- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
-
szajmon1001
csendes tag
Sziasztok!
Konzol vásárlás előtt állok. Ps4-re gondoltam, de azt szeretném ha a kislányom is tudna vele játszani, ezért a ps mellé vennék move-ot+kamera.
Az lenne a kérdésem hogy ps4-re milyen move játékok vannak? Azt tudom hogy xbox 360-ra van rengeteg kinect, de nem akarok régi konzolt venni.Esetleg xbox one. -azon a régi 360 kinect játékok elfutnak?Köszönöm előre is
-
F-ECT$
titán
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Konzol vásárlás előtt állok. Azt már eldöntöttem, hogy PS4 lesz. Az egyik kérdésem, hogy kell e nekem pro vagy elég a slim amennyiben nincs és nem is lesz 4k (jelenlegi FHD) képes tv-m. A másik kérdésem, hogy a kontrollerben lévő akksit (tudtommal az van benne) lehet e külön cserélni ,vagy ha elöregedik, elhasználódik akkor új kontrollert kell venni? Illetve mennyi üzem időre lehet számítani a kontrollernél?
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
A kérdés adott, melyiket válasszam:
Xbox One S, vagy sima PS4
FHD lcd tv van, igazából amik érdekelnekk játékok, azok megvannak mindkét konzolra, esetleg az X javára hajlik a dolog, ha azt nézem az Xbox360 – as game – k is mennek rajta, kérdés milyen minőségben ? Illetve az X olcsóbb, mint a PS4
Érvek – ellenérvek, mellette – ellene ?
-
kovsol
titán
válasz pattantyu #6554 üzenetére
A probléma vele az, hogy a játékok grafikája látványosan romlik a normál grafikához képest. Pl a GTS vagy Driveclub jó példa erre, mert azok játszhatóak mind a két módban.
Na meg sok ember nem bírja, és hányingert kap tőle. Én jómagam 20-30 percnél többet nem bírok vele játszani, mert elkap a rosszullét.
Azt viszont hozzátenném, hogy nagyon egyedi játékélményt nyújt. Horror játékoknál magad alá piszkítasz néha annyira félelmetes tud lenni.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
coleen
aktív tag
válasz Scholes9 #6438 üzenetére
Pár hónap elteltével jelentkezem Nos, végigtoltam először az Uncharted 4-et, utána a Last os Us-t! Éééés, azt kell mondjam, hogy mindkettő remek, de a Last of Us életem eddigi legjobb játékélménye volt! Elképesztő játékmenet, történet, feszültség, narratíva, tökéletes balansz a nehézségben!
Nagyon nem bántam meg, hogy a PS4 (Pro) mellett döntöttem. Időközben beruháztam egy nagyobb, 65" 4K HDR TV-re, hogy jobban üssön a játékélmény A kontrollert már nagyon megszoktam.A PC-hez - pedig egész jó gaming PC-m van és két évtizedig PC-s voltam - játék terén azóta hozzá sem szagoltam
A Horizon-t próbáltam még ki a húsvéti hosszú hétvégén, amibe 10 órát beletoltam, de elment a kedvem, mert még csak a játék 12%-ánál tartottam.. Ennyi időm egy jó, de nem rendkívüli játékra/történetre azért ennyi idősen, sok munka mellett már nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz szajmon1001 #6555 üzenetére
Kinect-ben már ne gondolkozzatok, mind a gyártása, mind a támogatása hivatalosan megszűnt. Ha nagyon kell, akkor egy olcsó 360as a megoldás. Minden másra ott a ps4.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Real_Necro
veterán
Sziasztok!
Tervezek egy xbox360-at otthonra, de nem igazán vagyok otthon a dologban, melyik jó, mi a különbség az egyes típusok között, melyik ajánlott (slim, super slim?). Többségében csak kinect-el menne, a lényege a mozgással egybekötött játék, akár több órás használatot bírva.
Láttam hirdetéseket rgh-val meg nem kevés telepített játékkal. Ennek lehet valami hátránya vagy érdemes ezeket választani?Köszönöm a segítséget
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
oliwwer
aktív tag
Van itt még olyan ember, aki ért eléggé a konzolokhoz? Privátban lenne néhány kérdésem, mert totálisan sötét vagyok konzol témában, és olyan embert keresek, aki szánna rám 5 percet, hogy a bugyuta kérdéseimre válaszoljon. PC-khez értek, szóval nem reménytelen a helyzet, de a konzolokról abszolút semmit.
Ha valaki tud segíteni, privátban írjon legyen olyan kedves.
Köszönöm.
-
oliwwer
aktív tag
Rendben, köszi!
A konzol meglétének célja végülis annyi lenne, hogy barátnőmmel meló után beülünk a tv elé, és nyomjunk lazulásképp pár játékot, vagy egymás ellen, vagy egymással, co-op játékokra.
1. Mi alapján tudom eldönteni, hogy xbox 360, xbox one, ps3 vagy ps4 kell nekem? Mert azt láttam, hogy ps3-ra is kintvan pl a gta5. De ha a ps3 van annyira jó, hogy "vigye", akkor ps4-re minek végülis? Meg itt nincsenek olyanok, hogy gépigény, vagy igen? Összességében arra amire nekem kell, melyik lenne a jobb? Ilyen 30-40-50k lenne rá kb.
2. Tudom hogy van ezekhez is cd vagy dvd, tehát hogy van olvasó, de hirdetésekben láttam, hogy xy GB-os eladó. Akkor HDD-re is rakhatok játékot, és oda menti a játékaimat, de közben lemezen is játszhatok?
3. Arra semmiképp sem lesz pénz, hogy több különböző játékot megfizessek (egyelőre), ezért a kalózkodás marad, ehhez kell valamit tenni, vagy simán a hdd-re tudok tenni játékot, és nosza? Ezeknél is úgy van, mint PC-n, hogy crack, meg mindenféle trükközés, hogy menjen?
Ha kicsit jobban megy majd a szekér, akkor képbe jön az eredeti játékok vásárlása is, de kezdetben így lesz.
Azt hiszem elsőre ennyi. Elnézést a tudatlan kérdésekért, de ismeretlen terület ez még nekem jelenleg.
-
F-ECT$
titán
válasz oliwwer #6568 üzenetére
1. Egy konzolra jó pár évig adnak ki játékokat, de egy idő után megszűnik a támogatása, tehát az újabb játékok csak az újabb konzolokra fognak jönni. Mivel Neked még nem volt konzolod és a pénz se vet fel, így elsőre egy használt régebbit tudnék javasolni, de persze nézd meg, hogy azok a játékok mennek-e rajta, amivel játszani szeretnél.
2. A játékok a hdd-ről futnak.
3. Ez valóban inkább privát téma, de annyit érdemes tudni, hogy az újabb konzolokon (egyelőre?) nem lehet kalózkodni.
Dive ever, work never.
-
Krisinto
őstag
Sziasztok.
Konzol vásárlásra adnám a fejem.
Sosem volt konzolom, illetve a játèkos korszakom lezárult pár ève.
Viszont úgy hozta a sors, hogy unaloműzèsből szeretnèk egyet vásárolni.
A következő dolgokra szeretnèk választ kapni:1: Jelenlegi helyemen nem rendelkezem internet kapcsolattal, ez mekkora hátrányt jelenthet, azon kívül, hogy a multiplayer módok nem elèrhetők?
Melyik jobb választás, egy Xbox One S, vagy egy PS4 slim?
-
törölt tag
válasz Krisinto #6571 üzenetére
Szerintem először azt gondolod végig, hogy unaloműzésre biztos, hogy a konzol e a legjobb dolog . Annyi más mindent lehet csinálni, például olvasni, nyelvet tanulni, sportolni, stb.
Szerintem a gémerek nagy része nem unaloműzésből játszik, hanem érzelmi kötődésből.
Ha ezzel megvagy, és még mindig konzolozni akarsz, gyere vissza, és folytatjuk.
-
Geresics
addikt
válasz #95558144 #6572 üzenetére
Ezzel nem értek egyet.
2 gyerek mellett csak ritkán tudok elmenni motorozni, bringázni, vagy bárhova máshova, és ezek is jellemzően nappali programok. Azért jó a konzol, mert a kölkök este 9-kor fekszenek le, én meg még tudok 1-2 órát "unaloműzni", és inkább ez, mint a facebook értelmetlen görgetése!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
F-ECT$
titán
válasz Geresics #6573 üzenetére
/agree
Gyerek előtt én is egy csomó mindent tudtam csinálni meló után, azóta viszont nekem is csak az esti 1-2 óra az, ami viszonylag szabadon eltölthető. Olyankorra meg már általában fáradt vagyok, így max valamilyen szórakozás fér bele, tanulás már nem. (Persze a gyerek mellett is van idő a fentiekre, csak sokkal kisebb mértékben.)
Dive ever, work never.
-
pachito
őstag
Sziasztok!
Új konzol vásárlása előtt állok, de sajnos eddig jutottam, döntésképtelen vagyok.
Eddig PC-s vonalon mozogtam, főleg a Blizzard játékok kötöttek le de úgy döntöttem, hogy szeretném megfejelni a dolgot egy konzollal.
Azt már nagyjából tudom, hogy nem xboxot szeretnék, az ottani exkluzívok és címek (GoW, Halo, stb) számomra semmitmondóak, így vagy Ps-t vagy Switchet szeretnék beszerezni.
A Ps mellett szól az óriási játékkészlet és a kézenfekvő streamelés lehetősége illetve a nagyjából emberi áron beszerezhető játékok.
A Switchen viszont van Mario, Zelda, Donkey Kong, amikkel eddig nem sok tapasztalatom volt de nagyon frankónak tűnik mind.
Esetleg valakinek valami észrevétel, hogy mit kellene még mérlegeljek, hogy végre letegyem a voksom valamelyik mellett?Köszi
-
törölt tag
válasz pachito #6575 üzenetére
Leginkább azt, hogy mennyire van szükséged egy hibrid konzolra versus fix konzol.
A két konzol nem egy ligában focizik, szerintem, ha már kialakult, hogy PS4, akkor legyen PS4!
Csak a Zelda miatt ne vegyél Switch-et (én megtettem). Ha vonzanak a jellemzően bugyuta, gyermekded játékok, és inkább olyasmivel játszanál, semmint PS4-exkluzívokkal, ráadásul 3-szor drágábban, akkor vegyél Nintendot.
Ha fontos a bőséges és minőségi cím, az alacsony használt árak, ha szoktál multis játékokkal játszani, akkor nem kérdés, melyiket vedd.
Mondjuk nálam semmikor sem lenne kérdés.
-
SityiSXT
őstag
válasz pachito #6577 üzenetére
Indie szemét minden platformon van, de nem minden indie játék szemét - egy Outlast, egy Rocket League, egy The Fall 1-2, egy Oxenfree minden, csak nem szemét, és ezek elérhetőek Switchre. Az eShopban rendszeresen vannak akciók, így azért árban se vészes, ha türelmes az ember. Third-party AAA címek pedig lassacskán csak csordogálnak, hiszen azért akad itt már Skyrim, Doom, Wolfenstein II, FIFA 18, jön a Dark Souls Remastered, a Street Fighter 30th Anniversary Collection. Ami pedig a gyerekességet illeti: a felsorolt címekből melyikre lehet ezt a jelzőt ráaggatni? De ha a Nintendós játékokból indulunk ki, azért ott se lehet mindenre ezt ráhúzni. Ott van például az ARMS, ami első blikkre egy nagy marhaságnak tűnik (másodikra is), aztán ahogy elkezd vele játszani az ember és ad neki egy kis időt, rájön, hogy a mélyén egy eléggé összetett és gondosan kibalanszolt játékról van szó. A Switch akkor jó választás, ha a mobilitás fontos számodra, illetve szeretnél már az alapcsomaggal osztott képernyőn multizni (nem kell extra kontrollert venned, ugyanis amelyik játék támogat osztott képernyős többjátékos módot, azt lehet az alaptartozék két Joy-Connal játszani). Sokszor nem fogsz olyan grafikát kapni, mint PC-n vagy a másik két nagy konzolon, de (a Doom kivételével) nincs jelentős butítás - érdemes pár összehasonlító videót (illetve a DigitalFoundry elemzéseit) megnézni.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
PS4 / Xbox One S konzolok között szeretnék választani.
TV FullHD Samsung.
Egyetlen játékot sem ismerek, többnyire viszont autóversenyzős játékokkal játszanék illetve asszony sporival közösen ketten.
Melyik konzol-t érdemesebb megvenni a kettő közül ?
(Xbox 360-at már a grafikája miatt nem vennék, pedig arra van rengeteg emulátor)Köszönöm szépen !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
szzoo
tag
válasz eladogeppc #6584 üzenetére
Szia!
Ha az autoversenyzés a fontos szempont, akkor szerintem nézd meg a platformfüggő játékokat:
PS4: Gran Turismo Sport, Driveclub, ha nem csak az autoverseny érdekel: Driveclub Bikes, Wipeout Omega Collection
Xbox One: Forza Motorsport 7, Forza Horizon 3 és a sorozat régebbi tagjai.Hirtelen ezek jutottak eszembe. Lehetnek még további játékok az Xbox visszafelé kompatibilitásban is. A mindkét platformra megjelent játékok (pl. Project Cars 2, Assetto Corsa) pedig az erőssebb gépen futnak kicsivel jobban, vagyis a sima PS4-en/PS4 Slimen.
"illetve asszony sporival közösen ketten"
Ezt nem értem. Local coop játékokat játszanál a pároddal? Vagy local coop versenyjátékokra gondolsz?Ha újonan vennél gépet, akkor most lesznek nagyobb akciók E3 alatt. A használt piacot nem követem, lehet arra is hatással lesz.
-
eladogeppc
veterán
Buzerált PS4-et CFW-vel érdemes venni ?
Multizni nem multizok.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Talala
senior tag
válasz eladogeppc #6590 üzenetére
Az egész lapcsaládon tiltott a warez és minden hozzá kapcsolódó téma. Felesleges feltenni több fórumba. Főleg úgy hogy kaptál rá választ.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Sziasztok
Kis segítséget kérnék. Soha nem konzoloztam, de szeretnék venni mostanában kicsit nyomkodni. Ne mvagyok nagy játékos, az fps-eket kerülném. Szigorúan használtan néznék. FULLHD OLED tv-re kötném. 4k hdrre minimum jövő nyárig nem váltanék. Nem multizok soha.
Szerintetek melyiket kellene választanom:
- x box one vagy one s (esetleg PS4) illetve hány gigásat.
- garancia mennyire fontos ezeknél a kütyüknél? (típushiba stb.)
- illetve lehet valahogy egér-bill kombót árkötni?
- illetve melyiken lehet webböngészni ezeken?Köszönöm a válaszokat előre is. Sajnos teljesen láma vagyok hozzá.
-
Dawe966
csendes tag
válasz sakal83 #6592 üzenetére
Szia! Nem otthol vagyok, így nem tudom teljes pontossággal kivesézni a témakört, de valamennyit igyekszem segíteni! Konzolvásárlásnál a legfontosabb szempont szerintem az exclusive játékok kínálata, illetve választéka. Ebben szerintem a PS4 az erősebbézz rá olyan címekre, mint a Shadow of the Colossus, God of War, Detroit: Become human, ezek csak PS4-re jelentek meg, és szerintem simán megéri konzolt venni értük, ha valaki arra adja a fejét. Haveromnak 3 évig volt, még a legelső generációs PS4-e, azalatt semmi baja nem volt, futott rajta minden játék, mint az álom, de amennyire én tudom, elég strapabíróak a modellek, és nem csak PS hanem XBOX esetében is. Egér-bill kombó van hozzá külsős gyártótól, főleg Ebay-en és társain, bár sose volt a kezem alatt ilyesmi, azt olvastam, hogy megbízhatóak, és jól kezelhetőek ezek a cuccok. PS4-en próbáltam a webböngészőt, meglepően kellemes volt, olvasgatáshoz, Youtubehoz, Twitch-hez tökéletes, de rengeteg ilyen app van gondolom hozzá.
Steam: http://steamcommunity.com/id/DaweDaCunci
-
Bossi
őstag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy PS4 vagy XBOX One közül valamelyik támogat egeret és billentyűzetet?
Tehát tudok hasonló módon játszani mint asztali számítógépen?köszi
-
fntastic
aktív tag
Sziasztok!
PS4 Pro-m van 1 eve, vettem egyet mert gondoltam zart rendszer mivolta miatt nem kell ugyeskednem hogy menjen minden optimalisan. Csalodnom kellett. Nehany problemam vele kapcsolatban: LAN cable disconnected problema, elmegy fel masodpercre szerinte az internet (PC-n veletlen sincs ilyen problemam) es kidob a game...; kiirkalja hogy a PS store nem elerheto a nyelvemen, pedig angol van beallitva es angolul elerheto...; a jatekok letoltese irto lassu, utana olvastam es elvileg ismert hiba, proxy-val megoldhato, de ugyan mar...; PS store irto lassu, az is masodpercek hogy bejojjon h nem elerheto a nyelvemen, de utana is van hogy perceket kell varni egy betoltesre.
Az lenne a kerdesem, hogy az Xbox-nak is vannak ilyen betegsegei amiket evek ota nem kepesek javitani? (a Magyarorszagon/magyar store-ral hasznalt konzolokrol szeretnek elsosorban velemenyt) Ha jobb az Xbox akkor a kovetkezo konzolom biztosan nem PS lesz, borzaszto amit a Sony muvel. Es azt sem ertem ezeket a dolgokat miert nem emlitik meg az osszehasonlito review-k, velemenyek. (tudom hogy irtam olyan problemat is ami csak magyar usereket erint, de sajnos itt lakom)
-
Def26
félisten
válasz fntastic #6596 üzenetére
box menüje még lassabb, pl. játlék közben jön egy üzenet és gondolkodik,. akad rendesen mire megnyitja az ember. A store ott valamivel gyorsabb és a letöltés is.
Szerintem ne a menü miatt válassz konzolt. Nézd meg a játék kínálatot.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
Ha már PS4 Pro a tárgyban szereplő gép, akkor hasonlítsuk össze egy One X-szel.
- One X-szen a menü hasít, szinte azonnal nyitja a bejövő üzeneteket, party meghívásokat, felvett gameplayt, miközben a háttérben tölti be a következő mapot BF1ben.
- Store gyors, könnyen kereshető
- A gépnek terhelés alatt sincs hangja, míg a Pro-ra az emberek 90%-a panaszkodik, hogy turbina/porszívó hangos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Gmail
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest