Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • donki

    aktív tag

    Ez a játék szerintem egy katasztrófa. Sokan vannak akiknek még nincs meg és majd megvesznek, hogy kipróbálhassák, de szerintem ez a lufi maximum 1-2 hónapig bírja, mielőtt kipukkad.
    A játék majdnem single player benyomását kelti. A felépítéséből és a class questekből adódóan támogatja, mi több buzdít az egyedül questelésre. Fejlődés közben kevés ellenséggel találkozni, nyilván azért, hogy ne kelljen a fejlesztőknek azzal foglalkozniuk, hogy mi történjen akkor, ha te éppen egy átvezető képsort nézel miközben megtámadnak. Az open world elég kis létszámra hoz létre újabb instance-okat, ezért én a full szerveren alig-alig találkozok másokkal, kivéve a "fővárost".
    A játék tele van grafikai hibákkal, mint például zöld falak a semmiben. Az animáció szerű harc átka, hogy az aktiválható képességek össze-vissza működnek, még ami instant, az is lassú az animáció miatt. A tükör classok animációja eltér, ezért például a birodalmi oldalon valóban instant, másik oldalon másodperceket kell várni. Bosszantó!
    A pvp kiegyensúlyozatlan, mert az 50-es szintűekkel együtt vannak az alacsonyabb szintűek a warzone-okban.
    lfg rendszer nincs, az auction house-ban nem lehet normálisan szűrni arra, hogy mit keresel, nincsenek public questek, nincs dual talent, így inged-gatyád rámegy, ha pvpzni és pve-zni IS akarsz.
    Az utazás már önmagában is bosszúságot jelent. Más játékokban átmész egy térkapun és megérkezel. Itt bemész a hangárba (töltőképernyő), belépsz az űrhajóba (töltőképernyő), utazol, kijössz az űrhajóból (töltőképernyő), kijössz a hangárból (töltőképernyő). 4 töltőképernyő egy helyett. Fenomenális...
    Kipróbáltam egy flashpointot is, a Taral V-t. Mindenkinek aki meghalt és visszatért a kiindulási pontra, annak crash-elt a kliense.

Új hozzászólás Aktív témák