- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ko9
addikt
válasz reflxx #10353 üzenetére
Itt még azt írja:
intel: no clue
Szerintem azóta kicsit jobbak lettek az Inteles integrált megoldások
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ClydeBeka2
őstag
Életem tribunal case-e
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
ChromeX
addikt
válasz ClydeBeka2 #10355 üzenetére
Finish HIM!
Új Eleisa's Miracle.
Eleisa's Miracle (1175 Gold)
+10 Health per 5 seconds
+15 Mana per 5 seconds
Removed Tenacity
Unique Passive - Aid: Your Heal, Clairvoyance and Revive cooldowns are reduced by 20%
Unique Passive: If you gain 3 levels while holding Eleisa's Miracle, you gain 10 HP/5, 15 MP/5 and the Aid Passive permanently and the item disappears from your inventory.magyarul lényegében, nincs már rajta tenacity. van egy bonus ami leveszi a felsorolt summoner spellek cd-jét, ha legalább 3 szintig birtokolod a akkor megkapod az összes statot permanensen amit ad az item még ha el is adod azt.
-
atidzsiforc
őstag
A grafikai update/optimalizacios patch ota egy kupac locitromra is fel lehet telepiteni a jatekot, siman fog futni. Csomo haverom regi gepen szinte duplazodott az fps.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
superecneB
őstag
válasz atidzsiforc #10358 üzenetére
Nálam pont maradt minden ugyan olyan 50fps laning phase, teamfightban 30-25fps. Elég régi a notim Sajna hiába az erős proci meg 4gb ram, ez a kis quadro ennyit tud kinyomni magából... Mindezt 70°C mellett.
-
Solad
addikt
válasz ClydeBeka2 #10360 üzenetére
Jogos
Viszont most morcos vagyok. Nem jelzi az egyetlen ranked pentamat
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz ChromeX #10356 üzenetére
Kicsit jobban olvasd el azt. Ezt írtad:
"Unique Passive: If you gain 3 levels while holding Eleisa's Miracle, you gain 10 HP/5, 15 MP/5 and the Aid Passive permanently and the item disappears from your inventory.magyarul lényegében, nincs már rajta tenacity. van egy bonus ami leveszi a felsorolt summoner spellek cd-jét, ha legalább 3 szintig birtokolod a akkor megkapod az összes statot permanensen amit ad az item még ha el is adod azt."
Nem tudod eladni, mert 3 szintnyi birtoklás után eltűnik az inventorydból. Ami nincs ott azt nem tudod eladni.
-
ChromeX
addikt
válasz Mooka-Miki #10362 üzenetére
Jó ez igaz, csak mar marha álmos voltam tegnap soory
-
ChromeX
addikt
ohh stop it, you van 64 elvileg 90 körül jár a badge
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
hát ettől tuti
tegnap toltunk egy 5v5öt és szerintem valami pug lehetett mer egymást flamelték az all chatbe és nem poénból de olyan volt mintha botok ellen jatszottunk volna. 3v5be nyertünk teamfightot meg ilyenek, mókás volt olyan 1300 elo körülnagyzoliph nem darabra adják, de ott is van valami minimum szerintem tehát onnantól lehet. sok feltétele van még
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz nagyzoliph #10366 üzenetére
Dede!
Volt egy gyerek aki azt mondta mind a 4 ribbon megvan neki. és 200 teamworkje volt, azt mondta én is megkapom 150 körül. Többit nem kérdeztem.
-
ChromeX
addikt
lol blizt jungelünk volt és nyertünk. nálunk még volt én malazaval, sivir, ali, és egy trifrorceosrivenünk.. enemy morgana, lee, irelia, leona, corky
-
n a x v i L
aktív tag
Ha valaki unatkozna napközben/suliban, akkor itt van androidra egy tribunal app: link
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Solad
addikt
válasz ClydeBeka2 #10368 üzenetére
És akkor azt mivel magyarázod hogy mindenki eltérő honormennyiségnél kapta a badgeokat? Meg attól hogy egy gyerek mond valamit, az még nincs kőbe vésve
reflxx: székeljen sünt!
-
ChromeX
addikt
válasz ClydeBeka2 #10368 üzenetére
nem az a fő szempont hogy hány darab van, hanem hogy kitől kaptad! mer pl friendtől szerintem nem számolja vagy csak valami 0.1es szorzoval, ( én talaltam ki) és az a fontosabb hogy gamek hány százalékán kapsz és még sztem az is hogy egy game alatt menyit kapsz.
reflxx: mer valószínüleg ezt sok game alatt szedte csak össze így a százalékos arany romlik
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
dejóó ez a szalag én is akarok, emiatt feltudok jutni 2500 eloig...janem
-
ClydeBeka2
őstag
Ezek körülbeli értékek. Nincs megadott mennyiség. Honor/game függvénye + változók amiket nem ismerünk. Nem azt mondtam, hogy pont ennyinél megkapod.
krómX: Haveroktól kapott nem számit semmit, mi már nem is adunk egymásnak, mert trade-nek is számithat.
[ Szerkesztve ]
-
Montebá
tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés, de twitch-et miért mondják trollpicknek?
Még csak pbe-n vettem meg, de nekem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
ma egésznap rankedeztem, és egy lose után 7 win 80 elo+, 1423-on vagyok loool. most addig jatszom amig kinem kapok lehet még soloba is meglesz az 1450.
-
Solad
addikt
válasz n a x v i L #10381 üzenetére
Hadd küldjenek, a saját szórakoztatásodra játszol
-
GabN73
addikt
válasz superecneB #10359 üzenetére
Vedd meg az enyémet, igaz ebben is quadro van, de LoL alatt nem melegszik.
Amúgy még játszogatok, igaz nem azzal a karival, amivel régen toltam.
-
ChromeX
addikt
ez mókás volt. 10 ranked win egymás után[link]
volt mondjuk amikor disznó mákom volt milyen match history mar ez..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
válasz ClydeBeka2 #10355 üzenetére
én az ilyen "noobs", "easy" embereket mindig punisholom..utálom őket..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Kanczy
Topikgazda
Most kaptam ki egy Shaco-tól topon Jayce-szel... de MOCSKOSUL
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
Montebá
tag
Na, mi van, nem jár erre senki sem?
-
atidzsiforc
őstag
válasz BoneDragon #10392 üzenetére
Remelem is; multkor vladdal ugy szetkapott egy jayce hogy kb. a turret alatt nem tudtam creepelni, de lehet, hogy csak en voltam a bena.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
BoneDragon
veterán
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #10395 üzenetére
Úristen mit csinál sk... rossz nézni!
-
sasa311
veterán
válasz BoneDragon #10395 üzenetére
lol mi megy itt
6 percnél bázison
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
BoneDragon
veterán
1200elos gamet láthattunk kérem szépen. Reportolnám az összeset. Én a helyükbe többet nem mennék versenyekre, ez nagyon gáz volt
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest