- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
axwel18
senior tag
Szép napot az uraknak.
Került hozzám egy Jonsered 630-as, amit egy kicsit gatyába kellene ráznom a fő kérdés hogy otthoni használatra, a Meteor dugattyú mennyire felelne meg ? [Ő] lenne a dugattyú a cserét azért követném el mert ahogy a kipufogón benéztem egy 2 gyűrűs dugó van benne ami valószínüleg nem eredeti, péterláncfűrésznél láttam 2 gyűrűs dugót ami bele való de valahogy nem tetszik.
-
PALEDOG
kezdő
https://youtu.be/A637yxLy9NE
-
Flórika91
újonc
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a fajta láncot?
https://webbizi.hu/spl/127728/GRANIT-ENDURANCE-CUT-LANCFURESZ-LANC-3-8-1-3-mm
-
Dolmar ps420
lelkes újonc
Sziasztok!nekem volna egy dolmar ps 420 am.a csillagkerèk picit billeg,ez okozhatja a melegedèsèt?nem forró,de èrezhetően meleggè válik a láncdekni,tőcsavarok,csillagkerèk ès a láncvezető is.a csillagkerèk alig kopott,gyári,mègis billeg
-
Stihl024
junior tag
válasz Dolmar ps420 #1457 üzenetére
Igen! A tűgörgő kosár széle eléri a főtengelyt,kuplungharang jó acélos az nem szokott elmenni csak a tűgörgő.Én is most cseréltem az öreg Dolmarban .Pici billenése mindíg van a harangnak de nekm most olyan feszes mint újkorában.
-
Btamas81
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Husqvarna X-Cut láncról mi a véleményetek?
Jó a sima vezetőhöz is vagy meg kell hozzá venni a vezetőjét? -
PALEDOG
kezdő
válasz Btamas81 #1460 üzenetére
Picco 1,3-ban nekem bevált. Éltartóbb mint az oregon és nem is nyúlik annyira.
3/8-1,5-ben most tesztelem. Egy éve kivágott akác suhángokon. 2 tanknál járok és hasonlók a tapasztalataim eddig de ez még változhat.
Lesz itt aki többet vágott vele. Stihlhez viszonyítási alapom nincs sajna.Nincs hozzá speciális vezető. X-Force-ra gondolsz gondolom.
Én Oregon Advancecut és Versacut vezetőkhöz használom.[ Szerkesztve ]
-
Dolmar ps420
lelkes újonc
válasz Dolmar ps420 #1459 üzenetére
Illetve amit nem egèszen èrtek,hogy a gèp rendesen üzemel,szèpen dolgozik,mègis sötèt a gyertya kèp
-
PALEDOG
kezdő
válasz Dolmar ps420 #1462 üzenetére
Függ a keverék arányától is és az olajtól amit használsz.
-
PALEDOG
kezdő
Üsd ki a csapágyat. Méret után 6-800 forintért kapsz csapagyboltban. Valószínűleg nem sima rolniskosár hanem HK csapágy van benne.
[ Szerkesztve ]
-
Taki55
újonc
válasz Dolmar ps420 #1468 üzenetére
nem füstöl nagyon a géped?
-
Stihl024
junior tag
Ha keresel egy belepasszoló crowa (krova) fejet a tűgörgőt ki lehet belőle ütni,még melegíteni sem kell,külön házikóban van a tűgörgő nem hullik szét
[ Szerkesztve ]
-
Grafy12
aktív tag
Szereztem ingyen egy AL-KO KB38/40 fűrészt a következő a kiindulási alap:
Igen, cudarul néz ki, de innen szép nyerni!3éve van így szétborítva, a tirisztor nincs meg sajnos. Ezt tenném rendbe úgy hogy ilyet még nem csináltam, így lennének később kérdéseim.Rögtön 2: Hol kapok olcsón membrán készletet és tirisztort ehhez? Az eredeti állítólag húzós árban volt, ezért nem is vettek hozzá.Én viszont apránként rendbetenném, mert hiszek benne, hogy jó kis gépet lehet belőle varázsolni!Árpi videóit megnéztem mind többször is, szerintem minden szerszámom van hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
isti732712
aktív tag
-
PALEDOG
kezdő
Most fejeztem be az ikertesóját. Euromac 33.
7 évig állt. Membrán szettet úgy tudsz, hogy elmész egy kisgépeshez. Viszed a karbit és kezedbe nyomja a megfelelőt. Elvileg csak az olajzása nem volt azért tették le. De a hét év állás megette a membrán szettet, az üzemanyag csöveket, gumicumit és a szimeringet. Ebbe még colos szimering volt de szerencsére volt a csapagyboltban polcon 2db. Kemény 400 Ft-ért.
Kisgépes meg rendelte volna darabját 3600-értTirisztort szerintem: kisgepek.hu
Sok alko motyójuk van. -
Grafy12
aktív tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Előszöris kissé nyugtalanít a henger kinézete csíkos, de nem tudom milyen mély, lehet érdemes lenne levennem a hengert, de előbb lehúzó szerszámot kell kerítenem.Ilyen a henger:
Mi a véleményetek? Amit biztosan tudok, megszorulva nem volt és indult a gyújtás problémáig mindig!(azért vagyok biztos benne, mert közvetlen hozzátartozómé volt)
A karbi pedig WALBRO WT674 .
Ebbe melyik tömítéskészlet kompatibilis? Pont ilyet nemigen látok sehol. -
PALEDOG
kezdő
válasz Grafy12 #1477 üzenetére
Úgy rémlik nem használtam lehúzót a kuplung hoz. Megtamasztod a dugót és oldható a kuplung. Mac-en hatlapfejű a kuplung. Lendkerék meg nekem lejött ahogy lelazítottam a csavart. Megemeltem a lendkeréknél fogva és koppant az anyán. Láncfeszítő csavarját kiveszed és ki lehet húzni egybe a blokkot kipufogóstól. Csak a gyertya van útban.
[ Szerkesztve ]
-
Stihl024
junior tag
válasz isti732712 #1475 üzenetére
Majdnem Isti! A picco maximum 1,3 vonószem vastagságig de lehet 1,1 is(Stihl Picco Mini-Pm) a normál 3/8-os lehet 1,3 tól -1.6 ig Pl: Oregon Lpx 72-Lpx 75
-
PALEDOG
kezdő
válasz Dolmar ps420 #1483 üzenetére
Én régi kopott dugókulcs fejekből barkácsolok ilyen célszerszámokat. Rápöttyintesz 3 csavart vagy sarokköszörűvel kibarkácsolsz egy nagyból ami átmérőben megfelel körmöket és voila. Kész. Kuplung leszedőd.
[ Szerkesztve ]
-
PALEDOG
kezdő
válasz Dolmar ps420 #1485 üzenetére
Barbároknak hidegvágó-kalapács.
-
Stihl024
junior tag
válasz Dolmar ps420 #1485 üzenetére
Tüskéket kopott bit fejekből szoktam egy nagyobb anyacsavarra hegeszteni, beledugom a lukakba a biteket ,választok olyan anyát ami pont bele illik ,hejszínen megpontozom maj kint meghegesztem rendesen. Már csak egy nagy kulcs kell az anyára és a többi gyerekjáték.[ Szerkesztve ]
-
Btamas81
csendes tag
válasz isti732712 #1475 üzenetére
Azért voltam bizonytalan, mert vettem egy kis gépet és a kezelésiébe 3/8 láncot írt. Én meg nagyoltam, csak akkor még nem tudtam, hogy a picco változat kell rá -meg, hogy egytalán vam picco lánc-, de a képeket látva egyértelmű, hogy melyik milyen.
Ma jön meg a fűrésu, kíváncsi vagyok mi mindent kell cserélni rajta. -
Stihl024
junior tag
Srácok előjegyezhető gépek javított vagy nyers állapotban
Hq357 -főtengelyhibás
Hq357-kuplung-csapágy-berántó hibás
Hq 365 2db-dugatyúhibás-blokkhibás
Hq575-dugattyúhibás,csapágyhibás
Sth-361-jól működő de ütött kopott
Sth 361 hiányos blokkhibás
STH 461 2db karb hibáa hiányos
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest