Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • klarkzone

    tag

    válasz molvany #49263 üzenetére

    Hát én innen Budapestről csak hinni tudom, hogy "aprópénzért" azt a csúcstechnikát kapom, amit a hirdetésben leírnak, aztán amikor itthon kiderül, hogy kb. osztva kettővel minden, akkor nemhogy az elvárásaimnak nem tettek eleget, de még meg is aláztak. Innentől kezdve ez már nem egy egyszerű adás-vétel, ez egy "ügy" aminek a végére kell járni. Természetesen, ha nem lenne lehetőség követni a drágább csomagokat, vagy teljes visszatérítést kérni, ha egy reklamáció jogos, akkor a fene se rendelne még fogpiszkálót sem tőlük.
    Másrészt, ebben a témában az engem nem érdekel, hogy ki milyen nemzetiségű, egy a lényeg, hogy ha üzletelünk, és én teljesítem a rám eső kötelezettségeket, akkor ugyan ezt várom el a másik féltől.
    És ha már a külföldi rendelések okainál tartunk, igen nem mellékes az anyagi vonzata a dolgoknak, de számomra egy a lényeg, hogy ne az itthon is jelenlévő rabszolgatartó multik, jogvédők, meg a nav zsebét tömjem. És ha esetleg ez a kijelentésem alátámasztásra szolgálna, csak egy példa: edigital Vs. ebay

Új hozzászólás Aktív témák