Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sethdobaloah

    senior tag

    válasz Lipton #60075 üzenetére

    meg a többieknek: vettétek a fáradságot elolvasni amit linkeltem? Akkor összefoglalom a "The U.S. Department of Energy (DOE)" szerint az indukciós és a kerámia lapos főzőlap között nincs hatékonyságbeli különbség.
    Ettől még van közöttük más különbség, de az indukciós nem hatékonyabb.
    Aki a saját véleményét az én támadásommal gondolja alátámasztani... valami értelmezhető tudományos munka helyett ami őt támasztja alá, és nem engem... nos... akkor linkelem mégegyszer közvetlenül a pdf-t is: katt

    Nem mondtam olyat, hogy a gáznál ne lenne hatékonyabb. Mondjuk kíváncsi vagyok hány ember takaríttatja évente minimum egyszer a gázrózsáit. Anélkül persze lehet tapasztalata az embernek, csak nem lesz releváns.

    Nyilván ez elméleti vita, aki nem ipari környezetben használja, annak a "jól jártam ezzel" faktor sokkal erősebb, mint a mérhető tények.

    És legyen, túlzás volt parasztvakításoznom, csak annyit állítok, hogy nem hatékonyabb. Legyen mindenkinek igaza, kényelmesebb, reszponzívabb, biztonságosabb... meg durván drágább is. Ajánlja bárki nyugodtan, csak ne azzal hirdesse, hogy kevesebb lesz a villanyszámla, mert az csak simán nem igaz.

    ...csak én vagyok helikopter?

Új hozzászólás Aktív témák