Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shamy

    tag

    válasz Evil Snowman #51116 üzenetére

    Régóta olvasgatom a fórumot, és úgy látom, sokan leragadnak a szereotípiáknál, főleg support role-on.
    Leírom összefoglalva a lényeget:
    Akkor tudsz jól játszani, ha a környezethez és a tudásodhoz képest a legideálisabb játékot választod, azaz kihasználod az ellenfelek gyengeségeit.
    Pld. Diamond-ban a supp role rush sightstone must have, mert a vision felértékelődik, lévén figyelnek rá az emberek, figyelik a pingeket, életet menthet.

    Bronze-ban nem veszünk sightstone-t. Minek? Azért, hogy jö a jungler, ugyanúgy beszopják, oszt jónapot? Pénzkidobás. Helyette dmg, és ha visszamegy a lane-ed, roam középre, mert az se figyel, wardja se lesz, free kill kb. Itt ez a gyengeség, hogy nem nézik a mapot, a wardokat, erre kell építeni.

    Ez igaz sokféle játékelemre. Ha követjük azt, amit a nagyoktól látunk, lassan fogunk haladni, mert az alacsonyabb ligákban máshogy játszanak az emberek, mások a gyengeségek, másra kell fókuszálni, és elszórjuk a goldot és a figyelmünket értéktelen elemekre.

    Bronze support 1 dologról szól. Mage CC+nagy damage. Viszel egy Annie-t, stun kill, stun kill, oszt jónapot. level6-ig passzívan, onnan maci stun úgy, hogy beírod, most az jön, megpingeled a célt, és hajrá. Ha flash stun jön, beírod előre, és akkor ADC is flashelni fog, ha nincs engage abilityje. Ha kész, és enemy vagy elhalálozott, vagy hazament, spuri középre. Próbáljátok ki 5-6 game erejéig. Csak a spellthief edge-et kell megvenni, utána CDR+ability power.

    Tanulás:
    Ha buksz a lane-eden, akkor árgus szemekkel figyeled, hogy az ellenfél mit csinált, ami kizökkentett, és utána azt gyakorlod 1000-el.
    Amíg nem tudod hozni a 70-80 cs-t 10 min-ig 1v1 intermediate bot ellen, addig érdemes kreált game-ben gyakorolni.1 nap alatt rá lehet érezni.

    Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....

Új hozzászólás Aktív témák