Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19103744

    törölt tag

    válasz King Unique #6024 üzenetére

    Megint egy regény. Te ennyire ráérsz? :D

    A következő szavakkal ill. információkkal van bajom:
    "elméletileg", "...körül van", "valószínűleg" "majdnem teljesen"
    Akkor én is átutalhatok valószínűleg, kb., elméletileg, majdnem a teljes összeget, az úgy jó lesz?

    "Az előbbieket különösebben nem szükséges magyarázni, világosan oda van írva, ..."
    Oda van írva a hülyeség amit te is megtámogatsz. Ugyanis az USB 3.2 Gen.2, így ebben a formában nem létezik. Ha nem írja oda, h. 2x1 akkor az parasztvakítás. (amúgy azt is feleslegesen)
    Ha már wikipédia. link
    Azaz, 2022 Szeptembertől, vagyis már egy éve, új elnevezési séma van érvényben.
    Pont azért, h. a marketingesek ne tudjanak kavarni, vagy mondhatnám (ha jöhiszemű lennék az előbbiekkel), ne tudjon a kevésbé tájékozott ember eltévedni. Aki pedig nem ezt használja, az szándékosan meg akarja téveszteni, meg akarja zavarni a vásárlót.
    Hivatalosan tehát USB 10-nek kellene nevezni, ugyanis ide átkerült az USB 3.2 Gen.2x1. (Mégis úgy használják ahogy. Szándékosan, tudatosan.)

    Egyébként, csak halkan mondom, a 900 mA tápellátás a 3.0 paramétere (6x150 mA). Az USB-C-vel egy időben jelent meg a nagyobb áram 2014-ben. (6x250 mA) ...de hát, mindegy is mert ezt sem tudja. Pedig USB-C...

    "Létezik már olyan USB4 interfészes külső ház is..." Aszta! Az azért megvan ugye, h. az USB4 40 Gbit/s? Már majdnem tudja. 129,00$-ért. De még mindig 80€ egy alsóközépkategóriás 3500MB/s (28 Gbit/s) sebességű meghajó, remélem az megvan azért. Itt van amiről beszéltem. Többe kerül a leves, mint a hús. Még a végén kiderül, h. nem is a meghajtó a lényeg, hanem a külső ház :D Amit mondtam, most másképp... Azért veszünk bele egy lemezt, h. picivel nehezebb legyen, ne kongjon üresen :D

    "Ha már magyar fórum, akkor legyenek hazai árak és webáruházak..." Legyenek. De azért kattintani lehet máshova is remélem. Ha már elfogadják a pénzemet máshol is... és akkor mindjárt 30 alatt lesz a pendrive még akkor is ha felszámolnak pl. postaköltséget, ingyen postával meg nincsenek partiban a magyar webshopok.

    "De amúgy nem feltétlen szerencsés a kettőt egy lapon említeni"
    Nem. Viszont én egy konkrét elhatározással jöttem ide. Nem mondhatod, h. nem írtam le. Mellé még, (bár ez nem volt opció) szerinted melyik hordozhatóbb, a pen, vagy a kábeles rack?

    "Mondta, írta itt bárki is, hogy okvetlenül..."
    Nem mondta. Nem is kell mondani, ennek nyilvánvalónak kellene lenni. Ahogy többféleképp is utaltam rá, nem a meghajtó van a házért, hanem fordítva. Legalábbis így kellene lennie.

    Azt látom, h. figyelmen kívül hagyod az ár/értéket. Pedig az is tényező, még a világ minden pénzével rendelkező embernek is. Továbbra is tartom, h. irreálisan drágák (vagy keveset tudnak kinek mi fekszik jobban) a házak. 100 szónak is egy a vége, ha egy pendriveba bele tudják rakni az elektronikát is a tár mellé, akkor nyilván nem a chip az ami drága, hanem az üzletpolitika ami köréje épül. Vagyis, pofátlanul drága, pedig a miniPC hasonlatommal is utaltam rá, h. nem kellene annak lennie.

    "Ha nem külső ház + belső SSD = külső SSD megoldás vásárlása és használata a cél..."
    Mint láthatod, ott is jártam....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák