lenne.

    Az említett meccsen egyébként sikerült nyerni végül, MF is talált pár killt a meccs közepétől, de a végén csak én kaptam egyedül S-t...... szét lettek carryzve.

    Én annak örülök a legjobban ha nem nálam vannak a killek (most lanetől függetlenül), mert az azt jelenti, hogy értelmes csapatom van. Sajnos túl sokszor van az , hogy a csapattársaim sokszor 4v2-ben nem tudnak mit kezdeni az ellenféllel és az a 2 enemy szétszedi őket... rossz nézni az ilyet.
    7végén volt pl. egy Akali meccsem valami 17-4-7 körül csináltam vele, de 20 minnél feladtuk a meccset, mert teljesen inkompetens volt a 4 csapattársam. Hiába öltem mint az őrület, nem tudtam mit csinálni, mert 2 ellenfél le 2v4-ezte őket, de volt, hogy még 1 WW is le 1v3-azott, rossz volt nézni komolyan..... és ilyen csapatokat kapok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák