Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beni97

    őstag

    Felmentem PBE-re kipróbálni az új karaktert. Sajnos csak custom game-t tudtam menni, mert draftban ha nem én vagyok a first pick akkor már nem tudom elvinni(így nem is próbáltam), blindpick-be meg azért nem tudtam elvinni mert 180-as a pingem, szóval én lassabban csatlakozom be mint más és hát megint elviszik előlem. 4-szer próbáltam, 3-szor nem sikerült és kiléptem(mivel csak azért mentem fel, hogy vele játsszak), és egyszer sikerült elvinnem, csak akkor más lépett ki. Így hagytam és mentem egy 1v3-as custom game-t botok ellen.
    Hát akkor.
    - A passzívja nagyon tetszik. Könnyebb vele farmolni. Igaz nincs akkor hatóköre alapjáraton, mint az auto attacknak, de nem is baj. Túl op lenne ha akkora lenne, és simán lehetne vele zónázni, és farmtól megfosztani az ellent. A passzívja miatt szerintem alap item neki a Rylai's. Mivel ennek a passzívja, hogy lassít akit mágikus csapással sújtasz, így ha azok a golyók minden találatnál lassítják az ellent.

    -A Q képessége, ugye stun. Ami azért tetszik mert ha a passzívod hatókörén kívül kerül, akkor magától felrobban. Így ha mozogsz akár az egész mapon át tudod vinni. És flash kombóval lehet vele alkotni. De óvatosan kell mert az elején úgy elmegy, de mikor már cipőd van könnyen lehagyható, szóval gyorsabban mozogsz a Q-nál, így ha nem figyelsz és flashelsz akkor mögötted fog robbanni.

    - A W az igazából növeli a passzívod hatókörét és erősíti. Ez azért jó mert az ultija az első eltalált ellent hátrébb löki. Vagy ha van egy low hp-s ellenfél akit nem érsz el akkor csak elnyomod. Ez a spell aktiváláskor majd utána másodpercenként eszik manát.

    - Az E képessége szintén baromi jó. Mozgással lehet stackelni, de valahogy lehet csökkenteni. Azt olvastam, hogy éles kanyarral lehet, de nekem direkt nem jött össze, mindig valahogy véletlenül. Az E-t akkor tudod használni ha elérted vele a 100 stack-et. Ha még csak 1 pontot raktál az E-re akkor 3000, ha 2-őt akkor 4000, fullon meg 7000 egység távolságra lehet vele repülni. Ha közben repülsz és megnyomod újra az E-t akkor ott lesz is száll, nem megy el addig amíg kijelölted neki. Ha jól vettem észre, delay sincs rajta, szólal egyből repül. Nem olyan gyorsan száll, de nem is baj, hisz rohadt nagy távot tud megtenni. Ha nem raknak rá delayt, akkor talán az egyik jobb menekülő képesség lesz. Azt nem tudom, hogy miközben a levegőben vagyunk üthetnek-e. Ezt nem sikerült letesztelni. Viszont nagy a cd rajta. Nagyobb mint az lb ultin. Egyes szinten majdnem egy perc. Nekem a rúna miatt 55 sec volt.

    - Az ulti, erről nem tudok sokat mondani. Egy irányba lő egy sugarat vagy mit, aki az útjába van sebzi, de akit először talál el, azt hátrébb is löki.

    Szerintem olyan champ ez mint lissandra. Mid és topon is bőven megállja a helyét. Én jungle-ba is elképzeltem egy ideig, mert jól tudná tisztítani, de az ultiján van egy kis CC és kész. Szóval abba is maradt ez az elképzelés.
    Amúgy nagyon tetszik és szép is maga a champ. A spell effektek is szépek, nekem bejönnek.

    Itt a link a meccsről, bár nem olyan érdekes.Max a rúna és a pontok.

    Itt a kép:

    Igaz, tegnap vagy ma hajnalban rakták be pbe-re sok minden változhat rajta és szerintem fog is, csak gondoltam irok róla, hogy milyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák