Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Gentlelelele #52033 üzenetére

    Ahogy nézem téged az (is) érdekel, hogy mikor vannak az akciók. Heti kétszer vannak, keddtől péntekig, és péntektől hétfőig (tehát pénteken mindkét akció él) leárazva 50%-al: 4 hős és 4 skin. Adott hónap összes akciójáról van külön hír mindig előző hónap vége felé (lassan aktuális a júniusi lista), a pontos ideje viszont csak mindig az akció előtti nap 16:00-kor derül ki (hétfő és csütörtök). És ez ugyebár csak RP-s árra vonatkozik. Ezen felül minden hős megjelenéskor csökken a legrégebbi 6300 IP-s hős ára 4800 IP-re. A rúnákra vonatkozó akció viszont nem változik tudtommal, legalábbis régóta akciósak azok amik.
    Tankot szerintem első körben a lane ellenfeledre építsd, utána vedd figyelembe az enemy team összeállítását, és azt is nézd, kik vannak elffedelve. (felesleges pl. mr-t építeni ha az enemy egyetlen ap hőse se kill-t, se elég farmot nem tud szedni)
    Többit többiek is leírták, én lvl6-ig maradok az adc mellett, az xp területen belül oszlik meg ugye. Utána pedig lehet többi lane-nek segíteni, illetve hagyni az adc-t farmolni, míg te a közelben wardolsz, vagy takarítod a wardokat.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák