Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz mexel #28731 üzenetére

    Annyi itt a kérdés a YT API-val, hogy akkor tegyük tisztába a dolgokat.

    1.) Privát kulcsokat soha nem tiltanak, kivéve akkor, ha 90 napig inaktív vagy, tehát a fiókodon engedélyezve van a Youtube Data API v3 hozzáférés, de nem használod 90 napig a kiegészítőt. Ilyenkor a tiltás végleges, de kapsz előtte egy emailt. Érdemes ilyenkor megnyitni a youtubeot és használni, vagy törölni teljesen a hozzáférést, ha már nem kell. Mert különben azon a fiókon soha többé nem lesz YT API hozzáférés. De heti/havi használat mellett ez soha nem fordulhat elő.
    2.) Mire használja az addon? Ahelyett, hogy a kereséseket, lejátszási listákat, videókat, indexképeket a böngészőben is megjelenő Youtube webről szerezné be a kiegészítő egy sokkal fejlesztő barátabb, egyszerűbben feldolgozható megoldást használ, a Youtube által közzétett YT API-t használja. Magához a videó lejátszáshoz pont nem kell az API, de azon kívül gyakorlatilag mindenhez. Belépéshez, kereséshez, listázáshoz stb.
    3.) Az API kulcsot bármely email cím alól létre lehet hozni, alapesetben az csak a youtubehoz biztosít elérést, nem pedig a saját YT fiókodhoz (ezért is szükséges bejelentkezni a saját fiókba még saját kulccsal is, ha hozzá akarunk férni a lejátszási listáinkhoz). Akár valami spamnek fenntartott, nem használt emailről is lehet létrehozni, bármelyik fiókkal működi fog.
    4.) A YT által nem jóváhagyott, privát jellegű kulcsok 100 külön fiókkal való belépést engednek azt hiszem havonta, ezt nehezen lehet túllépni, ha egy háztartásról beszélünk. De nyugodtan lehet csinálni több kulcsot is per eszköz.

    Aki használja tudni fogja milyen Mail címről készítettem a key-t?

    Van rá mód, igen.

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák