- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
válasz Imrisko #13072 üzenetére
Vagy inkább a Kodilite 2.1et (létezik enigma2 oe2/2.5 hoz is) mert a kodidirect fejlesztése befucsolt. Ugyan az a csoka fejleszti a kodilitet és megkértem hogy tegyen be pár Magyar addont. Most fasza mert nem kell rini egyik fejlesztönek sem mert szépen frissül a muvieshark addon is magátol.
[ Szerkesztve ]
-
y300fire
tag
válasz junkpod #13081 üzenetére
Valószínűleg rosszul fogalmaztam.
Tehát letöltöttem az MTV kiegészítőt. Mappákon belül kb 50 videoklip.
Elinditom az első videót, de a videoklip végén visszaugrik a mappanézetre.Hogyan tudom beállítani hogy a következő videoklip automatikusan induljon el?
Még kezdő vagyok... Kodi 17.1
-
Mr Dini
addikt
válasz y300fire #13106 üzenetére
Szia!
Pedig @junkpod kolléga megmondta a tutit.
Amennyiben nem simán kiválasztod a mappa nézetben az első lejátszani kívánt videóklippet, hanem megnyitod a Context menüt (ez C betű/jobbklikk általában), majd itt a 'Lejátszás innen' opciót választod.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Mr Dini
addikt
válasz huliganboy #13092 üzenetére
Szia!
Ugyan nem néztem még bele a MovieShark jelenlegi kódjába, de amennyiben az Exodus(+)hoz hasonló módon lett megoldva a nézet állítás (már pedig a leírások szerint hasonló a megoldás), akkor nem számít, hogy milyen skined van fent, bármelyikkel működőképes (amennyiben a skin is működőképes).
-
Mr Dini
addikt
válasz Keef_Lee #13098 üzenetére
Van mindenféle verzió, közte van röpke két órás is, ha a nyolcat sokallod...
Persze a loopot is meg tudnám oldani, de annyit még nem foglalkoztam a kiegészítővel, illetve nem találtam olyan forrást, ami rövidebb lenne, és alkalmas loopra. Hosztolni meg nem szeretnék...
-
y300fire
tag
Sikerült.
Köszönöm.Távirányító... Menü gomb.... Lejátszás
Tökéletes. Szuper
-
Osmc
újonc
Üdvözlök mindenkit!
Régóta követem a fóromot, nagyon hálás vagyok az addonok fejlesztőinek, de rengeteg apró trükköt is ellestem innen, ezeket köszönöm nektek
Ezért remélem tud valaki segíteni, vagy valami megoldást ajánlani egy problémára.Adva van egy m3u8 lista, amiben benne van a stream elérési útvonala. Az elérési útvonal viszont nagyjából 15 percenként megváltozik Így sajnos csak kb ennyi ideig lehet nézni az adott csatornát, ezután már csak akkor lehet újra működésre bírni az egészet, ha újra megnyitom az m3u8-as fájlt.
Remélem érthető írtam le a problémát.
Megoldás létezik erre bármilyen formában? -
pkollar
tag
Üdv!
Arra van valami megoldás, hogy a CS ne akadjon? Nálam most nincs olyan csatorna, ami 1-2 percnél tovább menjen. Vagy elkezd pufferelni, vagy visszalép a csatornalistához. Mi lehet ennek az oka? Tulterheltség? Esetleg előfizetéssel javul a helyzet? -
Röfi1
csendes tag
Kezdő vagyok a fórumon. Androidos Sony Tv-re szeretném telepíteni a Kodi-t ill. a MovieShark kiegészítőt. Google Play-ről a Kodi telepíthető, a MovieShark kiegészítőt az Opera böngészőn keresztül tőltsem le, vagy asztali PC-n és USB-n keresztül? Hogyan kezeli a TV op. rendszere a zip file-t? Hova másoljam/töltsem le a TV merevlemezére? Sajnos a bemutatók mind asztali pc-re való letölést mutatják, TV-re való letöltést nem találtam.
Előre is köszi -
bj13
tag
Sziasztok!
Audio plugin létezik androidos lejátszóhoz?
DSD szaggat, DTS-HD (5135kb/s) hangot nem játssza le.
-
bj13
tag
válasz DoItYourself #13117 üzenetére
Sony XD8005 tv
Az Archos player tökéletesen játssza.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Kodi v18-at hogy kell fel rakni Rpi3-ra?
Ezt raktam fel, de ez is a 17-es verziót tartalmazza: LibreELEC-RPi2.arm-8.0.1.img.gz[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz huliganboy #13120 üzenetére
A szokásos verziószám körüli zavar, nyilván a 8.0-ból azt hitte, hogy 18.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Csak tipp, de gyanítom, hogy az Archos valamilyen szoftveres úton dekódolja a DTS-HD hangfolyamot. A Kodiban nézd meg, hogy hangkimenetnél van-e másik opció és ha igen, akkor nézd meg, hogy úgy mi újság van. Bocs, nem tudok útvonalat mondani, de a Rendszer környékén keresd a hangbeállításokat.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
djnice
veterán
-
hzx0
aktív tag
válasz Imrisko #13126 üzenetére
Kodilite 2.1 verzioba már integrálva van a movieshark. Nem kell külön zip-böl telepiteni. Tölthetö az internaitional alol.
[ Szerkesztve ]
-
bj13
tag
válasz DoItYourself #13123 üzenetére
Köszönöm!
-
maestro87
őstag
válasz huliganboy #13120 üzenetére
Mindegy, így marad, majd frissítem ha megjelenik hivatalosan is.
Viszont ebben a Transmission szolgáltatást megint nem találom. OpenELEC-ben már tudom hol van, de ebbe a keresés sem dobja ki. -
huliganboy
addikt
válasz maestro87 #13132 üzenetére
Én régebben így raktam fel, de keress rá a RPI topicban.
-
Imrisko
tag
válasz huliganboy #13134 üzenetére
amit en probalok Kodit eletrekelteni meg csak nagyon is beta verzio, de a
muxik gond nelkul . Porbaltam aMoviehsark ?Exodus+ t is feltenni aRetro val a Youtube is felfutott es egybol osszeeset korbe-korbe restartalt . Az a gond hogy mint plugint nemtudom levenni, igy ujra kell feltennem az img. Esetleg valaki tanacsot adna hol tudnam megtalalni a bejatszott addonokat, meg kezzel sem tudom kitorolni .kodi/addon alatt nemtalalom.A mukodeshez szukseg volna meg beinstalalni a libxext6_1.3.3-r0.0_armhf.deb es libcec4_4.0.2_git0_5250931f16-r0.0_armhf.deb de ezt a hibat dobja ki: dpkg: error processing package libxext6 (--install): dependency problems - leaving unconfigured Errors were encountered while processing:Retro
libxext6. Esetleg valami tanacs?[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz huliganboy #13133 üzenetére
Köszi, összejött.
-
polymorphin
csendes tag
-
Imrisko
tag
Megkerdezhetem meg az
alatt levo felmeket lejatsza a tobbit nem. Miert van az hogy onnan levo filmek mind elindulnak a lejatszasok aIndavideo is meg aMovieshark is a tobbinel nem. A tomoritessel van a gond. Nemtudnatok benne segiteni ?MoviesahrkCC -
hzx0
aktív tag
Nyílt a Movieshark ha jól tudom. Nyíltan beszélünk itt is róla meg még sok forumon. Ugyan úgy csak letölthető/választható a Kodilight repo/international alól. Nem települ automatikusan. Nem tárgyaltuk ki a külföldi forumon hogy mi a tartalma + hogy miért nem mennek a filmek. Sajnos nem olyan egyszerű enigma2 alá befaragni. Viszont @pcd most rendesen megcsinálta így nem kell mindig valami fejlesztőnek sírni hogy frissítse. Amikor frissül a repo akkor frissít e2 alatt is. Egyébként már nagyon régóta integrálva volt az e2 TSmedia pluginba is (ezt nem én intéztem) ott sem zavart senkit. Nem kell agodni ezek a e2 pluginek pont olyan zavaros víz mint a Kodi.
-
hzx0
aktív tag
Azért ez teljesen más. Itt azért nincs elöre telepitve. Csak a lehetöség van integrálva egy 3rd e2 addonba. És nem is árulja a csoka az addont. Több napot küzdötem hogy a tsmedia alá egyedül beforgasam a friss mouvie sharkot eredménytelenül. Ezzel a kodilitel végre nem kell szivni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A gond abból van, hogy voltak (vannak?) olyan egységsugarú felhasználók, akik úgy használták pl. a sorozatbarát addont, hogy nem tudták, hogy ezen a fórumon vannak a fejlesztők. Aztán mentek panaszkodni a sb weboldalra, amikor az addon nem működött.
De mint mondtam nekem semmi közöm hozzá, nem az én munkám (kerül veszélybe). Lehet, hogy nyílt a dolog, de a dolgok rendes menete az, hogy ide talál a felhasználó, olvas, tájékozódik, képbe kerül, és utána kezdi használni a repo-t. Ez nem történik meg akkor, ha vki előre telepítve kapja a repo-t. -
maestro87
őstag
Libreelec alatt nem akar működni az SMB szerver jelszavas hitelesítés esetén, csak jelszó nélkül tudok csatlakozni rá. Van valami megoldás erre? Openelec-nél jól működött minden.
-
blakey
titán
válasz maestro87 #13145 üzenetére
Van valami spéci karakter? Nálam jól működik a jelszavas SMB. Mihez próbálsz csatlakozni?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz maestro87 #13147 üzenetére
Próbálj másik progit, pl. Kore-t. Yatse-t nem próbáltam.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
polymorphin
csendes tag
Ki milyen hardvert hasznal kodihoz?
-
Vakbolha
tag
Köszönet az új pluginért !
A gyerekek már nyúzzák ezerrel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs