- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
-
osssian25
csendes tag
Szia!
Az én telefonom 2013.08.18.án Despatched to overseas (Country code: HU)
Neked mennyi idő alatt jött meg?
Köszi előre is.
-
-
west76
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis információra lenne szükségem, biztosan valahol már le van írva, de én nem találom sajnos, viszont nagyon kíváncsi vagyok. Szóval indítottam az antelife-s rendelésemre egy dispute-ot paypalon állandó hazudozás, majd már semmilyen formában nem válaszolás a kiszállítás csúszására miatt. Erre szinte azonnal az ante küldött egy credit memo-t. Nos 2 dologra lennék kíváncsi, az első, hogy mi az adjustment fee 5.69$, illetve, hogy mikorra várható vagy mikorra kell visszautalniuk a vételárat? Előre is kösz a választ, csak szeretném a telót máshonnan megrendelni...
-
RVR400
veterán
válasz west76 #11958 üzenetére
A credit memo után én rögtön toltam egy claimet, mivel a paypalon sem reagálnak semmire. Ott 10 napjuk van mondani bármit is, de úgysem fognak, úgyhogy amikro letelik az idő, a paypal dönt a teljes visszautalásról. Nekem 28-án fog letleni a 10 nap, de a részükről semmi reakció a credit memo-n kívül.
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
válasz KurtCobain #11950 üzenetére
Hívott az előbb egy postáskisasszony, mondta, hogy előtte a csomagom, rajta a nevem, a település neve és egy telefonszám. Legyek már olyan jó, hogy elmondom a további részleteket. Bakker...
Kíváncsi vagyok a papírmunkára, még az is lehet, hogy ezek a lovak az egész gyár éves termelését ráírták a számlára, aztán lobogtathatok 150 dolláros paypal bizonylatot, egy életen át fizethetek...
Sajnos nincs már mód a lent kérdezett személyes átvételre, meg kell várni az adatbekérő levelet, arra válaszolni, akár emailben, s várni a csomagos embert. Jövő hét lesz ebből, érzem.Durva amúgy, pénteken délután adták fel a cuccost, ez egészen jó idő. Nem telefonról van szó, hanem egy baromi nagy (cserébe könnyű) küldeményről.
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
Na mymemory.co.uk-s tapasztalat végül jól zárult!
Ma megjött a második memóriakártya is... csak azt nem értem miért kell 2 külön csomagba küldeni!
Illetve ezt figyeld!!!
Az egyiket amit hétfőn megkaptam SVÁJC-ból jött... elsőbbségivel, de regisztrálatlanul
míg a második HOLLANDIA-ból jött... elsőbbségivel, de regisztrálatlanul szintén...Vicces... én leadtam 2db 32GB Kingston C10-esre rendelést... 1 rendelésként, ezt valamiért szétosztották 2 csomaggá az egyiket SVÁJC-ból kaptam meg a másikat meg HOLLANDIÁ-ból...
Szal:
Rendelés / fizetés: 2013.09.18 (szerda) magyar idő: 19:00 körül
első csomag megérkezett: 2013.09.23 (hétfő)
második csomag megérkezett: 2013.09.25 (szerda)Így 1hét alatt letudva a teljes rendelésem...
Így rendelés feldolgozásuk gyors, az ajánlom!
Viszont NEM REGISZTRÁLT levélként küldik, így a postán könnyen elveszhet...
(majd rájuk kérdezek, hogy plusz költségért lehet-e kérni TN-számot... mert így regisztrálatlanul nem igazán akarok / fogok újra rendelni tőlük... most örülök, hogy rendbe megjött, de legközelebb...)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
Ali-n ezzel találkozott már valaki!?
"The card number you have entered is empty or invalid."Már múltkor is ezzel szórakozott, míg végül nagy nehezen elfogadta...
Meg azelőtt is, akkor meg csak pár órával később sikerült, de a mai napig nem értem miért...Próbáltam átmásolva a számokat, kézzel beírva...
Másik böngészőből
Nincs a kártyán limit se...
stb.Valaki - esteleg!?
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
hidroponi
aktív tag
válasz maj-viktor #11967 üzenetére
ha a kepen latott modon jelzi a hibat, akkor a kartyaszammal lehet a gond.
a kartyaszam vege tartalmaz egy ellenorzo osszeget. vszinuleg ezt ellenorizheti egy kliens oldali script.
es ez jelzi a hibat. -
maj-viktor
őstag
válasz hidroponi #11968 üzenetére
Igen... ezt tudom! De a szám biztos jó!
mondom netbankból átmásolva, de kézzel egyenként átírva is ezt a hibát adja... másik böngészőből is!/szerk
Most 5perccel később meg már elfogadta CtrlC+CtrlV-vel is a netbankomból... nem értem!
De velem ezt folyton eljátssza az ali fizetőrendszere![ Szerkesztve ]
-
imisz
tag
válasz maj-viktor #11967 üzenetére
Nekem akkor írta ki ezt amikor kötőjelek nélkül egyben írtam be a bankkártya számát. Próbáld meg kötőjelekkel együtt.
Soooo cooool....
-
maj-viktor
őstag
válasz RVR400 #11971 üzenetére
Hát ja... a bank kötőjellel hozza ki, azt CtrlC+CtrlV-ztem át, de automata eltünteti a kötőjeleket, így én is megnézném hogy varázsolsz bele kötőjelet...
A memókártyához (csak összehasonlításnak egy példa):
"márkás" Kingston 32GB microSDHC Class 10-es eset:- ebay #1: ~5,5E (tracking nélküli postával: ~2-3hét)
- ebay #2: ~6,5E (tracking-es postával: ~3-4hét)
- mymemory: ~7,2E (tracking nélküli postával: ~1hét)
- vatera: ~9E (regisztált postával: 1-2nap)
- Auchan: ~13E (Artisjus adóval: AZONNAL)Szal mindenki döntse el maga - hogy éri meg neki... ÉN mérlegeltem, most a mymemory-s megérte!
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz maj-viktor #11972 üzenetére
Hol találtál ilyeneket? Én 20Euro alatt egyet sem találtam
-
BlackPriest
őstag
válasz BlackPriest #11370 üzenetére
Na, a mai napon meghozta a postás a csomagot, szilikon tok mellékelve, képernyővédő fólia a teló mellé rakva (ki volt bontva a teló csomagolása értelemszerűen), szétszedés, bekapcsolás, angol kezdőképernyő, a play után valami kínai jelek, majd felrakok egy másikat, most töltöm. elég gyors volt, 13.-án adtam le a rendelést, ma, 25.én vettem át a cuccot. vám, áfa, etc nem volt, bár készültem rá
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
csongi
veterán
Ez most mi lenne? Nem értem. A Magyar posta oldalán semmi nincs még, csak hogy célországba elküldve.
-
maj-viktor
őstag
válasz csongi #11975 üzenetére
Ha jól látom ez a ruszki oldalas nyomkövetője... (amúgy ja az a legrészletesebb - legalábbis nekem)
Ha jól emlékszem ez azt jelenti, hogy átjött a vámon... az 1-3nap és megkapod kézbe!
(de utána lesek)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz csongi #11975 üzenetére
Tessék itt egy nemrégi csomagom "útja"... ez vámérték alatti volt így vámmentes!
Mondjuk a tiédhez viszonyítva nekem nem volt ilyen:
Consignment BookedEz nem hangzik túl jól... eléggé olyan hangzása van, mintha vámolnák...
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz maj-viktor #11978 üzenetére
Köszönöm!
Akkor továbbra is várnom kell, ebből már csak jövőhéten lehet bármi is? -
baltar
csendes tag
SG-s küldemény 09.16. óta Célországba elküldve. Ez mennyire normális? Korábban 4-5 nap alatt átért.
-
giigz
veterán
Ti be tudtok lépni Antelife-ra? Én nem... Rámegyek a Login-re, ott beírom az adatokat, aztán rámegyek a Login-re, és betölti újra a Login lapot, mintha nem csináltam volna semmit...
-
pecsivsk
tag
9.12-én rendeltem egy G4-et a tmallboxtól.
Az eredmény:DÁTUM INFORMÁCIÓK
2013.09.19
17:03
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.09.23
14:26
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.09.23
14:36
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.09.24
07:42
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #11842 üzenetére
1.cs: Sehol semmi...
2.cs: 20.a óta változatlan a helyzet...
3.cs: 2013.09.24 20:59, Item information : Küldemény felvéveVégre változás a 3. csomagnál.
-
giigz
veterán
Már látom egy jövőbeni hozzászólásom:
2013-10-25 giigz: "Még mindig nem jött meg 1 hónap után a csomagom, nagyon remélem most már pár napon belül megjön..."
-
crayfish
újonc
Sziasztok!
SOS kérdésem lenne.
Újként licittel vásároltam 24-én az eBay-en hét tételt, hatot egy személytől.
Miután lejárt a licit megkaptam az _eBay-től az összesítőt, amin egyben volt a
két eladónak fizetendő összeg. Ez így rendben van?
A számláról átjutottam a PayPalra, befizettem a 42 dolárt, Thank You! kaptam az üzit.Ma kaptam egy mélt az eBay-ről, hogy frissítsem a vásárlás opciót, amit megtettem.
Itt az egyik tételhez mellékelte az egyik eladó (innen egy tételt vásároltam) Tracking number-t, a többi tételnél nem látom....nem tudom, hogy lehetséges ez, mert megnéztem a bankszámlámat, nem látom, hogy
levonták volna a PayPal-on a fizetést, vagyis nem azonnal látom ezt?Az lenne a kérdésem, hogy a PayPal-on, melyik fülön látom hogy volt pénzmozgás...?
Bocs a hosszú levélért, de ez az első vásárlásom, és bizonytalan vagyok.crayfish
-
csongi
veterán
Megjelent a Magyar Posta oldalán is végre csomagom státusza
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest