Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Megfogadtam tanácsotokat, és maradtam jungelnél adc helyett második role-nak. Végül Olaf-ot vettem meg, Kha'zix most fog kapni reworkot (még ha nem is nagyot) és látatlanba nem akarok annyi IP-t áldozni most rá. Kicsit vegyes eredményeim voltak vele, még mindig nem éreztem úgy, hogy (elég) hasznos vagyok a teamnek, ez is a befut és tankol meg csap, de legalább nem tudnak cc-zni ulti alatt. Viszont mint egy jel, ma aram-ra bedobott Diana-val, és egész élveztem, így adtam neki egy esélyt élesbe jungelesként is, és szerintem egész jól ment. Kicsit többet haltam a kelleténél, de első meccsen azért elnézem magamnak. :U

    Az adc-nk az elég useless volt (hős dmg 13k, nekem 36k, enemy adc 45k), de legalább premade a supporttal, viszont így izgibb is volt. Végén 2 bevert saját inhibbel, egy teamfightot nyertünk, ahol toltam egy hármasgyilkosságot, és respawn time alatt bevertük nexust is (míg botos páros inkább ősi sárkányt ölt). Azt hiszem kiemeltebben fogom kezelni a Diana jg-t, de persze ha sok a cc, és vagy tankosabb enemy, akkor maradok Olaf-nál.

    [ Szerkesztve ]

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák