- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
Egyet értünk. Tegnap voltam egy állateledel boltba ahol egy 10 hetes kis staffot fogott a gazdija és nyakörvet nézegetett neki. Marha cuki volt a staff de prüntyögtek neki, becézgették és a legcukibb dolgokat nézték ki számára. Én két dolgot láttam. Egy nagyon édes kutyust akit meg is vakirgásztam gyorsan, és egy életnyi szívást amit átélnek majd vele ezzel a hozzáállással. Ezekkel a kutyákkal nem lehet pudliként bánni mert baj lesz belőle. Engem már szóltak meg hogy milyen szívtelen vagyok a kutyával amikor helyretettem mint a pengős malacot de azt nem veszik figyelembe hogy pont azok miatt félnek tőlük akik nem képesek megfogni az ilyen kutyájukat. A szukáktól biztos szenvednek de sok olyat is olvastam hogy az addig békés kutya ivartalanítás után minden kutyának nekiment és szét akarta szedni. Valószínűnek tartom hogy a gazdinál változott a többi kutyához való hozzáállás és ezt vette át a kutya is. Hisz ha ivartalan akkor had menjen mindenkihez mert úgy sem lesz baj. Az ésszel való távolságtartás átmegy eszetlen engedésbe amiből kialakul egy nem, vagy későn észrevett rossz beidegződés amivel utána nem tud mit kezdeni a gazdi. Én Boncit az egészsége miatt ivartalaníttattam, a gyerekek miatt hogy ne kelljen hetekig kerülgetni, és legutolsó sorban a szaporulat miatt. Nem akarok kölyköket neki, és nem is engedtem semmi olyan közelébe akár ivaros akár nem. Viszont így azért ez a rész is biztosabb az tény.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenMediaVault
- Milyen processzort vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...