- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLaci89
tag
Igazából mindenki csak szórakozásnak fogja fel, ha nem akkor nagyon gyorsan idegbajt lehetne kapni
Én mennék veled, de én Easten vagyok , mint ahogy KrómX is.Habár van egy lvl6os accom westen is . Mindegyik acc neve LLaci.
Nyugodtan vegyél fel ha gondolod.[ Szerkesztve ]
-
szepi79
őstag
válasz ClydeBeka2 #11354 üzenetére
de szerintem nem is kell, megtanulja azt az ember.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
ko9
addikt
-
zone
őstag
Most léptem be és ez fogadott
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Montebá
tag
Amúgy mennyi minion slain-t kéne elérnem 20 perc alatt?
(lev 20 vagyok most, én is csak gyakorlom a last hitet ) -
hugi0
őstag
-
trassher
addikt
válasz FuRiONight #11365 üzenetére
Passzolom. Nekem 63 teamwork pontom van és még semmi, másnak már 49nél beadta.
Redmi Note 7
-
kexksz
addikt
Mert nem attól függ, hogy mennyi van, hanem hogy mennyi game alatt kaptad.
-
kenwood
veterán
válasz Montebá #11359 üzenetére
nincs erre konkret ertek.
ha mar a 10. percben beindulnak a teamfightok,akkor elofordulhat,h fel ora utan van 50-60 minionod,megis van 3-4 olyan itemed,amit nem lehet/erdemes cserelni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
zone
őstag
Én sem tudom, gondolom kell lennie egy bizonyos honor/meccsek száma aránynak. Annyira nem érdekel, nem is szoktam adni, sőt reportolom aki kéri.
Más - ezt olvassátok, nagyon jó: [link]
Kedvcsináló idézet: "Okay, so lets say that you, like most LoL players, are a recovering stroke victim that decides to queue for a game as part of your therapy regiment."YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
zedok
őstag
wááá. milyen noob csapattársakat fogtam ki...áhh téptem a hajamat. Ki akartam próbálni Akalit. De vesztettünk, pedig megpróbáltam mindent.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
joey0235
aktív tag
Teamworkből van 111-em Honorból meg 69, és 30 honornál kaptam meg a piros szalagot.
... No sacrifice, No victory ...
-
sasa311
veterán
Erre had ne mondjak semmit. Costum gamebe (egyedül?) kicsit más tészta 45 perc alatt 600 CS-t csinálni, mint live játékban 300-at 23 perc alatt.
A féllábúak között én is megnyerem a futóversenytAz alatta lévő live gamekben lévő CS-k sokkal reálisabb...
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
hugi0
őstag
válasz sasa311 #11388 üzenetére
Ne mondj seemit.
Azt mondtak comp vs me 150+ip
Csakhogy erre a jatekra nem kaptam.
Tobb ilyet nem is jatszottam.Nomeg ha megnezed runakat, azokat is ossze vissza vasaroltam.
Ettol fuggetlenul a tobbi mar alakulofelen van (last hit) ?
- meghat ranged game-ben master yi nyugodtam mondhato: sosincs.Es ezt is elbuktam.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
smisa
őstag
Tudom hülye krédés de Teemo-nál az AP melyiket nőveli és melyiket az AD ?
-
smisa
őstag
válasz kexksz #11392 üzenetére
akkor jó mert láttam AD teemo és csak pislogtam. A másik ezt próbálom követni: [link] de masteriben a utility 3 sorában mi az a biscuit nem igazán értem .
Illetve inkább rakjam ki a Offense-t végi és utána a többit vagy szintenként egyre lejjebb párhúzamosan 21 pontom van csak
[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
Tegnap rám jutott a supportkodás és csak Nunu és Nidalee champinom van ami alkalmas lehet... Nidalee maradt mert Nunu ment jungelbe. Úgy tűnik sokat javított az új masteri rendszer, mert nem éreztem soha hogy pénz hiányom lenne és csak late game-ben farmoltam, bár csak randuin és shureila teljes itemem volt de végig tudtam rendesen wardot vásárolni és egyszer még oracelre is futotta. Nem tudom, hogy kell support nidalee-t buildelni
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
kenwood
veterán
en probaltam 1-2X a support nidaleet,de mondjuk egy sonahoz,alistarhoz kepest teljesen feleslegesnek ereztem magam.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
smisa
őstag
Hát ez szép patch [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs