Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • klarkzone

    tag

    válasz klarkzone #49255 üzenetére

    Escalate-et nyomtam az ügyemre mert az eladó ezt bírta írni a 10 képpel alátámasztott reklamációmra:
    "sorry friend. it's chinamade. not original." - Ja köszi, hát ha ezt a hirdetésbe is beírod, és valós képeket teszel fel akkor nem vettem volna meg a hamisított vackodat. És még ezt is hozzáteszi:
    "you shouldn't compare my product to the original one. different price. different product. this platform don't allow sell original products only if you have rights permission."
    Ó, szóval nekem kéne innen eldöntenem szag alapján, hogy akkor most egy hamisítvánnyal fog meglepni, hát nem egyértelmű?! Persze, aki hülye az dögöljön meg nem?! Ennyi erővel az összes csecsemő éhen halna és szépen kihalna az emberiség a földön...
    Az alin a Bayer Protection rész így szól:
    "If your item is significantly different from the seller’s original product description, you can return the product for a full refund or can choose to get a partial refund and keep the product. "
    Szóval ha jól értelmezem, mivel nem vagyok hajlandó visszaküldeni a terméket csak a részleges visszatérítésben reménykedhetek. És gondolom, ha majd az ügy végén lepontozom az eladót, akkor ő is lepontoz engem...

Új hozzászólás Aktív témák