Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz flegga92 #102564 üzenetére

    Írtam nekik e-mail elég hamar kaptam semmit mondó választ.

    Rendszeradataink alapján küldeményei már megérkezett a lakóhelye szerinti postahivatalba.

    Az Ön csomagjához tartozó szállítási szolgáltatás úgynevezett semi-tracked szolgáltatás. Ebben az esetben a legutolsó nyomkövetési esemény az, hogy a küldemény beérkezett a célországba, ezért a csomagot a Címzett országában található helyi postahivatalban kell keresni. Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott ECSCCA kezdetű azonosító küldeményekről nem készül vezetett nyilvántartás, a csomaghoz tartozó szállítási mód a nyomkövetést nem tartalmazza Magyarországon belül.

    A Magyar Postához érkezést követően a küldeményen lévő címadatok alapján (nem könyvelt módon) levélszekrénybe kézbesítik azokat, vagy helyi postahelyen biztosítják az átvételt, ha a mérete nem teszi lehetővé a levélszekrénybe kézbesítést. A postán személyesen a letéti kezelésben tudja megkérdezni, hogy van-e a nevére és címére érkezett levél/csomag, az ECSCCA csomagazonosító alapján nem tudnak segíteni.

    A küldemény státuszát - a fent említett szállítási szolgáltatáshoz igazítva - itt tudja követni:
    nyomkövetési link: https://global.cainiao.com/newDetail.htm?mailNoList=ECSCCA0054027102%252CECSCCA0053591087&otherMailNoList=

    Megértését köszönjük!

    Üdvözlettel: ECSC Ügyfélszolgálat

    A posta meg úgyse fog semmit mondani.

Új hozzászólás Aktív témák