Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    Kövezzetek meg, de nekem A kőszívű ember fiai, az Egri csillagok és Az aranyember is tetszettek, nem is beszélve a filmekről.
    Én anno még A két Lottit is valamennyire élveztem a végére, de az elején nagyon nehezen vettem rá magamat, hogy "lányos" regényt olvassak. Mondjuk még így is ez volt az egyik olyan könyv, amit nem értettem, hogy miért tartanak olyan nagyra és miért kötelező olvasmány.

    Az viszont biztos, hogy versesköteteket nem fogok soha sem olvasgatni, ezek a sokszor csak beleképzelt jelentések számomra olyanok, mint amikor a 2 vonal meg egy pöttyből álló festménynek olyan sokrétű jelentést tulajdonítanak, amiből könyvet lehet írni...
    Persze tisztelet a kivételnek, de én a verselemzéseket mindig is utáltam, mert jó néhány alkalommal tényleg túldimenzionálják 1-1 mű jelentését.

    Én mindig is imádtam olvasni, a videojátékos hobbi csak később jött, bár jó ideje már utóbbi van előtérben, de amikor lehet, én is próbálom csökkenteni az el nem olvasott könyveim számát. Bár megvenni őket gyorsabb, mint elolvasni. :))

Új hozzászólás Aktív témák