Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RaBrig

    újonc

    Új ház vásárlására adtuk fejünket párommal és két gyermekünkkel, önerő nélkül csupán a szocpolra és ''jövedelmünkre'' alapozva (és ezt, amint az itteni hozzászólásokat böngészem nagy adag naivitással tesszük). Két ingatlan megvásárlási lehetősége merült fel az egyik mondhatnánk a rózsaszín álom:
    - az építtető magára vállalta a vásárlás teljes ügyintézését, hitelt (BRÓKERNET), földhivatalt ill.számomra még ismeretlen egyéb más tennivalókat. A ház egy ikerházrész melyet ily módon 25 millió Ft-ért adna el nekünk. Az hogy ebben az összegben vajon benne van-e a fent említett teljes körű ügyintézés még csak most vetődött fel bennem.
    Nos azzal kapcsolatban kéne némi info, hogy vajon mitől kímél így meg bennünket? ill.
    Hallott már valaki erről a BRÓKERNET-ről?

    A másik lehetőség egy ''különálló'' (és ezért szimpatikusabb), viszont félkész ház (nyílászárók nélkül), melyet ugyanez az építtető aki ingatlan adás-vétellel is foglalkozik árusít 16 millió forintért. Viszont a férjem egészen véletlenül összeismerkedett az ingatlan tulajdonosával, aki mindössze 13 milliót kérne a félkész házért - tehát ha kikerülhetnénk az ingatlanost, akkor 3 millióval kevesebb lenne de ott állnánk teljesen tudatlanul a hogyan vegyünk fel hitelt, hogyan intézzük a ház ügyeit ... címü kérdésekben.
    Még azt sem tudjuk vajon a félkész ház minek számít használtnak vagy újnak? Felvehető rá a teljes szocpol vagy sem?
    Aki tud nagyon kérem segítsen!!! Előre is köszi!

    RaBrig

Új hozzászólás Aktív témák