- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Akkor vigyél egy ap carryt supportnak. Veigar, Zyra, Morgana. Hamarabb nyerhetsz velük fightot, mint ad blitzel meglátásom szerint
Én amúgy sem szeretek tanky supportot játszani, mert ahhoz csapat kell és ha nincs te egyedül nem fogsz világot váltani. Hiába tankolsz, ha nincs kinek.[ Szerkesztve ]
-
bucketb0b
őstag
válasz Ryder1 #35602 üzenetére
Én gyakran vittem (igaz nem plat ligában) de ha pl. egy jinx, varus, cait adc-vel mentünk haverral a stun után rányomtam egy W-t az adc szintén egy spellt és kevesebb, mint fél hpja maradt az adcnek. Onnan már vagy marad és meghal, mert kb. 10 sec múlva megint lesz stunnom vagy pedig elbackel. Az 1-5 nehezebb a veigar supp-al, de ha csak farmolunk és az adc nem vagánykodik ez később hatványozottan visszajön.
-
Solad
addikt
válasz csipszikutya #35600 üzenetére
Es azoknak mi koze az armorpenhez?
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Devas
őstag
válasz csipszikutya #35600 üzenetére
Én próbáltam AP és AD blitzet is egyaránt. Az AD messze sokkal erősebb volt. De lássuk csak:
Grab: 100% AP ratio, ez jó, de nagyon magas a CD-je sajnos.
Ulti: 20% AP ratio a kis villámokra, amiknek gyors a "CD-je". Ultin 100% az AP ratio, de akkor nem lesznek kis villámaid egy jó ideig.Ezzel szemben az AD számít minden auto attackba amit a W-buffal gyorsítasz. Persze ehhez az kell, hogy a célpontod nem mozogjon, mert ha kergeted közben ritkábban tudod megütni, épp ezért monsterek és tornyok ellen az igazán erős. Ott a Q felütése közepes CD-vel és 100% AD ratioval, ráadásul az autoattackot is reseteli.
Persze abban egyet is értek veletek, hogy ha support akkor inkább AP-t neki, mivel az ADC inkább fizikait nyomat, így nem tudnak armor itemmel mindkettőtök ellen védekezni. De volt itt egy kissrác a fórumon, valami honda volt a neve ő nyomatott AD jungle blitzet elég jó eredménnyel.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
RangerFox
veterán
válasz bucketb0b #35607 üzenetére
Nah jahh... Mondjuk az elején nagyon feedbe voltunk, Fiora 0/8-ban volt az első 10 percben.. Rengar meg azt se tudta hogy mit kell csinálni, szegénykét még a minionok is megölték Asszem double killem is lett a végén. Még régebben ilyen statokat csináltam leona-val..
Most gyűjtök valami jobb mides champre, azon a lanen nem nagyon voltam még, pedig már 14-es vagyok.[ Szerkesztve ]
-
zeli
aktív tag
Ha AP support, akkor ajánlom Vel'kozt, elég erős most, veszel egy sightstonet, utána full ap, és többet fogsz sebezni mint a csapattársaid.
(jó mondjuk nyilván nem ez az alapfelállás, de az adcnk pl elég rossz volt, és a damage-ét tudtam kompenzálni)Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
bucketb0b
őstag
válasz Evil Snowman #35612 üzenetére
Én is látom a buildjén
-
Zedz
addikt
Sziasztok,
Az miért lehet, hogy mikor tölt a játék egy új meccset, akkor a töltés alatt leveszi az egerem érzékenységét? Mindig vissza kell vennem a Windowsban.
-
Kasya
nagyúr
válasz ClydeBeka2 #35616 üzenetére
Oh..irigyellek. En meg a promoban vesztegelek
Felvettelek ismerosnek, hatha lenne kedved menni majd -
hugi0
őstag
válasz ClydeBeka2 #35616 üzenetére
Komolyan igy buildolt az elejetol a cait ?
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
bucketb0b
őstag
válasz ClydeBeka2 #35621 üzenetére
Hát ahogy látom a bot lane meg volt baszva így érthető is lehetne akár csak ezt érdekes látni, hogy rankedben platina elején (gondolom kb. mindenki olyan szinten volt) is látni ilyet..
-
petata
őstag
Oooké, a második Silver promót bukom el idióta feederek és afkerek miatt, köszönöm szépen Riot, de ha egyszer nem vagyok idevaló és nem engedsz feljebb lépni, a legnagyobb tisztelettel LOL törölve a gépről. Pedig nem volt rossz játék, csak hát sok itt a "köcsög".
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
petata
őstag
válasz Mottie #35625 üzenetére
Nem a feladásról van szó, hanem a tehetetlenségről. Előbb-utóbb nyilván feljutnék, ahogy Bronze V-ből idáig is, de be vagyok oltva hülyék ellen, nem tudom elviselni az ilyen éretlen játékosokat. Nyilván mindenki lehet feeder, mindenkinek lehet rossz napja, nem lehet mindig nyerni, de azért az már túlzás ami itt megy. Számomra persze csak, ezért is hagyom abba. Legalábbis egy nagyobb szünet most biztos következik.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz ClydeBeka2 #35627 üzenetére
Nem hagynak nyerni az ap lee song supportoddal? Rohadékok. Elo hell, ggwp
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hugi0
őstag
Mijaf@szomvoltezagame ?
TL vs TSM ???
Nezte valaki ?
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Noddy
senior tag
Már nem csodálkozok, hogy az UOL is elverte őket De legalább izgalmas volt.
petata: jól tetted, inkább uninstallálj, mint idegbajban meghalj törölni kell az ilyen játékot ami idegileg kikészít.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
hugi0
őstag
Ezek a kocsmaban LCS-t neznek ?
- vagy ez hol volt ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Lokids
addikt
Tegnap először sikerült gamet nyerni 3v5-ben. És ranked volt.
Top renekton afk... adc afk. Nida ment fel topra. Szétszedte jaxet. Miden Syndra szétkapta luxon.
Én mint seju jungler powerfarm lvl6-ra. Addig csak 1x gankeltem, Syndra 1st killjében. Onnantól lux a lanere sem tudott menni. Az enemy bot pedig zavartalanul farmolt. Viszont a második tower bedöntése helyett úgy döntöttek, hogy midre mennek. Nos 4v1-ben akarták betolni Syndrát. Nem számoltak se a Syndra stunnal, sem pedig Seju ultival. Enemy jax itt már erőteljesen flamelte a csapatát. Majd visszacsatlakozott az adc-nk.A vicc, hogy közvetlen utána 4v5. És azt is nyertük.
Én ezt nem értem. Vagy nagyon bukom a gamet, de mintha a csapat nem is lenne a pályán, vagy nagyon nyerjük, hogy az enemynek köze sincs a játékhoz. Olyan nincs, hogy kiegyenlített.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
törölt tag
Csak ki akarom próálni ezt a spoiler dolgot -
Plasticbomb
addikt
Én tudom,hogy nem vagyok még túl jó a LoLban, de hogy 6 körből egymás után mind a 6 vereség, és a fele nem kicsit megalázó vereség, az sok.
Aki ráér, és jó szeme van, nézzen meg egyet kettőt,és mondja meg, mik a hibáim. Menet közben észrevettem párat, de inkább kritikát kérek másoktól is.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Ryder1
senior tag
válasz Plasticbomb #35639 üzenetére
Ha gondolod, vegyél fel és játék közben adhatok tippeket. Utólag visszanézve szerintem annyira nem jó tanácsot adni, mert hiába látod a meccset, nem voltál ott, nem tudod, milyen volt a hangulat, stb. Nevem: F2P KeepYaAlive
-
ChromeX
addikt
Ha valaki szeret fantasy lcs-t játszani és szeretne egy kis pénzt is nyerni az csatlakozzon: [Vulcun], ezen felül hálás lennék ha kódomat használná refferalhoz: horjika
Sok sikert mindenkinek egyébként jó vele játszani
-
ClydeBeka2
őstag
válasz ChromeX #35641 üzenetére
Ez fizetős, nem? Engem nem engedett regelni creditcard nélkül.
Akkor már ilyenek is vannak: Alphadraft
FantasyGGBár ahogy olvastam ezek csak US-ben működnek, de dolgoznak Európán is.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
ChromeX
addikt
válasz ClydeBeka2 #35642 üzenetére
nem kell fizetni lehet reggelni annelkül is
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Nova96
őstag
Valaki tud pár tippet adni Yasuo-hoz, kicsit nehezebb mint zed.
Zed-el amikor ingyenes volt aprítottam , míg Yasuoval is lehet, csak az elején nagyon óvatosan kell nyomni mert meghalok könnyen, pedig még itt botok ellen megyek...bár a stat jó, de sok halál botgamehez képest.Szóval valakinek van pár tippje?
(bár ez full 60+fps-hez szánták, nekem kevesebb van így néha okoz meglepetéseket..) -
Devas
őstag
válasz Plasticbomb #35639 üzenetére
Ezekhez a replayekhez kell valami segédprogram, vagy hogyan tudom megnézni?
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest