Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz mdk01 #12439 üzenetére

    "Nekem 7000,- a villanyszámla..."
    Akkor valamit nagyon jól csináltok, nálunk sincs sokkal több minden de mi 12-13k-t csengetünk havonta. :(

    Manitou!
    És hogy lehet ilyen felújításokra családi házzal úgy pályázni hogy nyerjen is az ember? Mert a TV-ből mindig csak azt hallani hogy ez meg az a panelsor újult meg, illetve hogy idő előtt pikk-pakk elfogyott a pénz; olyat még csak véletlenül sem hogy íme, ez az x száz/ezer családi ház kapott támogatást és van még keret, tessék csak pályázni, a www...hu oldalon elérhető hót egyszerű űrlapot kell csak kitöltve beküldeni.

    És ha már szóba került a hőszigetelés-szellőzés kérdésköre:
    "...a távozó nedvesség elenyésző része jut a határoló falakra, mivel majdnem az egész kilépő nedvességet (több mint 97 %-ot) a szellőzés távolítja el még akkor is, ha a légcsere mértéke csekély. Ha a légcsere legalább átlagos mértékű, a lakóhelyiségekből eltávolított pára legfeljebb 1%-a diffundál át a külső falakon keresztül. A hőszigetelő anyag fajtájának nincs számottevő befolyása erre..." Forrás, de több helyen is olvasható.
    Ezek szerint (majdnem) teljesen mindegy hogy mivel történik a szigetelés és téves az a nézet mely szerint a polisztirol rosszabb mint pl. a kőzetgyapot mert nem ereszti át (annyira) a párát?

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák