Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csiga8

    senior tag

    válasz Tanaka 4501 #3189 üzenetére

    A Hitachi gyárilag beépített csapágy ( márkáját, minőségét), szimering minőségét nem ismerem.

    A vitonos szimeringtől nem nagyon lehet jobb, mert hogy az a legjobb.

    Részemről leginkább Koyo csapágyakat építek be ( jó minőség, közelben be tudom szerezni viszonylag olcsón), szoktak még FAG csapágyakat használni ( jó minőség) és múltkor láttam Árpád vett tán Nachi (Japán, kiváló minőség) csapágyat. Attól tuti nincs benne jobb. :)

    90%-ban merem állítani, hogy egy Koyo, vagy hasonló minőségű csapágy van max. benne, tehát ha cserélsz újra, nem jársz rosszul. Részemről, ha már szét van borítva a gép, nem szoktam szarakodni azon, hogy új csapágy, vagy nem, ha megkapod szabvány metrikus méretben 2-3 ezer Ft-ért.

    Mondjuk a Husi 560-am csapágyai párban tán másfél éve is 19 pénz volt, no, arra azért szívtam a fogam, de megvettem. Szándékosan nem szabvány méretűek. :( / A tartalékba, alkatrészbe vett gépbe, amit poénból üzembe helyeztem, én se tudom miért, mert csak. :) A kínai dugóját is kicseréltem Meteorra, és azóta azt a gépet próbálgatom... A kevés üzemórás, de újszerű, "bontatlan" 560 és 562 gépek meg röhögnek a polcon. ( rajtam) Ez van, akit benzin gőze megcsapott, az ilyen :) /

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák