Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fero02

    veterán

    válasz Eagl3 #8265 üzenetére

    lol mi? :F

    Azt ne mondd, h ezt nem lehet rámondani egy juhászra, mert menten besz@rok: "Mint ahogy korábban elhangzott, a boxer nyílt, barátságos kutya. Idegen emberekkel szemben nem bizalmatlan, az agresszivitás, harapósság távol áll tőle. Számára a legfontosabb, hogy kellő közelségben legyen szeretett gazdájához. "

    Sőt, ez nem csak a juhászokra igaz, hanem bármelyik fajtáról elmondható. Ha ez nem így van, akkor az csak egy vmire vezethető vissza: az emberi hibára.

    "Ilyet egy kutyás topicban leírni...jó, hogy nem hányod el magad ha hozzáérsz a kutyádhoz. "

    Szó sincs ilyenről. Szeretem a kutyámat, a kutyákat simogatni, de amit írtam az user error és nem a kutya hibája. Nem tudom miért kellett kiforgatni a szavaimat. Vagy esetleg Te szereted azt, ha elmész vhova és leülsz, akkor szúrja a seggedet a kutya szőre? Vagy amikor a cipőtalp betétje teli van szőrrel? Nekem itthon vagy egy olyan ruhám, ami full kutyaszőrös, mert az van rajtam, amikor játszok vele, amikor megyünk sétálni, amikor fésülöm. Ellenkező esetben (értsd utcai ruha van rajtam), akkor próbálom tartani az 1 lépés távolságot miután megszaglászott, de akkor sem fog kihúzni a görcs, ha hozzámér. Nem átment-e a mondandóm lényege. :U

Új hozzászólás Aktív témák