Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz saelin #40948 üzenetére

    Szia! Én a helyedben a következőt tenném:

    Nemrég ért véget a szezon, most off szezon van és ha jól tudom január környékén indul majd az új szezon. Az új szezon elején várhatólag rúna akció lesz megint, a lvl3 kavicsok jóval olcsóbbak lesznek és a rúna táblákra pedig 1-et fizet, kettőt kap akció lesz. Érdemes lenne januárig összegyüjteni 30k IP-t és elérned a lvl30-at, hogy a szezon eleji runaakciót ki tudd használni, és az alap lvl3-as runákat be tudd szerezni, illetve tudj venni 1-2 runa lapot 1-et fizet, kettőt kap akcióban. Most már a lvl1 és a lvl2-es kavicsok nagyon olcsók lettek végelegesen, abból is lehet igy vásárolgatni, de túl sokat én nem költenék rá, inkább gyüjtenék a rúnaakcióra.

    Alap runák amikből érdemes lenne beszerezni a lvl3-ast minél hamarabb:

    Piros:
    Flat AD
    Flat MagicPen
    Flat ArmorPen

    Sárga:
    Flat Armor
    Flat HP
    Scaling HP

    Kék:
    Flat AP
    Scaling AP
    Flat MagicRes
    Scaling MagicRes
    Scaling CDR

    Nagy kavics:
    Flat AD
    Flat AP
    Flat Armor
    Flat AttackSpeed

    Ezekből a kavicsokból már elég sok mindent meg tudsz oldani optimálisan. Apropó optimális: érdemes a rúnáknál majd számolni, mert sok esetben van egy optimális megoldás. Pl ha attack speedet meg AD-t akarsz, akkor az optimális megoldás pirosba AD és nagy kavicsba Attack speed, igy kapod a legtöbb statot, ezért optimális. Ezek figyelembe vételével irtam a fentebbi kavicsokat.

    Ennek most lehet nem sok jelentőségét látod, illetve lehet soknak is tünik az a 30k IP, de össze jön az hamar ha nem költöd el és rendszeresen játszol, illetve pár hónapnyi tapasztalat után már egyre jobban érezni fogod a runák fontosságát. Célszerü a napi win-t mindig elvinni amint lehet, 22 óra a "CD"-je :D Engem csak a PvP tud lekötni LoL-ban de ettől függetlenül a mai napig úgy viszem a napi wint hogy a 22 óra lejárta előtt 25 perccel elkezdek egy meccset gépek ellen, egyszerüen a hatékonyság miatt, mert azt tuti megnyerem 20-25 perc alatt, igy 22óránként tudom vinni fixen a napi wint. Szóval még a 22 óra lejárta előtt kb 25 perccel elkezdesz botok ellen játszni.

    Hösök tekintetében én arra figyelnék a helyedben, hogy ami free (minden héten vannak "free" hösök amiket kipróbálhatsz, minden héten változnak ezek a free hösök) azokkal mind játsz lehetőleg több meccset is, hogy minél több hőst ki tudj próbálni. Ami bejön azt felirod kis listádra és majd megveszed :) Én a hösöket is IPből venném, majd a szezon eleji rúna akció után kezdenék hőst vásárolgatni. Én RP-t skinekre tartogatok, de ha megengedheted magadnak akkor az akciós hösökből érdemes lehet megvenni azt amelyik tetszik (azt hiszem 3 naponta van akció 4 skinre és 4 hősre).

    Esetleg ha tudsz szerezni egy PBE accountot, akkor ott minden hőst és skint ki tudsz próbálni ingyen :)

    Igy hirtelen röviden ennyi jutott eszembe :)

    Szerk: mégegy fontos dolog. Ha meg tudod tenni, akkor sokat jelentene ha a következő rúna akcióban, amikor runa lapokat tudsz venni 1-et fizet, kettöt kap akcióban, szóval akkor érdemes lenne RP-re venni pár lapot. A kettő nagyon kevés, én 4 rúnalappal kezdtem a pályafutásom, azzal már lehet boldogulni de ahogy több féle hőssel játszol nagyon szükös lesz az is. 8-10 rúnalappal azért már lehet boldogulni, szóval én ha most kezdenék akkor az első ilyen akcióban vennék vagy 3-4 táblát RP-re, ez 6-8 plusz tábla lenne a kezdő táblák mellé :) Ez is sokat fog jelenteni pár hónapnyi játék után.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák