Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    Topikgazda

    válasz adamkaa777 #22358 üzenetére

    Körülbelül három hónapja folyamatosan romlik a játék. Lag spikeok, teljes játék során 7-8 ember 3000-es pinggel, chat problémák, a launcherben nem válaszoló szerver, bugos store, attempting to reconnect tíz mp-enként. El tudnám viselni a szar szolgáltatást, ha tudnám, hogy próbálnak ellene tenni, és emellett nem lennék másodrendű játékosként kezelve. Miért jár az amerikai szerveren mindenkinek pár napos lag után 2000 rp, (asszem) Koreának pedig ingyen skinek, miközben a fostos, hónapok óta ratyiskodó EUW szervert le sem szarják? Mert "mindenkitől bocsi, dolgozunk rajta" volt már 4-5, de fejlemény semmi.

    Mindeközben megmaradt az ati 7xxx probléma (színes háromszögek villognak néha), és egyre csak új bugok kerülnek be. Ilyenek a klasszikus láthatatlan skillshotok (amit elvileg negyedjére javítottak az elmúlt patchben), a minimapon random helyen feltűnő karakter portrék, újabban pedig rohadt sok az embereken átcsúszó skillshot, a 10 mp alatt eltűnő wardok, a láthatatlan részek a pályán (az előző gameben pl. ott állt egy Trynda a bewardolt bokorban, és nem látszott), stb. Minden játékban vannak hibák, úgyhogy a bugokat el tudnám viselni, azt viszont nem, hogy alsóbbrendű fontosságúnak tekintsenek az amerikai játékosokhoz képest. Hadd ne kelljen már kussban tűrnöm :(((

    [ Szerkesztve ]

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák