- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Valaki nem akar nekem giftelni egy Kha'Zix-ot? Én is giftelnék neki és kapnánk mindketten avatart.
-
ClydeBeka2
őstag
Justice Rating
1999Minél több punish-t osztok, kb. úgy megyek felfelé Kár, hogy már nincs jutalom vagy csak nekem?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
mandin
senior tag
Cho undormányos... nem lehet megölni
-
n a x v i L
aktív tag
válasz glacious #11399 üzenetére
Csak akkor tűnik el, ha az utóbbi időben leromlik az egy meccsre jutó, kapott honorok aránya. Egyszerű reportokért nem veszik el, csak ha kibannolnak tribunalon. Akkor az összes lenullázódik, de utánna még ugyanúgy megkaphatod.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
zone
őstag
-
marked one94
őstag
válasz n a x v i L #11410 üzenetére
Néha kell ilyen kör is
Más:
Mostan 3v3-ra mennyire jó Rengar?
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
joey0235
aktív tag
válasz n a x v i L #11410 üzenetére
Szerintem nem unalmas én szeretem az ilyet is És általában evelynnel mindig igy szoktam nyerni múltkor is 4 meccs egymás után ugyan ilyen volt.
... No sacrifice, No victory ...
-
Kanczy
Topikgazda
válasz marked one94 #11412 üzenetére
Ha szerez pár early killt, gusztustalanul elsnowballozik, amúgy gyenge.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
hogyan erdemes elixirezni,ha minden slotom tele van ?
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
n a x v i L
aktív tag
Nocturne core build?
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
aNorganiK_
tag
-
atila4
senior tag
Az új Katarina skin (Belle Katarina) limitált skin?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
nem_tom
őstag
Draft módon mi alapján bannolják ki a karaktereket?
-
szepi79
őstag
válasz nem_tom #11421 üzenetére
mindkét csapatban a legfelső karakter tulajdonosa bannol. ha a csapat mondja neki, mit nem szeretnének látni, akkor az alapján, egyébként meg értelemszerűen saját szájíz szerint.
más: dat katerina build.
idegesitő srác volt, csak ment az ellen után, megvárta mig levisszük alacsony HPra, és eltolt 1 skillt. párat igy is sikerült kilopni előle. (ja, és persze easybotgame, corky-t mentem tesztelni, még mielőtt.)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
reflxx
aktív tag
Nincs valakinek valami híre arról hogy lesz-e karácsonyi rp purchase akció?
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
kaptam 2 GB ramot a notimba úgyhogy most stabil 25 fps-em van LoL-ba aki akar velem játszani az most jöjjön lehetőleg ne nagyon kezdő legyen, ingame : nemeskeh
-
nem_tom
őstag
válasz Aldo Novares #11433 üzenetére
Melyik szerveren vagy egyáltalán?
Engem továbbra is fel lehet venni! Szerver: EU West. Név: FoxCanShuffle
[ Szerkesztve ]
-
zeli
aktív tag
válasz Aldo Novares #11435 üzenetére
Nem kell letölteni külön, elég ha átváltasz.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
ChromeX
addikt
válasz aNorganiK_ #11419 üzenetére
Én nagyon nem így buildelem. Defes masteryn megy alapbol, as cipő, a hp-s jungeles item, utána egy hydrát csinalok, de lehet hogy az jobb ami a linkbe van.
Keksz: Én akkor lepődnék meg ha adnának rp-t, már ilyenekre nincs szükségük ezek nélkül is játszák a gamet és annyira nem jó lelkűek.
-
Aldo Novares
aktív tag
Hát ránézésre senki se gondolja hogy egy ilyen csapattal nyernénk a meccset de hát csodák még léteznek Mellesleg Ezreallal lenni bot-on -.-' Elég gyatra minion kill
[ Szerkesztve ]
-
reflxx
aktív tag
válasz Aldo Novares #11442 üzenetére
tiamat vayne?
-
-
sasa311
veterán
válasz Aldo Novares #11442 üzenetére
Tiamat melee only
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
ChromeX
addikt
válasz Aldo Novares #11446 üzenetére
Akkor se lesz ranged.
nike_: champet is csak rp-ből tudsz vásárolni és azt ajandékozni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest