- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
-
hugi0
őstag
Nyugalom a hosszu elet titka !
En 1v5 ben is vegig jatszom. - ilyenkor mar csak arra figyelek, hogy ne tudjanak leolni.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
sasa311
veterán
BeKS-eltem morde ghostal egy legendary kill-t
Epic fail.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
kenwood
veterán
derek stat.
support vagy,de semmi support item,raadasul ilyen gyalazatos stat melle veszel egy mejaist,ami meg akkor se nagyon eri meg,ha jungler/mides vagy es jo a statod ...
Zhona kb. alap item fiddlenek.
mana regen nem igazan kell,viszont valami kis hp nem art,hogy ne vagjanak agyon 1 sec alatt,mikor ultizol.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
adamkaa777
senior tag
Végre elértem promoba erremár volt is 4v5 Nembaj legalább az mmr-em helyrejött
[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
hugi0
őstag
válasz kenwood #20656 üzenetére
"support vagy,de semmi support item"
Talan latszik a ket elso item. - ekkor meg a bot normal farmolasban volt.
Telt mult az ido es 0:9.
Kog csak alldogalt a torony alatt (autoatack on), en pedig megprobaltam ujjitani . . .
Aztan elszabadult a Pokol !"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Dani_kp
addikt
Látszani látszik, csak hogy az nem kifejezettem support item abban van a formában.
Se egy Ruby Sightstone se egy Aegis of the Legion (-> Locket of the Iron Solari), részemről ez a két item alap, karaktertől, ellenségtől és helyzettől függetlenül. Mindig ezekkel kezdek.A Philosopher's Stone-ból pedig mostanában Ohmwrecker-t építek tovább, nem pedig Shurelya's Reverie-t. De ez részlet kérdés...
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Kanczy
Topikgazda
-
-
Lokids
addikt
Mikor szokott karakterváltás lenni? Mert ma hétfő van és még mindíg ugyanazokkal lehet játszani free-be.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Dani_kp
addikt
válasz Lokids #20664 üzenetére
Keddenként van új rota.
szerk.: #20663 WinnerB0Y: Ohmwrecker
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Ez a játék mindig meglep, hogy egy veszített meccset egy jól sikerült aced mennyire megtud fordítani. Kivételesen most oriannával az egész ellen csapatot 1 helyre tudtam húzni. Hamar meghaltak.
Minek a rövidítése a CS? Mintha a range-val lenne kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
Aldo Novares
aktív tag
Na emiatt tartok 4-5 napos szüneteket a játékban, hihetetlen, hogy kiket tud bedobni a játék... Olaf pickelésnél top ra akart menni, és én is , én 1. , ő 5. pick volt, irta h ő 100% hogy top ra megy mert ő most pénzt keres ezzel mert felhuzza az accot, és hogy ő plat 3-ba van Soranes néven , megnéztem, Plat 3 ba van. Oké , akkor én leszek ADC, namár most , Olaf végig feedelte a meccset, bement a turret alá 1v5 be, végig flamelt, majd amikor jónak látta, lelépett, közbe végig surrendelni akart.. Egy darabig tartottuk magunkat 4v5-be, Elvittünk 2 dragont és 1x baronoztunk, de late gameba 4v5be simán elpicsáztak minket...
Megint kezdődik , 1 lépés előre , 1 lépés hátra..
-
-
Lokids
addikt
Olvasgatok ori-val kapcsolatban és ilyent írtak róla:
"Orianna doesn't counter anyone if that's what you mean. She can stay even with a lot of mids but you absolutely need blue for it. If you miss blue, you are more or less ****ed because of your ridiculous mana costs."Mi a fene az a blue? Mana poti?
-
ClydeBeka2
őstag
LCS háttérképek: [link]
Be is raktam a Dignitast
Kinek melyik a kedvenc LCS csapata amúgy?( lehetne erről is 1 szavazás)
Nekem EU-ban SK, NA-ban a Dignitas
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
törölt tag
válasz ClydeBeka2 #20673 üzenetére
Curse<333333
-
Kanczy
Topikgazda
válasz ClydeBeka2 #20673 üzenetére
EG baybaayyy
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Dinter
addikt
Van vmi tipp, trükk nidalee dardajanak elkerülésére?
-
ClydeBeka2
őstag
Egy nagy csapás a Lol-nak és szegény Teemonak
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
WinnerB0Y
senior tag
-
törölt tag
válasz ClydeBeka2 #20680 üzenetére
REPORT!!!!!!!NÉGY!!!!!!!
-
Lokids
addikt
Valaki mondja el miért akarnak engem reportolni ks-ért? Ok, hogy én öltem le az ellent amit csaptunk, de ez miért baj? Nem az a lényeg, hogy le legyen csapva mindegy ki által?
-
zone
őstag
Törekedni kell arra, hogy az AP vagy AD carry kapja. Ha mégis másé, akár a supporté lesz a kill, megesik, de ilyenért hiába is jelentenek bárkit. Inkább a habzó szájú "report xy" spammelőket érdemes.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Dani_kp
addikt
válasz Aldo Novares #20670 üzenetére
Akkor valami nagyon szar...még életembe nem hallottam és láttam ilyet, hogy ha egy gépet kikapcsolnak akkor újraindul a "net" (gondolom itt egy router-ről van szó).
-
kenwood
veterán
válasz Lokids #20684 üzenetére
ez a szokasos duma,ne torodj vele.
mindig meg kell olni az ellenfelet,kulon elfaslhel,vagy jon vki es megmeti.
persze ha 4ren kergetnek vkit,le van lassitva ,akkor utolsokent odaerve ne vagd le,de inkabb "ks",mint,h elfusson.
ez a report omg wtf meg szokasoslolos duma.
ne torodj vele,igy vezetik le a feszultseget.
buntetes csak a zaklatasrt,szandekos feedert( ahogy eledsz ,befutsz au ellenfel tornya ala,beirod allchatre,h gyere ide,olj meg) es az afkert jar.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Lokids
addikt
-
Lokids
addikt
válasz ClydeBeka2 #20694 üzenetére
Mert tetszik a stílusa, hogy nem ő támad, hanem a gömb.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs