- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz sepsi0 #13294 üzenetére
Ezt pontosan hol kellene latnom? Movie shark repoban nem aktiv a beallitas menu, MindigTV-ben ilyen beallitas nalam nincs.
@(#13297) Mr Dini
Kodi 17.1 Git:20170320-fc1619b most evvel probalkozom, szintem zenesz, evvel sem megy, logban semmi gond. Movie Shark-ot probaltam, hibatlanul fut. Minden a Movie Shark repo 2.2-bol telepitve.
Lehet a PC-n valo hasznalat miatt problemazik? -
Mr Dini
addikt
válasz Klara_ #13301 üzenetére
Nem, működnie kéne ott is a dolognak. Bár Windows alól nem tudok tesztelni, de többen jelezték, hogy működik nekik gond nélkül a dolog...
Esetleg amit érdemes még megnézni, hogy nem-e egy agresszív tűzfal fogja-e meg a MinDigTV szerver felé irányuló forgalmat a gépen!
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
junkpod
veterán
Valami elindult. Leírták egy mondatban a Kodi és a drm szavakat. Szép új világ közeleg...
Box's don't touch!
-
dugesz77
őstag
válasz junkpod #13304 üzenetére
Kíváncsi leszek mit sikerül ebből kihozniuk.. Első körben egy "gyári" Netflix addon-t?
mindenkinek:
Köszönöm az új mese addon-t Nagyon jó lett. Van egy-két rész ahol nincs tartalom,de gondolom ez a forrás helyről is hiányzik. Érik lassan egy apukáknak való addon is?[ Szerkesztve ]
-
Klara_
őstag
válasz Mr Dini #13302 üzenetére
Sima windows tuzfal van csak, ott ki van engedve a Kodi, a tobbi addon mukodik, csak evvel szorakozik.
Routerben (Asus) van meg tuzfal, ha azt kilovom, akkor sem valtozik a helyzet.
@(#13303) huliganboy
Mar sokszor megtortent, cserelgettem is a 16.1 es 17.1-et tobbszor, nem segitett.
Figyelem a frissiteseket, ha valtozik, vagy rajottem mi a nyugje jelzem. -
Keef_Lee
senior tag
válasz Bicsko #13309 üzenetére
Pölö?
Mert a legtöbb néhány perces, a végkifejlet hiányzik, helyette kiírva, hogy a teljes filmet hol tudod előfizetőként megnézni. Teljesen elterjedt a film nem található, stb errorok minden második filmnél.
A repo is elromlott mióta openload és társai nem engednek a filmhez és a listában nem látod, hogy melyik serverről van szó. Szóval erőlködés az egész. Szó szerint!"fehér krém" -
allfinanz
senior tag
Uj sorozatos oldal.
Egesz szep felulettel, nincsenek telenyomva reklamokkal.
Ha valaki kedvet kap hozza, csinalhat uj plugintAllfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Mr Dini
addikt
válasz huliganboy #13315 üzenetére
A kolléga jól mondja, az oldalon valóban nincsen (egyelőre) reklám, csupán az innen-onnan beágyazott lejátszók hozzák magukkal őket.
-
allfinanz
senior tag
válasz huliganboy #13315 üzenetére
chrome-mal nyitottam adblock nelkul.
sorry. akkor torold kerlek a hozzaszolasomat.
indavideorol vannak az epizodok.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Mr Dini
addikt
válasz maestro87 #13273 üzenetére
Nem mindegyik HDD támogatja a sleepet sem.
Próbáld meg parancssorból azonnal elaltatni a HDD-t, majd megnézni, hogy valóban elalszik-e a hdparm -Y /dev/sd... paranccsal (a három pont helyére a HDD devnode neve kerüljön). Ha igen, akkor ezen irányban lehetne elindulni, egy daemon írás felé, ami figyeli mondjuk 10 percenként, hogy használja-e valami a HDD-d, s ha nem, akkor kiadja ezt a parancsot, ha pedig nem alszik el, akkor valószínűleg a rendszer használja épp a winchestert, vagy ezt sem támogatja. Bár utóbbit nehezen tudom elképzelni.
-
junkpod
veterán
Ez a cápa mese nagyon jó lett, köszönöm! 30 évet repültem vissza.
(A feltaláló kisfiú illetve a spejbl és hurvinyek meséket egyelőre még keresem...)Box's don't touch!
-
huliganboy
addikt
Kiesések várhatóak a repo működése során.
>>>>Fejlesztés<<<< -
Arolotifar
őstag
válasz huliganboy #13328 üzenetére
Szóval kapaszkodjunk?
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Kodiban a cachet hogyan kell törölni? Tulajdonképpen mire jó a cache törlés?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Mr Dini
addikt
Köszönjük a türelmet! Egy nem várt bug bukkant fel a karbantartás során, amit kicsit hosszabb idő volt megoldani, mint először gondoltuk...
A türelemért cserébe viszont a repository újra elérhető, sőt új, tavaszias hátteret, betűket, ikonokat (a Font Awesome gyártójáé a kredit ) és friss animációkkal gazdagodott a böngészős nézet. Remélem tetszeni fog!
-
Slukkica
őstag
Magyar nyelvű filmeket, 1080p és 3D találatokat milyen forrásból (addon) lehet nézni?
Mert az alatt nem ad találatokat.Exodus+ és A két féle Movieshark
Ha van valakinek erre jó tippje akkor ossza meg legyen szíves.
Ha nincs ilyen akkor lehet kellene eggyet össze hozni.₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
huliganboy
addikt
válasz Slukkica #13334 üzenetére
Szia!
Nincs magyar nyelven. A sima Exodus vagy az Exodus+ ha be van kapcsolva a külföldi szolgáltatók, listáz jó pár minőségi tartalmat.
Ha tudsz olyan helyet, ahol mennyiségileg van ilyen tartalom lehet rá fejleszteni, de szerintem még nincs ilyen vagy ha van minimális tartalommal!
-
bobalazs
nagyúr
Nvidia fast sync-et, (függőleges szinkronizálás - gyors magyarul) ha bekapcsolom a kodi hibaüzenettel leáll.
-
BB9360
aktív tag
A nem rég történt Movieshark frissítéssel ugye elvesztek a kedvencekbe pakolt filmek. OK.
Viszont az újjal hiába teszem be, mégsem kerül be semmi. Tud erről valaki valamit? Köszönöm! -
Slukkica
őstag
válasz huliganboy #13335 üzenetére
Hát nem nagyon tudok. Viszont elkezdtem a külföldi tartalmak forrásait átnézni. Találtam egy olyan helyet ami nem csak sd tartalmat fogad hanem nagyobb mennyiségű adatot is fel lehet rá tölteni.
néven szokta listázni egy két forrás. Viszont 0 magyar tartalom.raptu
Próbából felnyomtam egy filmet.
Majd feltettem a oldalára. Szépen hozza is találatnak azmozicsillag .Exodus+
Viszont egy dologot rögtön tapasztaltam is. Nem játszotta le a Kodi. Mert átugrott rajta és a következő forrásból játszotta le a filmet.
A külföldi találatokból sem játsza le a találatokat.raptu Ezt nem lehetne javítani az
ban?Exodus+
Igazából én szeretnék 1080p és Half-os 3D-ket nézni online. Jobb megoldás lenni mint bárhova seed elgetni vissza. És torrent démonokat futtatni.[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
morefire
tag
válasz Slukkica #13339 üzenetére
Az exodus+ az urlresolvert használja a linkek feloldásához, ha valamelyik link nem működik az exo+ban (viszont a böngészőben igen), akkor az az urlresolver miatt van. A raptu-s feloldót 3 napja módosították a githubon, viszont urlresolverből régebb óta nem jött ki frissítés.
Innen le tudod tölteni a raptuhoz tartozó feloldót. Ezt a ~kodi\addons\script.module.urlresolver\lib\urlresolver\plugins mappába kell bemásolni (nem tudom, hogy működik-e, mert nem tudom kipróbálni.)Donate: bit.ly/morefiredonate
-
ericssonfan2
tag
válasz Slukkica #13339 üzenetére
raptu hosszú távon nem megbízható, mert ha egy ideig senki sem nézi meg a tartalmat, törlik. Próbából tettem fel pár (nem jogvédett) HD videot, 1-2 hónap után törlődtek...
"A music lover listens to music with his sound system. An audiophile listens to his sound system with music."
-
Slukkica
őstag
válasz ericssonfan2 #13342 üzenetére
Más valami ami engedi a nagy file-okat feltölteni?
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest