Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz ClydeBeka2 #22376 üzenetére

    Pont arról "nyávog" mindenki, hogy NEM kell már a hülye IPboost senkinek, az kell, hogy legyen előrelépés, ne csak rosszabb legyen a helyzet (mert jelen pillanatban az van, hogy: sajnáljuk, dolgozunk rajta - elmúlik a nagyobb gond, egy hétig "csak" a szokásos problémák vannak- majd 1 hét múlva megint jön a sajnáljuk dolgozunk rajta és így tovább)! Az ok, hogy te nem nem tapasztalod én meg igen, nem is ez a perdöntő, hanem az, hogy felmész a global fórumra és pár kattintás alatt találsz ezernyi panaszkodó játékost Európa minden pontjáról..:(

    Attól, hogy valamit a szőnyeg alá söprünk vagy toldozzuk foldozzuk még nem fog megjavulni. S még egyszer mondom, az East is csak addig lesz stabil(abb), amíg nem ér el hasonló aktív felhasználó számot, mint a west..

    (az meg már megint más kérdés, hogy pl. az amerikai szerver sem hiszem, hogy sokkal kevesebb játékost szolgálna ki, mint a west, s az mégis stabil(abb).

    Másrészt meg ez nem spam, hanem a játékhoz tartozik (pl. aki most téved ide, az látja, hogy a west nem jó, s így nem regel oda..)..ha ezek a hozzászólások nem lennének, akkor most pl. kihalt lenne itt minden, az nyilván sokkal jobb :)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák